HOROSCOP SEPTEMBRIE 2017. PREVIZIUNI COMPLETE pentru prima luna a TOAMNEI

HOROSCOP LUNA SEPTEMBRIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE. TOTUL DESPRE CARIERA, DRAGOSTE, SANATATE SI BANI IN PRIMA LUNA DE TOAMNA DIN ACEST AN

Horoscop septembrie 2017, Berbec:

In a doua zi a lunii septembrie, se pare ca va aflati intr-o dispozitie buna. Ziua de 3 este una favorabila sa iesiti si sa va dati intalniri. Dupa data de 5 a lunii, comunicati mai bine cu partenerul/a si/sau cei mici. Tot din 5 incolo, dati mai mult randament la locul de munca, dar riscati sa va epuizati. Din data de 10 incolo, va merge mintea brici, fapt pentru care va terminati mai repede si mai usor sarcinile de serviciu.

In jurul zilei de 12, se creeaza contextul astral favorabil pentru a face o escapada cu cei mici si/sau persoana iubita. Aveti in gand sa va ocupati de indatoririle de serviciu cele mai grele in preajma datei de 16. In ziua de 18 sau in preajma ei, pareti sa va simtiti extraordinar in pielea voastra. Puteti intampina probleme pe partea de sanatate sau pe planul muncii prin data de 20. De atunci incolo insa, va intelegeti bine cu colegii/ele.

Profesional, asteptati-va la un randament crescut in jurul zilei de 22. In data 24 sau in preajma ei, in schimb, pot aparea unele greutati la locul de munca. S-ar putea ca prin 25 a lunii sa primiti indatoriri de serviciu care nu figureaza pe fisa postului sau care va depasesc ca experienta. Probele pe acest plan dureaza pana in ziua de 29. Din 30 incolo, comunicati mai facil cu partenerul/a de viata si/sau afaceri.

Horoscop septembrie 2017, Taur:

Daca treceti prin dificultati in data de 2 sau in jurul ei, apelati la ajutorul familiei. Lucrurile se anima pe plan familial in preajma datei de 3, dar aveti grija sa nu se ajunga la neintelegeri. Dupa data de 5 septembrie, vorbiti mai usor pe limba apropiatilor/telor. Tot din 5 incolo, sunteti mai activi/e din punct de vedere sentimental. Dupa data de 10 a lunii, comunicati parca mai eficient cu cei mici, dar si cu partenerul/a de cuplu.

Puteti trece prin momente grele in jurul datei de 12, dar familia se poate dovedi de un real ajutor. Persoanele singure nascute in acest semn pot cunoaste pe cineva special in preajma zilei de 16. Se prefigureaza evenimente neplacute in jurul datei de 18, dar rudele va sunt alaturi. In preajma datei de 20, va impartiti cu greu intre amici/e si persoana iubita. Din data de 20 incolo, dragostea pluteste in aer.

Daca vreti sa evadati din cotidian cateva zile cu cei mici si/sau partenerul/a de cuplu, ar fi cel mai bine in jurul zilei de 22. In data de 24 sau in preajma ei, poate fi complicat sa va impartiti echitabil intre amici/e si cel/a drag/a. Nu dati dovada de gelozie si posesivitate in jurul zilei de 25. In preajma datei de 29, trebuie sa alegeti intre prieteni/e si iubit/a. Dupa data de 30, aveti mai mult randament si va interesati de sanatatea voastra.

Horoscop septembrie 2017, Gemeni:

Daca aveti in gand sa puneti bazele unei afaceri, intalniti-va cu potentiali/e finantatori/are in jurul zilei de 2. In preajma datei de 3, ati putea negocia unele contracte. Dupa data de 5 septembrie, abilitatile voastre de comunicare revin la normal. Tot din 5 incolo, se anima lucrurile pe planul vietii de familie. Dupa data de 10 a lunii, vorbiti parca mai usor pe limba rudelor de origine.

Ziua de 12 este una favorabila discutiilor importante cu partenerul/a de viata si/sau afaceri. Se anunta certuri in familie in jurul datei de 16, deci aveti grija sa nu degenereze. Daca sunteti in cautare de oameni cu care sa dezvoltati un proiect, ii puteti gasi in preajma zilei de 18. Incercati sa va impartiti asa cum trebuie intre familie si cariera in jurul datei de 20.

Daca treceti prin momente grele in preajma zilei de 22, apelati la ajutorul familiei. In preajma datei de 24, faceti-va timp si pentru cariera, si pentru familie. Sarcinile casnice si/sau familia voastra se pot interpune intre voi si cel/a drag/a in jurul zilei de 25. In data de 29, organizati-va timpul pentru ca sunteti solicitati/te atat acasa, cat si la serviciu. Dupa ultima zi a lunii, comunicati bine cu partenerul/a si/sau cei mici.

Horoscop septembrie 2017, Rac:

Financiar, apar ocazii in jurul datei de 2, dar si in preajma zilei de 3. Dupa data de 5 septembrie, se arata chiar mai multe sanse de castig. Tot dupa data de 5, sunteti mai asertivi/e in discurs. Din data de 10 incolo, abilitatile voastre de comunicare si socializare cresc. In jurul datei de 12, pot aparea posibilitati de valorificare a economiilor realizate pana acum, dar si de suplimentare a veniturilor.

Daca doriti sa impresionati in cadrul unui interviu de angajare sau al unor negocieri, programati-le in preajma zilei de 16. Apar venituri din proiecte de grup in jurul datei de 18. Ar fi recomandat sa nu intrati in dispute in preajma zilei de 20. Dupa data de 20 a lunii, carisma si sarmul vostru transpar din felul in care va exprimati. In jurul datei de 22, comunicati mai bine cu persoana iubita si/sau partenerul/a de afaceri.

In jurul zilei de 25, divergentele cu colegii/ele de munca va pot afecta randamentul. In preajma datei de 29, s-ar putea sa aveti parte din nou de dezbateri aprinse cu cei/le cu care intrati in dialog. Dupa data de 30, comunicati mai eficient cu membrii/ele familiei, atat ai celei de origine, cat si ai cele intemeiate de voi.

Horoscop septembrie 2017, Leu:

In jurul zilei de 2, pareti sa va simtiti foarte bine in pielea voastra. Dupa data de 5 a lunii, reusiti sa va exprimati mai usor. Tot dupa 5 incolo, apar ocazii de rotunjire a veniturilor si/sau valorificare a economiilor. Din data de 10, se pot inmulti si mai mult. In jurul zilei de 12, va bucurati de o perioada extrem de favorabila pentru voi.

In preajma datei de 16, se arata si cheltuieli, dar si castiguri importante. In jurul zilei de 18, sunteti cu moralul la inaltime. Financiar, nu va dedati la excese in preajma datei de 20. Din data de 20 incolo, apar mici castiguri financiare. Daca intreprindeti activitati extraprofesionale, acestea va pot rotunji veniturile in preajma datei de 22. Retineti insa ca, in jurul zilei de 24, se pot ivi cheltuieli mari.

In preajma datei de 25, feriti-va sa cheltuiti banii pe lucruri inutile. Stati deci departe de magazinele voastre preferate si cumparati doar articolele de care aveti cu adevarat nevoie. Risc de cheltuieli mari se arata si in jurul zilei de 29. Din data de 30 septembrie, abilitatile voastre de comunicare si socializare cresc. Profitati din plin de ele luand cuvantul peste tot.

Horoscop septembrie 2017, Fecioara:

Daca treceti prin evenimente nefericite in jurul zilei de 2, rudele de origine va sunt alaturi. Duceti lipsa atentiei sau vi se ofera prea multa in preajma datei de 3. Dupa data de 5 a lunii, va dati seama mai usor ce va doriti cu adevarat. Incepand cu 10 septembrie, puteti fi mai convingatori/are. Puteti trece prin unele probe in jurul zilei de 12 care va fac sa va testati limitele.

In preajma datei de 16, s-ar putea sa va bucurati de cea mai favorabila perioada pentru voi. In jurul zilei de 18, trageti povete intelepte de pe urma unor intamplari recente. Ziua de 20 va poate gasi in contradictie cu persoana iubita si/sau partenerul/a de afaceri. Dupa data de 20 a lunii, sarmul si carisma voastra sunt la inaltime. Asa se face ca, in preajma datei de 22, va bucurati de mare trecere la barbati/femei, dar si la cei mici.

In jurul zilei de 24, este posibil sa revina in peisaj certurile dintre voi si cel/a drag/a sau asociat/a. In preajma datei de 25, apelati la parinti daca nu reusiti sa va descurcati intr-o situatie sau alta. Aveti grija ca, in jurul zilei de 29, sa nu ajungeti din nou la conflicte cu partenerul/a de viata ori afaceri. Din data de 30 incolo, aflati de ocazii de suplimentare a veniturilor si/sau valorificare a economiilor.

Horoscop septembrie 2017, Balanta:

Daca va doriti sa atrageti persoane in cadrul unui proiect, luati atitudine in acest sens in jurul zilei de 2. Viata voastra sociala urmeaza o curba ascendenta in preajma datei de 3. Din data de 5 incolo, va intelegeti mai bine cu amicii. Tot din acea data, sunteti cam prea exigenti/te cu voi insiva/seva si ceilalti. Din 10 incolo, tindeti sa cultivati tipare de gandire coercitive care va fac sa va simtiti rau in pielea voastra.

In jurul zilei de 16, nu este exclus ca unele secrete sa iasa la iveala sau ca cineva sa isi arate adevarata fata. In cazul in care ati inceput de curand o relatie, in preajma datei de 18 ar fi indicat sa il/o prezentati pe cel/a drag/a prietenilor. In jurul zilei de 20, sunteti solicitati/te pe parte de sanatate si profesional.

Din data de 20 incolo, puteti incepe o relatie departe de ochii lumii sau reapare in viata voastra un/o fost/a partener/a. Daca treceti prin momente mai putin placute in preajma datei de 22, apelati la parinti. Aveti grija la sanatate si la ce faceti la serviciu in jurul zilei de 24. Nu va luati dupa barfe in preajma zilei de 25 si nu va epuizati in jurul zilei de 29. Din data de 30 incolo, sunteti mai elocventi/te decat oricand.

Horoscop septembrie 2017, Scorpion:

A doua zi a lunii septembrie pare sa va surprinda in plin elan la locul de munca. Profesional, pot aparea sanse de a urca in ierarhie in jurul zilei de 3. Din data de 5 incolo, ideile voastre cantaresc mai mult in ochii superiorilor. Incepand tot cu 5 a lunii, sunteti mai activi/e pe plan social. Dupa data de 10, comunicati mai bine cu amicii. Apar ocazii de a va rotunji veniturile si valorifica economiile in jurul zilei de 12.

Pe plan social, cea mai prielnica perioada este cea in preajma datei de 18. Incercati sa va impartiti echitabil intre amici, partener/a si copii in jurul zilei de 20. Din 20 incolo, se poate sa va indragostiti pana peste cap de cineva din anturajul vostru. Daca sunteti in cautare de finantatori/are sau persoane cu care sa incepeti un proiect, este posibil sa dati peste ei in preajma datei de 22.

Faceti-va timp atat pentru prieteni, cat si pentru partenerul/a de cuplu in jurul zilei de 24. In preajma datei de 25, apar mici castiguri de pe urma unor proiecte in care sunteti implicati/te. In jurul zilei de 29, ar fi bine sa va impartiti echitabil intre viata sociala si cea sentimentala. Dupa data de 30 a lunii, nu este exclus sa incepeti o relatie departe de ochii lumii sau reapare un/o fost/a partener/a in peisajul actual.

Horoscop septembrie 2017, Sagetator:

A doua zi a lunii va poate gasi impliniti/te pe plan social si sentimental. Daca aveti in gand sa plecati in delegatii, sa va inscrieti la unele cursuri sau sa va ocupati de unele chestiuni birocratice, incepeti aceste activitati in jurul zilei de 3. Dupa data de 5, comunicati mai lesne cu cei/le dragi stabiliti/te peste granite, departe de casa ori cu persoanele de alta religie si/sau nationalitate. Tot dupa acea data, va miscati rapid in cariera.

Din data de 10 septembrie, comunicati mai usor cu superiorii. Cea mai favorabila zi pe plan profesional pare a fi cea de 16. Daca doriti ca amicitia cu cineva din anturajul vostru sa evolueze in altceva, invitati-l/o la o intalnire in jurul datei de 18. Aveti grija cum va faceti timp pentru cariera si familie in preajma zilei de 20. Dupa data de 20, se indulceste atmosfera in raport cu superiorii.

Financiar, pareti sa stati destul de bine in jurul zilei de 22. In preajma datei de 24, va impartiti cu greu intre familie si cariera. Se pot naste disensiuni intre voi si superiori in jurul zilei de 25. In preajma datei de 29, petreceti suficient timp cu familia, dar si la locul de munca. Din 30 incolo, viata voastra sociala urmeaza o curba ascendenta, indiciu ca intalniti oameni care au idealuri si viziuni asemanatoare.

Horoscop septembrie 2017, Capricorn:

Daca treceti prin momente grele in jurul zilei de 2, apelati la rudele de origine. In preajma datei de 3, se anunta o perioada neasteptata pentru viata de cuplu/parteneriatul vostru profesional. Dupa data de 5 a lunii, comunicati parca mai bine cu cel/a drag/a si/sau asociatul/a. Tot dupa acea data, se arata o perioada favorabila sa calatoriti in interes de afaceri. Din 10 a lunii, ar fi recomandat sa va inscrieti la cursuri.

Se anunta o perioada neplacuta pentru voi in jurul zilei de 12, dar cu siguranta va va face mai puternici/e. Daca v-ati propus sa negociati o colaborare cu o companie straina, faceti-o in preajma zilei de 18. Se anunta rost de dispute cu interlocutorii in jurul datei de 20. Dupa data de 20, poate incepe o relatie cu o persoana de alta religie si/sau nationalitate.

In preajma zilei de 22, va gasiti intr-o dispozitie de zile mari. Daca treceti prin momente dificile in preajma zilei de 25, nu le lasati sa isi puna amprenta asupra voastra. Nu intrati in discutii aprinse cu cei/le cu care intrati in dialog in jurul datei de 29. Din 30 incolo, ascensiunea voastra profesionala primeste un impuls.

Horoscop septembrie 2017, Varsator:

In jurul zilei de 2, se arata o zi ideala pentru a discuta chestiuni importante cu iubitul/a si/sau partenerul/a de afaceri. In viata de cuplu, revine spontaneitatea in preajma datei de 3. Dupa data de 5 a lunii, comunicati parca mai bine cu cel/a drag/a. Tot dupa acea data, acest lucru poate duce uneori la neintelegeri. Din 10 septembrie, dati dovada de mai multa transparenta in ceea ce priveste banii.

Daca v-ati propus sa cooptati oameni in cadrul unui proiect, acestia va pot iesi in cale in jurul zilei de 12. Comunicarea dintre voi si persoana iubita si/sau partenerul/a de afaceri este la inaltime in jurul zilei de 18. Financiar, ar fi indicat sa nu cheltuiti prea multi bani in preajma datei de 20. Din 20 incolo, castigati mai mult in asociere cu altii/tele.

Daca treceti prin momente grele in jurul zilei de 22, aflati ca le veti depasi cu bine. Fiti cumpatati/te in preajma datei de 24. Nu va imprumutati pentru a investi in proiecte in preajma datei de 25. In jurul zilei de 29, limitati-va la articolele de pe lista de cumparaturi. Dupa data de 30, sunt recomandate calatoriile, inscrierea la cursuri, rezolvarea de probleme birocratice si sustinerea de examene.

Horoscop septembrie 2017, Pesti:

In preajma datei de 3, va bucurati de mult randament pe plan profesional. Dupa data de 5 septembrie, aveti mai mult elan la locul de munca si o duceti mai bine cu sanatatea. Tot dupa acea data, se anima lucrurile in parteneriatul de viata si/sau afaceri. Din 10 a lunii, comunicati mai bine cu persoana iubita si/sau asociatul/a si nu va mai certati.

O zi buna sa planificati viitorul alaturi de cel/a drag/a sau partenerul/a de afaceri este cea de 12. In jurul datei de 16, treceti printr-o perioada favorabila in cuplu. Daca vreti sa negociati un contract, faceti-o in preajma datei de 18. Se prefigureaza potentiale momente grele in cuplu in jurul zilei de 20. Din 20 incolo, se indulceste atmosfera intre voi si persoana iubita. Persoanele singure pot cunoaste pe cineva.

Daca v-ati propus sa puneti bazele unei afaceri cu iubitul/a, cea mai buna zi ar fi cea de 22. Aveti grija sa nu ajungeti la certuri in preajma datei de 24. Raportul de forte dintre voi si cel/a drag/a si/sau partenerul/a de afaceri se destabilizeaza in jurul zilei de 25, ceea ce v-ar putea duce la conflicte in preajma datei de 29. Dupa data de 30 a lunii, puteti castiga mai multi bani in asociere cu alte persoane decat singuri/e.

Sursa text: horoscop-urania.org