Horoscop sexual! Acestea sunt zodiile care iubesc masturbarea

In functie de zodie, poti intelege, printre altele, daca tu sau partenerul tau iubiti sa va oferiti placere prin autostimulare, altfel spus daca masturbarea este un mod erotic care vi se potriveste.

Berbec
Nativii acestei zodii sunt adevarate “explozii” sexuale: sunt dominatori, dar fara sa iubeasca partenerii supusi, la randul lor iubesc actiunile spontane, sexul rapid, fara artificii siropoase, iar rutina ii sufoca mai mult decat pe alti nativi.

CITESTE SI: Gemenii iubesc banii, iar Scorpionii, dusmanii. Afla ce indrageste cel mai mult zodia ta

Taur
Senzuali, loiali si blanzi, cei nascuti sub semnul astral Taur cred cu tarie ca numai dragostea tandra iti poate oferi placerea suprema. Din acest punct de vedere, el este exact opusul Berbecului – te va surprinde cu flori, lumanari, cine romantice.

Gemeni
Nativul din Gemeni au mai multe personalitati sexuale sau cel putin asa pare… Cert este ca are o sexualitate distractiva, nu sunt niciodata plictisitor si are nevoie de un partener care sa tina pasul cu ei. Poate va face o exceptie in cazul masturbarii reciproce, care sigur l-ar incanta.

Rac
Pentru Raci, dragostea si sexul merg mana-n mana, ei isi descopera sexualitatea debordanta numai atunci cand iubesc, fiind extrem de sensibili. Se excita foarte mult prin gesturi tandre si le place sa se simta in siguranta, ba chiar usor dominati in pat.

Leu
Masturbarea este un act sexual care ii vine ca o manusa egoistului Leu. Asta nu inseamna ca nu stie sa iubeasca sau sa imbine placerea fizica cu partea afectiva, doar ca nativul din Leu se pune mereu in centrul atentiei tuturor actiunilor. Si daca asta inseamna sa isi ofere singur placere, atunci nu va avea rezerve.

Fecioara
O combinatie intre pudoare si indrazneala, un amestec intre nevinovatie si sexualitate debordanta, Fecioara cucereste fara eforturi prea mari si iubeste sa se daruiasca complet. Pe cei nascuti sub acest semn zodiacal ii excita pozitiile care le permit seductia prin contactul cu ochii… In plus, nu sunt neaparat niste fiinte ale autostimularii.

Balanta
Orientat spre placerile partenerului, nativul din Balanta este romantic, dar si un artist al fanteziilor sexuale. Are nevoie de stimulare auditiva, de aceea il excita gemetele si tipetele si nu alege foarte des masturbarea ca pe un act erotic care sa-l fascineze.

Scorpion
Scorpionii sunt renumiti pentru posesivitatea lor, fiind cunoscuti si ca unii dintre cei mai perversi nativi ai zodiacului european. Creativ si dezinhibat, acest semn astral are inclinatii spre agresivitate sexuala si impinge placerile trupesti spre cele mai intunecate parti ale sale, iar masturbarea face parte din jocul specific Scorpionului.

Sagetator
Destul de egoist in dormitor, nativul din Sagetator este un actor sexual spontan si foarte aventuros. Sagetatorilor nu le place sa depuna prea mult efort in timpul actului sexual, ceea ce nu ii face nici dornici de autostimulare.

Capricorn

Cei nascuti sub semnul astral Capricorn sunt acei parteneri sexuali linistiti si deloc extravaganti in gesturi erotice. Ei, mai degraba, asteapta sa indeplineasca dorintele partenerului si nu sunt deloc atrasi de conceptul masturbare.

Varsator
Pentru Varsator, sexul este o experienta fizica, dar si intelectuala. Ii place sa experimenteze, sa joace roluri sexuale, sa incerce orgii sexuale, fiind innebunit dupa detalii picante. Iar experimentarea sexuala se confunda si cu exploatarea propriului corp, prin oferirea de placeri egoiste.

CITESTE SI: Cat de bun este ca amant in functie de zodie? Afla ce fantezii te asteapta

Pesti
Cu imaginatia debordanta specifica, nativii din Pesti pot transforma un act sexual in ceva de neuitat, imbinand placerile trupesti cu romantismul. Pestii sunt iubitii prin excelenta! Dar, pentru a se dezinhiba, un Peste trebuie sa se simta dorit, adorat, protejat si este un partener orientat mai mult catre celalalt, decat spre el.

 

Sursa:kfetele