HOROSCOP SEXUAL: CUM STAI CU DRAGOSTEA in WEEKENDUL 24/25 SEPTEMBRIE 2016

Iata ce-ti rezerva astrele din punct amoros in weekend-ul 24-25 septembrie 2016.

Berbec

Esti neobisnuit de agresiv cu cei din jurul tau. Ar trebui sa fii mai conciliant pentru a nu iti strica relatia cu partenerul de cuplu.

Taur

Comunici mai usor cu persoana iubita. Reusiti sa puneti la punct subiecte care pana acum incingeau spiritele. Impacarea este “fierbinte”.

Gemeni

Relatia de cuplu este favorizata de astre in acest weekend. Te simti implinit si visezi la o viata asa cum

numai in filme si in povesti exista.

Rac

Armonie pe toate planurile, in special in relatia de cuplu. Se anunta un weekend fierbinte in doi.

Leu

Nu ar strica putine “condimente” in relatia de cuplu. Incearca, insa, sa vorbesti inainte cu partenerul ca sa nu-l iei prin surprindere si sa-l sperii.

Fecioara

Relatia de cuplu iti ofera echilibrul pe care il cauti de multa vreme. Ai un puternic sentiment de implinire si realizare.

Balanta

Te simti usor stresat de presiunea pe care o pune pe tine partenerul de cuplu. Iti cere mai multe dovezi de iubire decat crezi tu ca este necesar sa ii oferi.

Scorpion

Comunici cu usurinta cu partenerul de cuplu si ai vrea sa petreci mai mult timp in compania lui. Numai ca weekend-ul se anunta aglomerat cu niste proiecte si nu ai timp de relaxare.

Sagetator

O prietenie veche se poate transforma intr-o relatie amoroasa, daca preiei initiativa. Lasa grijile deoparte si risca.

Capricorn

Firea ta deschisa te ajuta sa-ti faci multi prieteni. Nu se stie niciodata care dintre acestia se poate transforma intr-un partner de viata.

Varsator

Relatia de cuplu te implineste si simti ca prinzi aripi langa persoana iubita. Weekend-ul se anunta confortabil si relaxant.

Pesti

Armonia din relatia de cuplu restabileste echilibrul din viata ta. Stresul dispare putin cate putin si iti dai voie sa te relaxezi.

Sursa text: sfatulparintilor