Top 3 al zodiilor obsedate de sex! Află dacă te numeri și tu printre ele

ZODII OBSEDATE de SEX. Cu siguranta te-ai intrebat care sunt ZODIILE care se gandesc cel mai mult la SEX. De aceea, ti-am pregatit o lista cu acestea, care te va ajuta sa te ghidezi in alegerea partenerului sau, de ce nu, in a-l satiface pe acesta.

ZODII OBSEDATE de SEX. Chiar daca poate iti este greu sa iti imaginezi ca cineva s-ar putea gandi aproape mereu la sex, iata ca exista cateva zodii care fac asta si nu se sfiesc sa o spuna.

CITESTE SI: TOP 5 cei mai AFEMEIATI BARBATI in functie de ZODIE

Asadar, citeste urmatoarele randuri si afla daca nu cumva esti si tu printre ele!

1. TAUR

ZODII OBSEDATE de SEX. Sensibilul si romanticul taur se afla in fruntea topului zodiilor obsedate de sex. Dar oare de ce? Se pare ca, pe langa faptul ca taurul este un mare cuceritor, el adora sa fie curtat si nu cedeaza usor, fie ca este barbat sau femeie. De aceea, cu atat de multe optiuni, taurul se gandeste aproape in fiecare moment cum sa isi mareasca lista cuceririlor.

Din aceasta cauza, multi nativi din zodia taur sunt tentati sa se implice in aventuri de o noapte. De asemenea, chiar daca uneori nu recunosc, taurii se simt atrasi de jocurile erotice si le place sa experimenteze in dormitor.

2. SCORPION

ZODII OBSEDATE de SEX. Scorpionii sunt in elementul lor, mai ales cand este vorba de sex. Ei sunt adesea asemenea unor animale de prada si le place sa fie ei cei care detin controlul in pat. De aceea, nu vor accepta roluri in care ei sa fie cei dominati. Mai mult, poti starni un scorpion cu o singura atingere; va fi suficient pentru ca acesta sa se gandeasca la sex. Iar pentru ca isi doresc sa experimenteze mereu ceva nou, nu le prea place sexul monoton si au nevoie de idei in permanenta.

Pentru a rezista cu un astfel de barbat, fie va trebui sa fii tu cea care propune, fie va trebui sa te conformezi dorintelor acestuia. Asa ca, daca ai pus ochii pe un astfel de barbat, sa stii ca partidele se vor extinde mult in afara dormitorului.

CITESTE SI: CUM SA FACI BANI USOR IN FUNCTIE DE ZODIA TA

3. FECIOARA

ZODII OBSEDATE de SEX. Desi, poate, greu de crezut, sensibila si calculata fecioara se implica cu multa pasiune, mai ales in ceea ce priveste sexul. De aceea, cei nascuti in aceasta zodie se gandesc mai tot timpul la sex si la viitorii parteneri. Chiar daca nu lasa acest lucru sa se vada, intr-o relatie, nativii din fecioara pun mare accent pe ceea ce se intampla in dormitor si au pretentii de la cealalta persoana.

In cazul in care nu sunt multumiti, acestia se reorienteaza repede. De asemenea, persoanele nascute sub semnul fecioarei nu accepta un refuz in materie de sex si, uneori, sunt capabile sa se impuna intr-un mod care ar putea fi deranjant pentru ceilalti.

Sursa text: yve.ro