Horoscop vineri 10 noiembrie 2017. Framantari financiare si incarcatura emotionala

Horoscopul zilei de vineri, 10 noiembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie in parte.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O zi destul de dificila, cu incarcatura emotionala puternica si multe framantari interioare. Cauza poate fi o problema a cuiva drag din familie, nemultumirile legate de planul profesional si financiar, sau pur si simplu acumularea oboselii si stresului. Amintirile sunt mai vii astazi, iar tendinta de a rememora o serie de experiente care te-au marcat este foarte mare. Sprijinul poate veni de la partener, asa ca primeste-l.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Probabil ca astazi iti vor fi puse la incercare convingerile si credintele, sau iti vor fi puse la indoiala integritatea si moralitatea. Cu alte cuvinte, este posibil sa-ti fie contestate niste decizii sau niste actiuni intreprinse in planul profesional. In orice caz, se pare ca orice initiativa se loveste de rezistenta opusa de cei din jur, fie ca este vorba despre colegi sau persoane din familie. In acest context, e de preferat sa faci un pas inapoi si sa te uiti daca nu cumva punctul tau de vedere este gresit..

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Niste datorii mai vechi sau o promisiune neonorata fata de cineva te pot face sa scoti din buzunar o suma de bani considerabila. De aceea, e foarte important sa fii chibzuit, sa iti calculezi fiecare miscare in ce priveste administrarea banilor, pentru a evita un impas. Pe de alta parte, astazi poti fi tentat sa faci niste compromisuri, tocmai din dorinta de a-ti asigura o anume stabilitate materiala, insa acest lucru nu este deloc recomandat.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

S-ar putea sa fiti nelinisitit din cauza unor dificultati financiare trecatoare. Nu este cazul sa va faceti probleme. Dupa-amiaza este posibil ca o ruda apropiata sa va imprumute o suma importanta sau sa va propuna o colaborare de pe urma careia puteti castiga bine.  Va sfatuim sa aveti rabdare si sa va ascultati intuitia.

Leu (23 iulie – 22 august)

Ar fi bine ca astazi sa iti dai voie sa functionezi la „turatie” minima, intrucat vitalitatea poate fi scazuta, iar starea psihica nu e tocmai grozava. Mai exact, fie te confrunti cu o problema de sanatate, fie te simti coplesit de sarcinile zilnice si de oboseala acumulata, Nu este exclus sa ai sentimentul ca esti exploatat si ca toate sunt pe umerii tai. Cu toate acestea, in loc sa te plangi sau sa gasesti vinovati, mai bine asuma-ti responsabilitatea starii pe care o ai si ofera-ti o pauza binemeritata.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Desi un prieten poate avea o atitudine incorecta sau nesincera fata de tine, nu prea are sanse sa te pacaleasca, pentru ca intuitia functioneaza perfect astazi si te ajuta sa identifici imediat intentiile lui. Este o zi in care afli multe lucruri care ti-au fost ascunse, cum ar fi neregulile in ce priveste un contract de colaborare. Partea buna este ca acestea se pot rezolva, mai ales ca acum esti foarte insistent si ferm cand doresti sa obtii ceva.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Pentru tine, ziua de astazi poate fi tensionata in ce priveste atmosfera la locul de munca sau relatiile cu sefii. Fie ti se pun bete in roate si nu poti duce la capat un proiect, fie esti tu mult prea rigid si justitiar, ceea ce te impiedica sa te adaptezi la conditii de lucru noi. Sfatul meu pentru tine este sa faci diferenta intre a-ti asuma puterea si a face abuz de ea. Chiar nu e momentul acum sa te impui cu forta sau sa te opui noilor responsabilitati.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Unele experiente pe care le traiesti astazi au rolul de a te impulsiona sa schimbi niste principii si credinte vechi, din trecut, care nu mai functioneaza pentru tine. Probabil ca nu toate aceste experiente vor fi placute, mai ales daca au legatura cu moralitatea unor gesturi si actiuni ale tale. Asa ca renunta la incapatanare si incearca sa vezi lucrurile din alta perspectiva. Daca cei din jur nu sunt de acord cu tine, nu e nevoie sa te straduiesti sa-ti demonstrezi dreptatea cu orice pret.

Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

In continuare este recomandat sa fii discret, sa nu divulgi toate informatiile pe care le detii, decat daca esti sigur pe ele, sa nu crezi chiar tot ce ti se spune, si mai ales, sa nu te lasi angrenat in discutii cu iz de barfa sau intriga. Orice greseala pe care o faci acum, in special in demersuri oficiale si juridice sau in relatia cu autoritatile, se va intoarce impotriva ta. De aceea, cel mai bine este sa nu fortezi lucrurile ci sa le lasi sa se rezolve de la sine.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Astazi este posibil ca un parteneriat sa fie pus sub semnul intrebarii, in urma disfunctionalitatilor aparute in interiorul acestuia. In orica caz, poti avea sentimentul ca te zbati de unul singur, ca munca ta nu este apreciata si ca nu poti conta pe sprijinul nimanui. De fapt, s-ar putea sa fie vorba despre nemultumiri care tin strict de profesionalismul tau, pe care insa ai tendinta sa le proiectezi asupra altora. Asadar, uita-te cu sinceritate la tine si la rezultatele tale si asuma-ti responsabilitatea.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu e momentul nici sa fii rigid si incapatanat in relatia cu colegii de munca si nici sa te eschivezi in fata responsabilitatilor. Daca o vei face, exista posibilitatea sa fii mustrat sau sanctionat de un sef sau o alta persoana pe care o recunostu ca autoritate in domeniul in care activezi. Pe de alta parte, e foarte important sa te straduiesti sa te achiti cat mai bine de sarcini, chiar daca sunt multe sau dificile si sa-ti asumi eventualele greseli.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Astazi este activata zona iubirii, unde se pare ca exista destule semne de intrebare si framantari. Poate ca nu esti multumit de iubirea pe care o primesti, poate ca suferi pentru ca te simti singur, sau poate ca ti-ai pierdut increderea in tine si din acest motiv, te incearca mici accese de gelozie. In aceste conditii, ar fi bine sa mai reduci din asteptarile pe care le ai de la cei din jur si sa oferi tu mai mult, adica sa-ti manifesti iubirea neconditionat.

Sursa foto: jurnalul