Horoscop weekend 11-12 noiembrie 2017. Probleme pentru anumite zodii

Horoscop de weekend 11-12 noiembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru acest final de săptămână pentru fiecare zodie în parte.

Berbec
Sâmbătă: Acordă-ți timp și spațiu în această zi. Implică-te în activități care îți bucură sufletul și te încarcă cu energie pozitivă.
Duminică: Dacă ești implicat într-o relație serioasă, acordă mai multă atenție partenerului de viață. Dacă ești singur, fă ceva în această privință. Viața în doi e mereu mai frumoasă.

Taur
Sâmbătă: Ești genul de persoană care se lasă influențată de fiecare poveste, veste sau întâmplare. Învață să fii mai detașat și să te concentrezi mai mult asupra vieții tale.
Duminică: Nu mai lua în seama tot ce auzi. Nu faci decât să te încarci emoțional. Dacă ai dubii, mai bine ai vorbi direct și te-ai lămuri cu privire la aceste discuții din jurul tău.

Gemeni
Sâmbătă: Îți recomandăm să te ocupi în această zi de viața de familie, să faceți activități împreună. Nu ar strica să vă reuniți cu prietenii și să stați la povești.Duminică: Este posibil să ai parte de o surpriză. Poate fi vorba de vizita unei persoane dragi sau un telefon de la un prieten cu care nu ați mai vorbit de mult timp.

Racii au chef de cumpărături

Rac
Sâmbătă: Încearcă să te detașezi de grijile cu privire la locul de muncă. Profită că ești liber, că ești acasă, înconjurat de familie.
Duminică: O sesiune de cumpărături îți poate aduce o bună dispoziție. Însă, nu exagera și ai grijă pe ce arunci cu banii. Cumpără lucruri utile, de care ai nevoie cu adevărat.

Leu
Sâmbătă: Ai o stare de nemulțumire și ai tendința să ridici tonul. Alege să îți exprimi sentimentele și să spui cu voce tare ceea ce te irită. Te vei simți eliberat!
Duminică: Astăzi ești critic și te sfătuim să te stăpânești, pentru că riști să exagerezi. S-ar putea să regreți mai târziu acest gen de comportament.

Fecioară
Sâmbătă: Te confrunți cu unele probleme financiare. Învață să fii mai chibzuit pentru a nu mai ajunge în astfel de situații. Totuși, un ajutor nesperat va veni.
Duminică: Dedică această zi persoanei iubite. Surprinde-o, organizează o ieșire în oraș, un moment pentru a discuta despre voi doi.

Scorpionii au nevoia de romantism

Balanță
Sâmbătă: Ai putea avea unele vise foarte ciudate, dar și frumoase. Scrie-le pe hârtie. Încearcă să-ți spună ceva. Urmează-ți planurile!
Duminică: Gândurile și grijile legate de bani ar putea crea panică și îngrijorare. Păstrează-ți calmul! Există o rezolvare pentru fiecare problemă.

Scorpion
Sâmbătă: De astăzi o să vă vedeți prietenii într-o lumină nouă. Poate că realizările lor ți-au stârnit admirația. O vorbă bună de la tine i-ar putea ajuta mult.
Duminică: Astăzi mintea ta este concentrată pe romantism. Dacă ești căsătorit, te vei apropia de partenerul tău. Dacă ești ești într-o relație ai putea trece la pasul următor. Dacă nu sunteți implicat, așteptați să întâlniți pe cineva nou și interesant.

Săgetător
Sâmbătă: Aceasta este o zi minunată pentru a citi sau pentru a viziona documentare. Indiferent ce ați învățat ar putea fi de un mare ajutor practic pentru tine mai târziu.
Duminică: Te simți minunat și ești minunat. Atrageți priviri de admirație! Singurul dezavantaj al acestui lucru este că te simți mai puternic decât ești. Dacă încercați să obțineți prea mult astăzi, ați putea să vă obosiți și să vă simțiți epuizați mâine.

Peștii trebuie să se țină de promisiuni

Capricorn
Sâmbătă: În această zi veți fi înconjurat de musafiri. S-ar putea să organizați o întâlnire de grup sau alt eveniment social. Oaspeții pot fi înclinați artistic sau spiritual. Seara ar trebui să fie un succes social și o experiență inspirațională.
Duminică: Încearcă să te relaxezi, să asculți muzica favorită, să vizionezi filme. Încarcă-ți bateriile pentru o săptămână de muncă!

Vărsător
Sâmbătă: O veste pe care o vei auzi s-ar putea să-ți strice planurile. Nu te lăsa descurajat. Adevărul iese mereu la lumină!
Duminică: Nu mai avea atât de multă încredere în oameni. Nu toată lumea este ca tine, nu toți au aceleași intenții.

Pești
Sâmbătă: Învață să nu mai amâni promisiunile. Dacă ți-ai luat angajamentul că vei duce la capăt o sarcină atunci concentrează-te și finalizeaz-o. Riști să-ți pierzi relațiile!
Duminică: Trebuie să înveți să ignori unii oameni care sunt în preajma ta. Nimeni nu e perfect și va trebui să înțelegi acest lucru.

Sursa text: huff.ro