Horoscop weekend 18-19 noiembrie 2017. Un final de săptămână liniștit

Horoscop weekend 18 – 19 noiembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru acest sfârșit de săptămână.

Horoscop weekend 18 – 19 noiembrie 2017 Berbec

Va uniți forțele cu partenerul de viață și va apucați de schimbări prin casă. Intenționați de multă vreme să oferiți un alt aer locuinței voastre.

Horoscop weekend 18 – 19 noiembrie 2017 Taur

Cercul de prieteni se mărește în acest weekend. Cunoașteți oameni noi, care vor ajunge să va fie apropiați și care va vor ajută atunci când nu va veți aștepta.

Horoscop weekend 18 – 19 noiembrie 2017 Gemeni

Weekend destinat odihnei. Nu vreți să va gândiți la nimic altceva în afară de alegerea destinației pentru a petrece acest weekend, care este singurul liber din această perioada.

Horoscop weekend 18 – 19 noiembrie 2017 Rac

Uneori simțiți nevoia să renunțați la viață voastră și să o luați de la capăt, însă realitatea spune altceva. Weekend-ul acesta se va întâmplă ceva ce va face extrem de fericiți și nici măcar nu va mai trece prin cap că ați vrea altceva.

Horoscop weekend 18 – 19 noiembrie 2017 Leu

Planuiti de pe acum o mică vacanță ce urmează să fie în câteva săptămâni. Dați o mulțime de telefoane, iar relația de cuplu se va îmbunătăți.

Scorpionii au parte de un weekend deosebit

Horoscop weekend 18 – 19 noiembrie 2017 Fecioara

Incepeti zilele libere cu o veste extrem de bună. Acest lucru va ajută foarte mult din punct de vedere moral. O să va dea forță necesară pentru a demara ceva la care va gândeați cu teamă.

Horoscop weekend 18 – 19 noiembrie 2017 Balanță

Aveti chef să plecați într-un loc liniștit, unde să nu vă deranjeze nimeni și să puteți odihni în voie, însă în ultimul moment vă dați seama că nu ați terminat toată treaba la locul de muncă și că trebuie să aveți grijă de acest aspect.

Horoscop weekend 18 – 19 noiembrie 2017 Scorpion

Aveti parte de un weekend deosebit. Primiți vizită unor persoane foarte dragi, care vin cu o veste impresionantă, care va face și mai fericiți. De asemenea, începeți pregătirile pentru un eveniment cu o semnificație aparte pentru voi.

Horoscop weekend 18 – 19 noiembrie 2017 Săgetător

Ați planificat de multă vreme acest weekend și pentru nimic în lume nu renunțați la planurile voastre. Partenerul de viață vă susține în tot ceea ce faceți.

Horoscop weekend 18 – 19 noiembrie 2017 Capricorn

Aveti un program fix în aceste zile, dar la finalul lor vă veți bucura de succes. Ați ținut în secret o activitate de pe urma căreia culegeți roadele acum.

Horoscop weekend 18 – 19 noiembrie 2017 Vărsător

Va pregătiți de un anunț important pentru voi. Va este teamă de reacția familiei, dar nu aveți niciun motiv real de îngrijorare. V-ați gândit mult la ceea ce urmează să faceți și știți că este pasul corect.

Horoscop weekend 18 – 19 noiembrie 2017 Pești

Pentru voi a venit momentul unei pauze. V-ați hotărât să profitați de aceste zile de concediu care v-au mai rămas și să vă rupeți de stres și de rutină.

Sursa foto: jurnalul