Horoscopul 1 iunie 2018. Berbecii își negociază salariul, iar Racii au șansa unei promovări

Horoscopul zilei de vineri, 1 iunie 2018. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Berbecii își negociază salariul

Horoscop 1 iunie 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Încercați-vă norocul, căci astăzi aveți spor la negociat salariul dumneavoastră care poate crește considerabil datorită rezultatelor remarcabile în plan profesional din ultimul timp. Energia dumneavoastră fizică se cere consumată pentru a nu se transformă în energie nervoasă; însă mișcarea trebuie făcută cu moderație pentru a proteja tensiunea arterială. Petreceți în compania prietenilor și va simțiți cel mai bine distrându-vă într-o manieră dinamică, gen dans ritmic sau plimbare cu roțile prin parc. Va avântați în sus, pe scară ierarhiei profesionale, meritele va sunt recunoscute din plin și va recomandăm să cereți măriri de salariu.

Horoscop 1 iunie 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pregătiți afaceri importante care să va asigure creșterea optimă a câștigurilor care să vă scoată din sărăcie. Neptun în viața dumneavoastră dizolvă lent hotarele, acoperind tărâmurile cu nori și ceață, pentru că apoi, în atmosfera de mister pe care singur a plăsmuit-o, să poată arunca semințele unei alte sensibilități. Succesul va veni ușor și vă va lasă cu gură căscată, dar să aveți luciditate, hărnicie, prezența de spirit, atunci când energiile bune vă vor propulsa în vârf.

Horoscop 1 iunie 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gândirea dumneavoastră este excesiv de preocupată de problemele bănești care au șanse bune de reușită după ce va puneți în practică planurile personale. Un nou romantism cu Neptun va da naștere pentru dumneavoastră unor relații profunde, unor uniuni sufletești, unei empatii și receptivități față de aproapele dumneavoastră. Cu o bună strategie și mult efort veți obține rezultate remarcabile pe plan profesional, preluați inițiativa în câmpul muncii, deveniți mai tenaci și mai harnici, mai încrezători în forțele proprii.

Racii au șansa unei promovări

Horoscop 1 iunie 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Patroana banilor, Venus, și prosperul Jupiter își dau mâna în ziua aceasta pentru a vă suplimenta veniturile care vor acoperi dorințele dumneavoastră de a va achiziționa o locuință nouă. Asigurați-vă că aveți un somn bun și suficient că durată și veți avea parte de un efect secundar pozitiv: creșterea rezistenței sistemului imunitar. Veți avea parte de o ieșire în compania prietenilor și a familiei, care va vor crea un confort sentimental. Șansa unei promovări este foarte reală, poate că răsplată pentru realizări din trecut, care au primit aprecierea cuvenită.

Horoscop 1 iunie 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

În prima parte a zilei este posibil să luați o hotărâre în urma căreia sunteți nevoit să vă schimbați tot programul. S-ar putea să va întâlniți cu persoane apropiate și să faceți pregătiri pentru o întrunire.  Este o zi bună pentru a va ocupă de probleme financiare, dar mai bine să evitați orice fel de speculații.  Dacă aveți de luat decizii importante, puteți să vă bazați pe intuiție.

Horoscop 1 iunie 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Partea care va revine dintr-o moștenire sau din accesarea unor resurse ale familiei poate fi instrumentul în reușita spectaculoasă a unei afaceri.  Libertatea și individualitatea pe care le-ați prețuit atâta în anii din urmă, vor fi înlocuite acum de o nevoie imperioasă de apartenență, de renunțare la sine, pentru a trăi prin aproapele vostru. Atrageți simpatia șefilor și asta are că urmare creșterea șanselor de a fi promovați, însă este nevoie să va demonstrați creativitatea.

Venitul Scorpionilor crește brusc

Horoscop 1 iunie 2018 Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

În această zi a lunii, anumite investiții pot crește constant că urmare a bunei dumneavoastre reputații și a unor contracte bune. Bucurați-vă pentru șansele care vi se oferă și gândiți-va și la cei mai puțin norocoși. Dragostea familială este în prim-plan și e bine să cultivați legăturile de rudenie; acestea va vor da nu doar o stare de bine și de unitate, ci va vor putea inspira să îndrăzniți să faceți mai multe cu viață dumneavoastră. Aspirațiile dumneavoastră profesionale se pot realiza că prin farmec din moment ce eforturile fizice și mentale se ridică la cote maxime.

Horoscop 1 iunie 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Venitul dumneavoastră va crește brusc, favorizat de o situație norocoasă, ivită din senin. Sunteți în formă și vă simțiți că un sportiv de performanță la locul de muncă. Partenerul de viață va apreciază mai mult că de obicei dovezile de afecțiune și va răspunde cu aceeași monedă. Dacă există activități inițiate și neterminate, ele merită reluate și duse la îndeplinire; momentul este prielnic și veți culege curând roadele muncii depuse.

Horoscop 1 iunie 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Fiindcă îl consideri cea mai bună temelie a lumii, banul îți da târcoale și te scoate din impasul în care te găsești momentan. Este cel mai frumos moment din viața dumneavoastră, sunteți mulțumiți de relația pe care o aveți, încât vă puteți căsători. Momentul acesta indică cel mai favorabil context pentru a lucra direct cu superiorii dumneavoastră ierarhici; îmbinați creativitatea cu viziunea realistă pe termen lung.

Peștii pregătesc niște afaceri importante

Horoscop 1 iunie 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Aveți ocazia de a câștiga sume mari de bani și, astfel, să va consolidați situația financiară, care va ajută să va asigurați confortul, ceea ce înseamnă o altă etapă de viață. Sunteți guvernat de Neptun, planetă dragostei și a îndrăgostirii, a iubirii necondiționate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni. Succesul va veni ușor și va va lasă cu gură căscată, dar să aveți luciditate, hărnicie, prezența de spirit, atunci când energiile bune va vor propulsa în vârf.

Horoscop 1 iunie 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vă aruncați în proiecte profesionale tumultoase din care puteți înregistra câștiguri substanțiale. Steaua iubirii este favorabilă cuplurilor nou formate și celor cu niște convingeri originale, care pot uimi prin decizii bruște de a se căsători. Succesul va veni ușor și vă va lasă cu gura căscată, dar să aveți luciditate, hărnicie, prezența de spirit, atunci când energiile bune va vor propulsa în vârf.

Horoscop 1 iunie 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Pregătiți afaceri importante care să va asigure creșterea optimă a câștigurilor care să va scoată din sărăcie. Perioada este promițătoare în căutarea unei relații, întâlnirile pot fi cu totul surprinzătoare sau intermediate de vreun prieten. Simțiți nevoia de a va ridica deasupra realităților lumești, împovărătoare, simțiți nevoia de a lupta pentru drepturi egale, de a înlătura injustiția, sărăcia și mizeria, de a alinia marile suferințe ale omenirii prin schimbări de natură socială și materială.

Sursa foto: jurnalul