Horoscopul Afroditei: de ce sunt speciale femeile in functie de zodie

Esenta unei femei este preparata cu anumite ingrediente, cum ar fi genetica, experienta de viata si, de asemenea, zodia. Pentru ca am gasit trasaturi comune la unele femei, te invitam sa descoperi frumusetea si feminitatea ca semn al zodiacului si un top al celor mai frumoase femei din zodiac.

Varsator

Femeia Varsator are o frumusete rafinata greu de clasificat. Creativitatea si ingeniozitatea se imbina cu aspectul lor fizic placut, creand femeia perfecta. Femeile Varsator sunt foarte feminine, avangardiste, moderne si mereu in trend cu moda. Sunt optimiste si pasionate. Sunt foarte inteligente si isi pot da seama cu usurinta de caracterul oamenilor doar privindu-i sau vorbind cu ei. Au darul de a avea un nivel foarte ridicat de concentrare si de intelegere, incat ajung cu usurinta la radacina oricarei probleme.

CITESTE SI: Top 5 cele mai plictisitoare zodii in pat

Rac
Femeia Rac are o frumusete delicata si discreta care este greu de trecut cu vederea. Naturaletea, zambetul si puterea sugestiva a buzelor fac din aceasta zodie femeia perfecta. Femeile Rac doresc intotdeauna sa se simta si sa arate bine, deoarece sunt iubitoare de moda. Acestea aleg intotdeauna accesorii ce le fac sa se simta confortabil dar, in acelasi timp, remarcate pentru eleganta lor. Sunt pasionale, dulci si foarte schimbatoare. Ele sunt timide si foarte curajoase.

Scorpion
Cu un aspect care incanta, aceasta femeie, frange inimi. Femeile nascute sub semnul Scorpionului au un caracter puternic si schimbari de dispozitie foarte drastice. Reprezinta unul dintre cele mai pasionale zodii si exista putine persoane ce ii pot rezista. Ele sunt foarte determinate si ferme in deciziile lor, au o mare capacitate de a depasi obstacolele de zi cu zi si nu cedeaza niciodata. Ele au o imaginatie bogata si sunt inteligente, dar nu isi exploateaza pe deplin potentialul.

Leu
Femeia Leu are o frumusete energetica si vibranta. Esenta ei consta in pasiunea si dorintele ei carnale. Leoaicele sunt prea organizate si foarte sigure pe ele. Ele sunt extrem de sofisticate si, fiind culte si sentimentale, sunt interesate de arte in general. O femeie Leu este suficient de puternica mental si emotional, este ambitioasa si este menita sa conduca. Femeile Leu sunt foarte agile si au o intuitie foarte buna. Unul dintre lucrurile negative ale acestor femei este incapacitatea lor de a lucra in mod constant pentru o perioada lunga de timp.

 Berbec
Cu parul stralucitor si matasos si machiaj aproape profesionist, ea monopolizeaza toate privirile. Dar secretul frumusetii ei vine din interior, de la increderea in sine. Femeile nascute sub semnul Berbecului sunt printre cele mai sensibile si dulci dintre zodii, dar in acelasi timp, sunt foarte pasionale. Ele sunt pline de energie si nu fug de responsabilitati. Sunt cinstite si sincere. Sunt ambitioase, curajoase, dar actiunile lor de multe ori sunt impulsive. Ele sunt optimiste de fire, si lupta zi de zi pentru a obtine ceea ce isi doresc in viata.

Fecioara
Frumusetea senina a femeii Fecioara este greu de uitat. Aceasta femeie sofisticata are capacitatea de a arata mereu splendid. Femeile Fecioara sunt insa foarte timide si sensibile, insa atractive, frumoase si inteligente. Sunt romantice si tandre cu cei din jurul lor, dar, uneori, timiditatea le face sa para neprietenoase. Ele sunt perfectioniste, delicate, si foarte creative.

Balanta
Farmecul Balantei este dat de eleganta sa, gesturile tandre, privirile cochete si zambetul gingas. Femeile Balanta sunt destul de lenese si, tocmai din cauza lipsei de energie, cred ca intotdeauna le merge rau. Au o imaginatie bogata si cu intelectul lor sunt capabile sa depaseasca adversitatile cu care se confrunta. Ele sunt un pic mai slabe in ceea ce priveste propriile lor ganduri, deoarece in mare parte sunt negative, iar acest lucru duce de mult ori la depresie severa.

Taur
Femeile nascute sub semnul Taurului sunt feminine, dar au un caracter foarte puternic, sunt independente, si nu le place sa depinda de altii. Ele sunt frumoase si fidele, calme si tandre. Au mult prea multa grija de viata lor privata si nu au incredere in nimeni. Femeile Taur sunt, de asemenea, foarte bune gospodine si tot ceea ce fac este bine planificat. Mesele preparate de femeia Taur sunt cele mai bune.

Gemeni
Carisma femeii Gemeni nu se compara cu niciun alt semn. Uneori discreta, alteori excesiva, ea este o femeie speciala. Femeile Gemeni tind sa aiba o dispozitie oarecum nervoasa si pot fi nestatornice, insa sunt mereu fericite si optimiste. Femeia Gemeni poate parea timida, insa doar cu persoanele necunoscute. Cand este inconjurata de prieteni vorbeste mult, are ideile inovative si stie sa se distreze.

Capricorn
Femeia Capricorn are o frumusete misterioasa, cu un aspect convingator si de impact. Eleganta si rafinata, fara excese, femeia Capricorn este activa si plina de idei, mandra si modesta. In general, femeile Capricorn nu sunt foarte comunicative, nu au foarte multi prieteni, astfel ca au tendinta de a pastra o viata intreaga prietenii adevarati.

Sagetator
Aceasta femeie este plina de viata, vesnic tanara si fericita. Femeia Sagetator este mereu in cautare de libertate si, uneori, poate deveni indisciplinata. Mandra si curajoasa, nu se teme de aproape nimic. Fiind sensibila, in cateva minute isi poate schimba starea de spirit si  poate cadea intr-o depresie profunda. Femeile Sagetator au adesea multi prieteni, sunt loiale si stiu cum sa iubeasca. Le place sa calatoreasca, sunt oneste, extrem de materne si mereu dispuse sa ajute.

CITESTE SI: Cele mai manipulatoare femei in functie de zodie

Pesti
Putini sunt cei care pot rezista farmecului acestei femei delicate si subtile. Femeile din semnul Pestilor sunt cele mai sensibile, romantice si visatoare, insa sufera de modificari ale dispozitiei care le fac sa treaca de la fericire la tristete in cateva minute. Femeia Pesti are o slabiciune pentru viata confortabila. Aceasta are o capacitatea de concentrare scazuta si ii lipseste incredere in sine. Femeile Pesti sunt suficient de ambitioase pentru a ajunge in pozitii foarte inalte, sunt filosofice, agitate si mereu sincere.

 Sursa: yve