Horoscopul barbatilor “VANATORI”. Cum sa-i recunosti si cum sa te feresti de ei

Pot fi recunoscuti la orice petrecere sau in orice incapere cu multe femei: se perinda discret prin fata intregii suflari feminine, din care incearca sa seduca un numar cat mai mare de „exemplare”. Ceilalti barbati parca nici nu exista, precisi, studiati, nu gresesc niciodata. Sunt pradatorii care la fiecare iesire in oras nu se intorc acasa singuri.

Pe langa abilitatile pe care le-au dezvoltat in materie de seductie, acest tip de barbati sunt ajutati si de informatia ”mostenita” de la semnul lor zodiacal.

Iata care sunt barbatii ”vanatori” ai zodiacului!

Gemeni

Hedonist pana in maduva oaselor, reprezentantul zodiei Gemeni nu pierde timpul niciodata. Fie ca le face avansuri colegelor de serviciu, fie ca iese la o bere cu baietii, acest nativ vaneaza de plictiseala. Trebuie sa experimenteze cat mai multe senzatii, variate, intense sau neplacute. Nu conteaza, s-a nascut sa fie unul dintre cei mai mari pradatori ai ”junglei”. Umorul, aparenta empatie si motivarea sunt lucrurile care il fac pe Gemeni sa nu plece acasa niciodata singur.

Leu

Nu poate accepta un ”nu” din partea nimanui, cu atat mai putin din partea unei femei. Este masculul alfa al zodiacului, cel care reuseste tot ceea ce-si propune. El face acest lucru nu din dorinta de a experimenta, ci din dorinta de a fi iubit de cat mai multe femei: le are la degetul mic de indat ce si-a indreptat privirea catre ele. Femeile isi doresc sa ii castige atentia si sunt seduse de puterea pe care o are Leul asupra celorlalti, dar si de modul in care reuseste sa fie tot timpul in centrul atentiei. Este cel mai mare pradator din zodiac. Desigur, puterea financiara este un magnet pentru femeile care roiesc sau, scrie unica.ro.

Sursa foto: unica