HOROSCOPUL de WEEKEND 17-18 IUNIE 2017. O ZODIE PRIMESTE A DOUA SANSA

Horoscop de weekend 17-18 iunie 2017. O zodie va primi, in sfarsit, a doua sansa in acest final de saptamana, iar o alta trebuie sa aiba mare grija la inscenari!

Berbec

Sambata:  Primesti o veste foarte importanta despre un eveniment care urmeaza sa aiba loc in viata ta. Nu te entuziasma prea tare pana nu auzi toate detaliile.

Duminica: Chiar daca cei din jur nu sunt de acord cu tine, nu trebuie sa fii descurajat. Ai mai multa incredere in fortele tale si totul va fi bine!

Taur

Sambata: Evita discutiile despre bani si respecta parerile celorlalti cand vine vorba despre acest subiect. Nu uita ca poate fi o chestiune sensibila pentru majoritatea oamenilor din jurul tau.

Duminica:  Nu mai face comparatii. Nu este posibil sa le ai pe toate instant, asa ca nu te ajuta cu nimic sa compari aspectele vietii tale.

Gemeni

Sambata:  Ai grija! Un prieten apropiat te va dezamagi si va incerca sa obtina de la tine niste lucruri pe care si le doreste, fara sa tina cont de ceea ce tu vrei si poti.

Duminica: Asculta-ti intuitia astazi! Aceasta iti va da indicii importante despre persoanele din viata ta si te va face sa intelegi cateva aspecte esentiale.

Rac

Sambata:  Ai parte de o aventura in aceasta zi si ar fi bine sa profiti la maxim de acest lucru pentru a te relaxa. Vei avea o zi minunata daca stii cum sa te bucuri de ea.

Duminica: Iubirea te entuziasmeaza si nu mai tii cont de nimic! Fii totusi putin atent si la dorintele celor din jur, caci s-ar putea sa ranesti pe cineva drag. Actioneaza!

Leu

Sambata: Obstacolele nu trebuie sa te opreasca din drum! Nu te lasa influentat de nimeni si lasa pesimismul pentru alta zi. Azi, bucura-te de viata.

Duminica: Ai parte de gesturi de afectiune de la jumatatea ta si acest lucru te binedispune. Vei avea o zi foarte frumoasa alaturi de ea, asa ca nu trebuie sa te lasi influentat de micile divergente care pot aparea.

Fecioara

Sambata: Vei primi a doua sansa, insa trebuie sa stii sa o folosesti. Fii mai atent la deciziile pe care le iei si nu te pripi!

Duminica: Iti consolidezi statutul social prin relatiile pe care ti le faci. Vei avea suficienta determinare ca sa iesi in fata fara nicio teama. Emotional, lucrurile merg nitel mai prost.

Balanta

Sambata:  Nesinceritatea iti poate aduce probleme foarte mari. Cu dragostea s-ar putea sa stai mai prost din cauza sentimentelor negative pe care ti le produci chiar tu.

Duminica: S-ar putea sa ai reactii hazardate in urma evenimentelor care te vor bulversa de-a dreptul. Vei incepe un nou drum si trebuie sa ai grija la deciziile pe care le iei.

Scorpion

Sambata: Te gandesti serios la protejarea bunurilor familiale si e posibil sa faci o asigurare pentru anumite obiecte sau chiar pentru locuinta ta!

Duminica: Sentimentele negative se accentueaza de la o zi la alta si vrei sa erupi. Vei avea de furca destul de mult cu prietenii pentru ca niciunul nu va da semne ca te va intelege.

Sagetator

Sambata: Vei evada din lumea problemelor si din confuzia in care te-ai adancit in ultima vreme. Trebuie sa fii foarte atent la anumite inscenari ale unora care iti vor raul.

Duminica: Se simte aer nou in casa ta si tot ce conteaza acum pentru tine este stabilitatea din interiorul caminului. Ai parte de o serie de surprize placute, deci bucura-te de viata.

Capricorn

Sambata: Pornesti la drum intr-o lumina noua. Problemele avute in ultima perioada sunt acum privite altfel de catre tine si asta e tot ce conteaza. Continua sa cauti solutii la fel de eficiente.

Duminica: Nu te mai stresa pentru lucruri fata de care nu ai nicio raspundere. Nu da vina pe tine pentru greselile altora pentru ca iti faci rau.

Varsator

Sambata: Pornesti intr-o noua aventura si asta e cel important lucru pentru tine. Ai nevoie de ceva stabilitate singurul mod care o poti obtine este pornind proiecte noi.

Duminica:  Nu raspunde tuturor capcanelor care ti se intind. Stii foarte bine ca nu ai cu ce sa schimbi comportamentul carcotas al celor din jur.

Pesti

Sambata: Daca vezi ca cineva intervine in bucuria ta, evita cu orice pret sa duci o munca de convingere. Nimeni nu poate sa stie ce e mai bine pentru tine asa ca tu continua sa zambesti.

Duminica:  Nu te speria de conflicte, de competitie. Este normal sa ai anumite emotii inainte de a porni la drumul cel mare.

Sursa text: huff.ro