HOROSCOPUL DRAGOSTEI in saptamana 26 SEPTEMBRIE-2 OCTOMBRIE 2016. Cum stai cu IUBIREA

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta, conform eva.ro.

Berbec

Intre tine si persoana iubita se va duce o lupta grea in aceasta saptamana. Trebuie sa lasi mai mult de la tine daca nu vrei ca planurile voastre sa se duca de rapa. Este foarte important ca inainte de orice discutie sa iti repeti ca trebuie sa fii calm. Daca vezi ca dialogul purtat nu duce nicaieri, mai bine schimbi subiectul!

Taur

Este foarte important ca in aceasta saptamana sa nu ii gasesti nod in papura din orice persoanei iubite. Chiar daca esti atasat de ea, trebuie sa ii dai libertate si sa nu o sufoci. Fa-ti planuri independent de ea si las-o sa faca ce vrea. In cazul in care nu esti angajat intr-o relatie, ai toate sansele sa intalnesti pe cineva.

Gemeni

Transforma orice cearta cu persoana iubita intr-o impacare de zile mari. Acest gen de strategie va poate salva relatia daca aceasta a intrat in monotonie. Ai mare grija la vorbe pentru ca acestea pot rani mai mult decat crezi. Daca esti singur, nu te lasa manipulat de prima persoana care iti iese in cale!

Rac

Viata sentimentala va fi in centrul atentiei saptamana aceasta si nu e nimic gresit. Incearca sa petreci mai mult timp alaturi de familie si nu ceda dupa o perioada mai lunga in care stai langa cei dragi. Chiar daca uneori ajung sa te scoata din minti, sta in puterea ta sa te controlezi si sa accepti oamenii asa cum sunt ei!

Leu

Este foarte important ca in aceasta saptamana sa incerci sa te ocupi mai putin de persoana iubita si sa ii arati ca nu poti sa-i oferi tot timpul tau liber. Nu vrei ca lumea sa profite de tine!

CITESTE SI: HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE 2016. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE 

Fecioara

Firea ta perfectionista si critica ii poate enerva la culme pe cei dragi in aceasta saptamana. Cineva iti va da o lectie din care vei invata cu siguranta ca trebuie sa iti accepti semenii cu bune si cu rele. Nimic din ce se poate intampla acum nu iti poate face rau, de aceea fii deschis sfaturilor!

Balanta

Saptamana aceasta vei fi nevoit sa ii impaci pe toti si nu va fi deloc usor. Din pacate, tu vei fi cel lasat pe ultimul loc, insa nu va dura mult aceasta situatie. Daca o ruda apropiata se baga in relatia ta, nu permite sa creeze tensiuni intre tine si persoana iubita, dar nici nu te indeparta sau certa cu aceasta!

Scorpion

Daca esti singur, saptamana aceasta vei fi mai activ ca oricand. Esti pus pe distractie si pe flirt, lucruri care iti pot aduce fericire pe moment, insa nu pe termen lung. Traieste clipa fara sa iti faci iluzii, doar asa nu vei fi dezamagit. Daca esti angajat intr-o relatie serioasa, decizi sa aduci ceva nou in viata voastra intima.

Sagetator

Saptamana aceasta vei fi nevoit sa faci fata multor admiratoare infocate. Din pacate, in acest moment nu e ceea ce iti doresti, dar le poti refuza destul de elegant. Daca esti concentrat pe alte aspecte ale vietii tale, incearca sa le lasi in asteptare pe acestea, nu sa le scoti definitiv din viata ta.

Capricorn

Relatia ta amoroasa va cunoaste o ascensiune in aceasta perioada si nimeni nu iti poate pune nicio piedica. Cu toate ca nu te asteptai la asta, vestile bune te suprind si te fac mai fericit decat oricand. Ai toate sansele sa primesti o cerere sau sa ti se pregateasca o excursie romantica.

Varsator

Esti extrem de carismatic in aceasta saptamana si, datorita increderii pe care o emani, poti atrage multi admiratori. Daca esti singur, lasa-te purtat de val si flirteaza pana ajungi la persoana pe care ti-o doresti. Daca esti angajat intr-o relatie serioasa, cel mai probabil vei constientiza ca ai facut alegerea corecta!

Pesti

Este foarte important ca, in aceasta perioada, sa incerci sa ajungi la o intelegere cu persoana iubita, indiferent care ar fi miza. Nu permite micilor certuri sa degenereze si sa va strice linistea din sanul familiei. Spre week-end, ar fi o idee buna sa pregatesti o cina romantica si sa iti suprinzi persoana iubita cu o noapte de neuitat!

Sursa text: eva