Horoscopul iernii: dragoste cu nabadai si castiguri financiare uriase. Afla ce te asteapta!

Foarte putin ne mai desparte pana la startul sezonului hibernal, un motiv bun pentru a descoperi ceea ce ne-au harazi astrele pentru urmatoarele trei luni. Potrivit astrologilor, se pare ca vom avea o iarna destul de neobisnuita, cu probleme in dragoste, cu rasturnari de situatii, dar cu succes in plan financiar.

Iata, pentru fiecare zodie in parte, care este horocopul iernii 2015-2016:

CITESTE SI: Zodia iti spune cu ce menire te-ai nascut pe lume!

Berbec

Relatia de cuplu va fi una complicata, iar problemele nu se vor rezolva decat cu rabdare. Simti nevoia de mult sex si vei avea parte, fiindca sex-appealul tau este la cote maxime. Ba chiar esti decisa sa incerci si practici mai putin ortodoxe in pat. La serviciu, devine importanta pentru tine pozitia pe care o ocupi, iar din februarie vei culege roadele muncii depuse. In ianuarie, fii atenta la cheltuieli. La capitolul sanatate, trebuie sa stii ca toate lunile de iarna asigura un fond benefic pentru vindecare.

Taur

Decembrie vine cu tendinta puternica de a-ti face dreptate, ceea ce poate afecta relatiile de orice fel. Cu toate astea, esti foarte activa in pat si vrei sa experimentezi cele mai ciudate pozitii sexuale si in cele mai inedite locatii. In decembrie, strici multe relatii de serviciu, dar totusi, vor veni si niste bani destul de repede. In ianuarie va trebui sa-ti stabilesti foarte bine prioritatile ca sa-ti ajunga banii. Atentie, caci tensiunile pe care le vei genera se pot rasfrange asupra sanatatii tale.

Gemeni

Iarna asta vine cu schimbari de amploare, care vor debuta chiar in luna decembrie. Iti ceri drepturile, pretinzi recunoasterea calitatilor si a sacrificiilor pe care le faci pentru cei dragi. Pui accent pe sentimente, ceea ce inseamna ca iti vei rasfata partenerul cum stii tu mai bine. La serviciu, rabdarea este cheia. Problemele financiare nu se sfarsesc acum, vei percepe acut anumite lipsuri, reale sau rezultate din dorinte nesatisfacute.

Rac

Iarnuarie este o luna complicata in plan amoros, pentru ca ies la suprafata toate temerile pe care le-ai acumulat si trebuie sa rezisti tentatiei de a rupe relatia. In februarie ai putea lua decizii neinspirate. Insa toata iarna te refugiezi in munca pentru ca vrei bani, foarte multi bani, iar eforturile tale vor fi rasplatite dupa cum iti doresti. Atentie la sanatate, insa. Pentru ca intreaga iarna, singura sursa de probleme in acest domeniu esti chiar tu, prin zbaterile inutile si uzura accentuata de indoieli si de temeri.

Leu

Luna decembrie se anunta a fi agreabila in relatiile cu cei dragi, mai ales cu copiii sau cu persoanele cunoscute de putin timp. Vei avea parte si de sex, mult sex, chiar daca nu ai un partener. Pentru ca, desi nu iti plac aventurile, de data aceasta iti vei calca pe principii. Amorul carnal vine ca o recompensa a orelor indelungi de munca asiduua. In decembrie exista riscul sa faci cheltuieli nesabuite, insa in ianuarie te vei mai domoli. Dezordinea alimentara are consecinte in planul sanatatii.

Fecioara

Daca nu ai o relatie este posibil sa nu ai pare nici de sex pentru ca in aceasta perioada nu esti deloc atrasa de experiente noi. Esti foarte pretentioasa, asa ca aceasta perioada, desi te face mai sensibila, nu te va duce niciodata in pat cu un partener cunoscut recent. Ai rendinta este de a-ti cere drepturile, dar nu oricum, ci agresiv, chiar si fara sa meriti ceea ce ceri. Doar in ianuarie si februarie vei deveni ceva mai rezonabila si vei observa efectele benefice ale concesiilor facute.

Balanta

In prima luna de iarna simti nevoia sa faci ordine in relatiile de orice fel, punand piciorul in prag, cerand sa fii respectata si apreciata. Consecintele pot fi dezastruoase. In ianuarie vei fi si mai distructiva, dar in februarie vei reveni asupra unor decizii radicale. Iti doresti un nou loc de munca si nu vei afla rapid roadele cautarii. Banii vin si ei greu, cu intarzieri majore sau obstacole din partea unor institutii. Esti expusa bolilor iernii, asa ca fereste-te de frig si de umezeala excesiva.

Scorpion

Iti recapeti increderea in fortele proprii, ceea ce iti sporeste si mai mult apetitul sexual. Sezonul rece iti va aduce o viata sexuala foarte activa, insa in ianuarie si in februarie va trebui sa fii mai atenta la dorintele celor dragi si sa le pui, uneori, inaintea celor personale. Iarna vine si cu o serie de provocari majore in materie de serviciu si pe care va trebui sa le gestionezi inteligent. Ai parte de asocieri de scurta durata, din care vor rezulta anumite beneficii materiale.

Sagetator

Lunile de iarna pot fi explozive pe plan sentimental si nu doar in sensul bun. Vei cere de la cei dragi de la dovezi de dragoste la gesturi iesite din comun, care sa-ti redea increderea in sentimentele lor. In acelasi timp ai un apetit sexual foarte ridicat, si iti doresti ca cel de langa tine sa iti arate cel mai interesant drum spre placere. E posibil sa iti schimbi domeniul de activitate si sa castigi mai multi bani. De altfel, nu este exclus ca in intervalul care urmeaza sa se deschida o succesiune si tu sa mostenesti o avere.

Capricorn

Se anunta furtuni in relatiile de familie, care vor atinge punctul culminant chiar de sarbatori. Exista pericolul unei saturatii care te impinge la decizii dure. Sezonul rece iti va trezi pofta de sex si iti vei dori un partener pentru a-ti satisface poftele. Pe plan profesional, vin vremuri tulburi chiar din prima luna de iarna. Problemele vizeaza pozitia si sansele de progres, care pentru tine conteaza foarte mult. Sectorul financiar poate fi afectat de problemele din familie.

Varsator

Iarna aceasta vei experimenta tot ceea ce ti-ai propus pana acum, insa nu ai reusit. Tot ceea ce este nou devinde o provocare pentru tine si nu ii vei rezista. Atmosfera devine foarte armonioasa abia din februarie. In decembrie ai ocazia sa intalnesti oameni remarcabili, care te vor sprijini in plan profesional. Vei culege si roadele financiare ale muncii de peste an si se intrebad noi oportunitati de castig. Excesele alimentare din vara pana acum ti-au creat deja probleme, dar care se vor acutiza in decembrie.

CITESTE SI: Ce-i excita si ce-i “omoara”, in functie de zodie

Pesti

Iarna aceasta esti cea mai buna amanta, este pregatita pentru sex oriunde si oricand. Relatiile evolueaza spectaculos, ai parte de schimbari radicale de situatie, de despartiri, reindragostiri, strici, repari si strici la loc. Dupa prima saptamana din decembrie, incepi sa beneficiezi de venituri mai mari. Imaginea buna se traduce in aprecieri, inclusiv financiare. In urmatoarele trei luni ar trebui sa fii mai prudenta atunci cand conduci sau cand manevrezi aparatura casnica.

 

Sursa:ele