HOROSCOPUL LUNII NOIEMBRIE 2016. PREVIZIUNI COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE

HOROSCOPUL LUNII NOIEMBRIE 2016 aduce schimbari pentru fiecare zodie in parte, atat pe plan profesional, cat si personal. Afla ce surprize de proportii ti-au pregatit astrele pentru luna noiembrie in dragoste, cariera si nu numai, in functie de zodia ta!

HOROSCOP NOIEMBRIE 2016 – Berbec

Pentru nativul din zodia Berbec luna noiembrie este una linistita, care nu il solicita prea tare din niciun punct de vedere. In ciuda lucrurilor care se intampla in jurul tau reusesti sa iti pastrezi calmul si sa iei cele mai intelepte decizii. Fa tot posibilul pentru a ii ghida pe cei apropiati pe calea cea buna. Satisfactia pe care o ai la final este mai mare decat stresul prin care treci pana cand reusesti sa iti atingi telul.

Chiar daca nu iti doresti prea tare sa te maturizezi, stii ca trebuie sa o faci asa ca ai putea incepe sa te comporti precum un adult. Difrentiaza binele de rau si apoi totul pare floare la ureche. La locul de munca, stabileste-ti in fiecare zi propritatile si fa-ti programul in functie de acestea. Pastreaza-ti concentrara in momentele cheie si nu te sfii sa te autopropui atunci cand vine vorba despre proiecte solicitante pentru ca admiratia sefilor, dar si castigurile financiare vor fi pe masura efortului.

Pe plan personal nu sunt schimbari majore, insa perspectiva noua din care privesti lucrurile te determina sa vezi viata cu alti ochi si sa aprecizi lucrurile mai mult decat o faceai pana acum. Nu mai plange pe umarul celor dragi pentru pierderile suferite in trecut, ci treci peste si mergi mai departe. Ai plans destul, ai avut suficiente resentimene, acum e momentul sa le depasesti si sa nu mai privesti in urma.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2016 – Taur

Nativii din aceasta zodie trec printr-o perioada definita de stabilitate in luna noiembrie, ceea ce este foarte important pentru acestia, fiind in permanenta in cautarea echilibrului si a stabilitatii. Nu acorda atentie lucrurilor neimportante, care nu iti aduc nimic bun. Detaseaza-te si vei fi fericita.

Pe plan profesional, o serie de schimbari il asteapta pe cel nascut in zodia Taur. De tine depinde daca sunt schimbari benefice sau nu. Tu esti singurul care detine cheia succesului. Astrele te ajuta sa iei decizii rapide, nu dupa analize indelungi asa cum o faceai pana acum. Lucrurile se schimba de la un moment la altul si tu esti cea care stabileste directia. Luna noiembrie nu vine la pachet cu probleme, ci doar cu provocari pe care de mult le asteptai. Bucura-te de ele chiar daca iti este teama de schimbari.

Pe plan sentimental lucrurile merg asa cum trebuie din inertie. Nu trebuie sa faci niciun efort, stii ca esti iubita si iubesti, la randul tau, cu o siguranta deplina. In ceea ce priveste relatiile cu cei apropiati, daca apar probleme nu te grabi sa le solutionezi lasand de la tine, ci, mai degraba, cauta radacina problemei.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2016 – Gemeni

Pentru Gemeni luna noiembrie nu este deloc una usoara, ci o luna dura, care insa va fi incununata de realizari. Gemenii vor munci de doua ori mai mult decat de obicei, insa succesul ii va rasplati mai bine decat orice alt castig. Pastreaza-ti calmul, dar si entuziasmul, indiferent de greutatile pe care le intampini. Stiu, usor de zis, greu de facut, insa deloc imposibil. Vei reusi sa privesti partea buna a lucrurilor chiar si in situatiile ce te-ar scoate din minti in alte situatii si vei gasi avantaje acolo unde toata lumea gaseste numai neajunsuri.

In ceea ce priveste cariera, luna noiembrie este una de care trebuie sa profiti. Nu e simplu, insa daca esti constiincioasa si determinata, toate proiectele vor fi duse la bun sfarsit cu succes. Nu te lasa distrasa de nimeni si nimic, pastreaza-ti concentrarea si seriozitatea. Cu cat esti mai sincera si spui lucrurilor pe nume, cu atat iti cresc mai repede sansele de a te face inteleasa. Nu subestima oamenii cu care colaborezi pentru ca risti sa fii dezamagita.

Pe plan personal e important sa iei lucrurile asa cum vin. Nu te ambala mai mult decat e cazul si ramai asa cum esti. Nu lasa dezamagirile sa te schimbe. Evalueaza pagubele, accepta situatia si fa-ti un plan. Fa tot posibilul sa nu iti amintesti lucrurile rele pentru ca durerea provocata de acestea e prea mare acum. Bazeaza-te pe partener sau, dupa caz, pe familie si pe prieteni atunci cand te simti coplesita.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2016 – Rac

Penultima luna a anului 2016 va fi una dinamica, insa nu pe masura asteptarilor Racilor. Vei avea nevoie de ajutor pentru a rezolva problemele si nu trebuie sa te sfiesti sa il ceri. Nu are rost sa acorzi atentie rautaciosilro care iti critica actiunile, important este ca tu sa fii multumita de tine si sa nu faci rabat de la principiile tale.

Pe plan profesional, fa tot posibilul pentru a nu te lasa afectata de ceea ce fac colegii tai. Munca in echipa este importanta, insa asta nu inseamna ca trebuie sa iti asumi greselile celorlalti. Fii onesta, pastreaza-ti coloana vertebrala si lucrurile vor fi intotdeauna in favoarea ta. Foloseste-ti puterea de convingere pentru a atrage superiorii de partea ta. Nu ar strica sa te gandesti serios sa investesti in studiile tale, fie ca este vorba despre inca o facultate, un master sau un curs.

Relatia cu partenerul de viata va fi linistita in luna noiembrie. Nu aveti parte de conflicte majore, iar micile discutii sunt tratate cu multa intelepciune atat de tine, cat si de catre patenerul tau. Familia ta se simte putin negli8jata si trebuie sa recunosti ca si tu le simti lipsa celor dragi asa ca ar trebui sa iti potolesti dorul facandu-le cate o vizita in weekenduri.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2016 – Leu

Luna noiembrie este pentru nativul din zodia Leu extrem de agitata, insa lucrurile se vor incheia cu bine, nu trebuie sa iti faci griji. Orice greseala trebuie sa fie privita ca fiind o lectie invatata, iar orice refuz trebuie sa te motiveze sa mergi mai departe. Nu iti arata slabiciunile de fata cu rivalii tai, pastreaza-ti calmul si ramai rationala indiferent de circumstante.

Pe plan profesional, daca ai propria afacere, vei reusi sa iti maresti castigurile, chiar daca asta inseamna ca trebuie sa depui efort sustinut. Daca apar mici probleme, studiaza natura acestora si afla de unde si de ce au aparut, pentru a evita ca aceste situatii sa reapara. Daca lucrezi in cadrul unei companii, ai mare grija cu cine iti asociezi imaginea. E posibil ca o banala prietenie cu un coleg de tigara sa te coste mult mai scump decat ai fi crezut.

Pe plan profesional, in luna noiembrie esti determinata sa iti gasesti fericirea. Vrei sa descoperi marea dragoste, vrei sa faci un copil, si iti cumperi o casa sau sa planuiesti o vacanta. Nu lua decizii pripite, analizeaza bine inainte de a te hotari ce e de facut. Ar trebui sa reiei legaturile cu oameni dragi din trecut, fie ei colegi de generala, de liceu sau poate de la primul job.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2016 – Fecioara

Nativii din zodia Fecioara sunt sustinuti de astre in tot ceea ce fac luna aceasta. Asadar, profita de acest aspect si fa ceva la care de multa vreme visai, fie ca este vorba despre cariera, viata personala sau treburi nerezolvate din trecut. Ai incredere in tine, ai incredere ca totul va fi bine si chiar asa va fi. Ia taurul de coarne si restul va veni de la sine.

Pe plan profesional luna noiembrie nu va fi atat de benefica pentru Fecioare pe cat si-ar fi dorit acestea, insa in mod cert nu va fi o luna complet nefasta. Daca ceva nu merge asa cm trebuie, nu arunca vina asupra astrelor ori asupra celor din jur, ci incearca sa descoperi unde ai gresit si sa remediezi. Daca incerci aceasta strategie, vei observa, dintr-o data, ca lucrurile incep sa mearga mai bine. Nu te mai gandi la viitor, ci concentreaza-te asupra prezentului.

Pe plan sentimental noiembrie vine cu pace si armonie pentru Fecioare. Agitate si vesnic nemutumite, acum par sa intre intr-o stare de detasare completa. Totodata, Fecioarele devin foarte empatice si sunt mai preocupate de bunastarea celor din jur decat de propria stare e bine. Fii precauta pentru ca noua ta atitudine te face sa devii o tinta sigura pentru atacurile si manipularile celor din jur.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2016 – Balanta

In luna noiembrie, nativii din zodia Balantei nu trebuie sa se bazeze pe ajutorul celor din jur pentru a scapa din situatiile dificile. Daca vor un lucru bine facut, ar trebui sa il faca singuri in aceasta perioada.

La locul de munca, Balantele vor avea parte de multa neliniste, insa vor fi productivi. In primul rand, trebuie sa te concentrezi asupra sarcinilor pe care le ai de rezolvat in mod obisnuit, intrucat iti va fi dificil sa le duci la bun sfarsit in aceasta perioada. E indicat sa adopti o atitudine de miel spasit, intrucat orice actiune din partea ta poate atrage atentia adversarilor si nu ai sanse prea mari sa le faci fata in luna noiembrie. Vei fi tentata sa actionezi, insa mai bine ai rabdare pana in a doua parte a lunii, cand astrele vor fi de partea ta. Evita sa adopti o atitudine superioara si incearca sa gasesti solutii complexe, la care poate nu te-ai fi gandit in trecut. Pana la urma, dificultatile au fost mereu factorul declansator al progresului, atat pe plan profesional, cat si pe plan personal.

Pe plan sentimental iti va fi mai usor decat in alte arii ale vietii de zi cu zi, insa nu trebuie sa astepti momentul potrivit pentru a actiona. Esti libera sa raspunzi asa cum simti si numai atunci cand crezi ca este necesar. Nu este cazul sa iti faci griji cu privire la greseli din trecut, chiar daca in aceasta perioada iti vor rasari in minte mai de si iti vei da seama de erori majore pe care le-ai facut. In plus, nu te indoi de abilitatile tale si tine minte ca in aceasta perioada nu vei avea parte de sprijinul celor dragi. E bine sa te bazezi in luna octombrie pe opinia partenerului de cuplu, intrucat veti avea parte de o perioada benefica. Armonia si echilibrul din cuplu te vor ajuta sa intelegi mai bine esenta oricarei situatii problematice in aceasta perioada. Iar sprijinul unei persoane in care ai incredere te va motiva sa actionezi asa cum se cuvine.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2016 – Scorpion

O perioada plina de agitatie, ambigua si bogata in evenimente pentru nativii din zodia Scorpionului. Se anunta, de asemenea, cea mai dinamica perioada din ultima vreme. In principiu, un progres contant este potrivit firii Scorpionului, insa acesti nativi sunt mai degraba obisnuiti cu un ritm ceva mai lent, motiv pentru care s-ar putea sa apara unele neintelegeri in aceasta perioada. Vei avea parte de mai multa libertate pe plan personal, insa depinde de tine si de situatie daca o vei folosi in avantajul tau sau nu.

Pe plan profesional, vei fi capabila sa iti dai seama in sfarsit de intregul potential. E important sa nu fii descurajata daca ceva nu iese asa cum ti-ai dorit. Fa o pauza, regrupeaza-te si continua sa avansezi catre victorie, fiindca pana la urma vei avea parte de succesul dorit. Daca te afli intr-o pozitie de conducere, incearca sa nu exagerezi in relatia cu subordonatii si ofera-le mai multa libertate, lasand initiativele existente sa se dezvolte firesc. Libertatea de a fi creativ ofera uneori rezultate mai bune decat planificarea stricta. De asemenea, nu uita ca relatiile interpersonale afecteaza mult succesul unei afaceri, asa ca acorda o mai mare atentie acestui aspect in aceasta perioada.

In ceea ce priveste viata amoroasa, desi se anunta o perioada pozitiva, se poate transforma foarte bine in cea mai neagra etapa din viata Scorpionilor. Pentru ca acest lucru sa se intample, este suficient ca Scorpionii sa dea curs nevoilor de baza, generate de cele mai rele trasaturi ale zodiei. In cuplu, incearca sa nu te concentrezi asupra unui detaliu anume, fiindca este o atitudine care nu iti permite sa evoluezi. Acest sfat se aplica in orice fel de relatie pe plan personal. Poate nu ti se pare foarte clar acum, insa la momentul respectiv iti vei da seama despre ce e vorba. Ideal este sa nu te stresezi in legatura cu orice nimic, ci sa traiesti clipa, actionand asa cum crezi de cuviinta. Ai grija, totusi, sa iei in calcul si opinia celor dragi, fiindca s-ar putea sa nu iei mereu cele mai bune decizii, desi ai impresia ca asa decurg lucrurile.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2016 – Sagetator

Luna noiembrie aduce pentru nativii din zodia Sagetatorului numeroase evenimente extraordinare, ce se vor transforma in amintiri de neuitat. Cu toate acestea, daca amintirile vor fi unele placute sau neplacute depinde numai de tine. Va fi, in orice caz, o perioada interesanta. Pe toate planurile, in luna noiembrie, primeaza sfera emotionala. Ar trebui sa acorzi o atentie sporita emotiilor. De regula, Sagetatorii nu au probleme prea mari in acest sens, insa de aceasta data, situatiile se dezvolta diferit, astfel ca e bine sa fii precauta decat sa iti para rau la sfarsit.

In sfera profesionala, totul depinde de relatiile tale. Cu cine? Ei bine, este vorba de relatiile pe care le ai atat cu adversarii, cat si cu toti colaboratorii. Nu conteaza daca lucrezi pe cont propriu sau contribui la o afacere de familie. Incearca sa lasi prejudecatile deoparte in luna noiembrie, fiindca nu toata lumea este exact ceea ce pare. Uneori poti lucra ani la rand cot la cot cu cineva si sa afli despre el, ulterior, aspecte pe care nu ti le-ai fi putut imagina vreodata. Sunt limitari de care ar trebui sa tii cont, fiindca vei constata ca te vei lovi de ele la tot pasul. Nu te grabi sa iei decizii, ci cantareste bine fiecare optiune si opinie. Iti doresti mai multa libertate? Ar trebui sa iei in calcul faptul ca suntem pe atat de liberi pe cat ne permitem sa fim.

Pe plan amoros, cei nascuti in zodia Sagetatorului nu vor avea parte de evenimente critice. Cu toate acestea, vor exista momente fundamentale, insa nu prea multe. Alege-ti cu grija comportamentul pentru aceasta luna. Tine minte ca nu este nimic gresit sau deplasat in a asculta sfatul cuiva, mai ales daca este vorba despre ceva obiectiv, despre un sfat care te-ar indruma in directia corecta. Incearca sa intelegi ca adevarul nu se naste din dispute. Adevarul exista independent de dezbateri si divergente de opinie. Il vei afla numai daca alegi sa te dezvolti constant. Cu toate acestea, din dispute se nasc compromisurile care, la randul lor, sunt importante si benefice.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2016 – Capricorn

Nativii acestei zodii nu vor fi prea multumiti de ceea ce le rezerva astrele pentru luna noiembrie a acestui an. Din pacate, nivelul de energie nu va corespunde cu dispozitia nativilor pe tot parcursul lunii. Asta nu inseamna ca nu au absolut nicio sansa sa obtina rezultate pozitive. Dimpotriva, neplacerile aparute in aceasta perioada iti pun la incercare punctele forte, te calesc si iti permit sa treci cu bine peste greutati majore si situatii neprevazute in viitor. Succesul tau in aceasta perioada depinde nu neaparat de astre, ci mai degraba de efortul pe care esti dispusa sa il investesti pentru a ajunge acolo unde iti doresti.

La locul de munca, vei avea multa incredere in tine, insa situatia nu va fi deloc una stabila. Daca lucrezi pe cont propriu, fii pregatita pentru situatia in care adversarii devin mai activi decat de obicei, iar multe dintre actiunile lor vor avea scopul de a-ti pune bete in roate. Toata aceasta presiune nu te va dovedi daca esti suficient de inspirata incat sa mai apelezi la un partener de afaceri pe masura abilitatilor tale. Planurile necesita ajustari constante, insa asta nu inseamna ca ar trebui sa pornesti la drum fara o directie clara. Ai grija, de asemenea, cum iti canalizezi energia si resursele, fiindca exista un risc major de epuizare in luna noiembrie. Daca nu lucrezi pe cont propriu, incearca sa fii ceva mai flexibila, insa nu in ceea ce priveste luarea deciziilor. Ar trebui, mai degraba, sa incerci sa te adaptezi diverselor circumstante aparute in aceasta perioada. Nu spune nimeni sa faci tot ce spun cei din jur, insa este suficient sa dai de inteles ca respecti sfaturile si sa faci cum te taie capul ulterior, in loc sa fii tare pe pozitie si sa inoti vadit impotriva curentului.

Pe plan emotional vei avea timp sa privesti inapoi si sa iti evaluezi unele actiuni din trecut, invatand in sfarsit unele lectii importante. Concentreaza-te asupra prezentului, insa nu iti uita experientele. Acest lucru se aplica mai ales in cazul relatiilor formate recent, atat amoroase, cat si de prietenie. Atentie la noile cunostinte facute in aceasta perioada! Nu te grabi sa devii cea mai buna prietena a unei persoane doar in baza faptului ca priviti in aceeasi directie, metaforic vorbind. Daca vrei sa formezi o noua relatie cu o anumita persoana cunoscuta recent, lasa lucrurile sa decurga firesc, in mod armonios si nu forta nota. De asemenea, in relatiile cu cei dragi si nu numai, nu incerca sa dovedesti ceva. Fa asa cum consideri de cuviinta, fara a insista asupra faptului ca ai dreptate.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2016 – Varsator

In luna noiembrie, Varsatorul va fi calm si increzator, insa nu va fi o perioada neaparat pozitiva pentru acest nativ. Multe se vor dovedi a fi altfel decat ti-ai fi inchipuit, insa acest aspect este foarte important, intrucat momentele frustrante vor fi urmate de o serie de revelatii. Vei intelege multe si iti vei da seama cum se leaga anumite aspecte din viata ta. La locul de munca vei avea senzatia ca situatiile ambigue iti aduc numai probleme. Concentreaza-te asupra a ceea ce este important pentru tine, insa nu te grabi sa te distantezi de vreun proiect, fiindca cu cat mai multe lucruri se vor intampla in jurul tau, cu atat mai usor iti va fi sa “respiri”. De ce? E simplu: iti atingi adevaratul potential si dai cele mai bune rezultate atunci cand actionezi la viteza maxima.

Pe plan profesional va fi o perioada stralucita si incredibil de activa, asa ca lucreaza din greu inca din primele zile ale lunii. Incearca sa fii cat mai pozitiva cu putinta, iar in relatiile cu colegii, adopta o pozitie neutra. Unii vor incerca sa te atraga in tot soiul de intrigi de culise care nu au nicio legatura cu tine. Daca te implici, vei fi nevoita sa alegi o tabara, iar asta iti va schimba viata dramatic. Astrele recomanda sa ramai neutra, chiar daca asta inseamna sa sacrifici anumite beneficii. Este un aspect necesar, fara de care te-ai prabusi in abisul unor conflicte care in principiu iti sunt complet straine. In plus, ar trebui sa eviti sa te implici in toate oportunitatile care apar, fiindca desi pare ca ai resurse inepuizabile, dorinta ta nu coincide mereu cu realitatea.

Viata amoroasa va capata culori pe care nu le-ai mai experimentat pana acum. Vei petrece intreaga luna asteptand pe cineva, iar asta se va dovedi dureros pentru unii nativi, in timp ce pentru altii poate fi o perioada calma si armonioasa. Totul depinde de perspectiva pe care o adopti si de pozitia ta in raport cu o serie de probleme. Incearca sa privesti lumea dintr-o alta perspectiva. Incearca sa iti evaluezi obiectiv relatia. Poate ca, de fapt, toate aspectele nu prea aveau sens de mult timp. Daca este asa, nu te grabi sa iei o decizie radicala, desi simti nevoia clara de a face acest lucru. Priveste lumea mai deschis, vezi orizonturile largi si aspectele pozitive. Aminteste-ti ca cele mai trainice relatii sunt cele dintre rude si chiar daca iti vine greu sa recunosti, parintii iti sunt mereu mai apropiati decat prieteni. Pe de alta parte, fratele nu iti este neaparat si prieten, insa prietenul trebuie sa iti fie mereu ca un frate. Nu cere prea mult de la cei din jur, ci masoara-i cu aceeasi unitate pe care o folosesti pentru tine. Poate ca atunci totul se va clarifica si vei intelege ce era in neregula in viata ta si de ce lucrurile au luat aceasta intorsatura.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2016 – Pesti

O luna controversata si neobisnuita pentru nativii din zodia Pestilor. Gandeste-te serios daca planurile tale pot fi implementate. Astrele dispun, insa nu iti vor pune totul pe tava. Va trebui sa te descurci singura, indiferent de statut si privilegii.

La locul de munca atmosfera nu va fi una prea dinamica, insa tu vei da dovada de eficienta. Nu se anunta evenimente extraordinare, insa s-ar putea sa regreti in repetate randuri ca ai acordat prea putina atentie unor probleme urgente. Ai grija in relatia cu adversarii, fiindca vor avea un avantaj serios in aceasta perioada. Nu pierde timpul, iar daca ai o perioada mai relaxata, foloseste-o pentru a obtine unele “bonusuri”. Nu vei avea dificultati in a face alegeri, pentru ca solutiile vor fi mai mult decat evidente.

Pe plan emotional, situatia va fi mult mai echilibrata si mai armonioasa decat pe plan profesional. Nu va trebui sa iei decizii fundamentale. Va fi suficient sa te concentrezi asupra sentimentelor tale si sa te lasi dusa de valul emotiilor pentru a evolua in directia potrivita. Cu alte cuvinte, daca nava nu are o directie precisa, niciun vant nu va fi cel potrivit. Metafora te poate surprinde, insa in luna noiembrie, Pestii pot avea unele probleme cu perceptia in cuplu.

Sursa text: feminis.ro