HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE 2016. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE

HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE 2016. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE:

HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE 2016: zodia Berbec

In octombrie 2016, casa cuplului Berbecului este marcata de prezenta lui Jupiter, Marele Benefic, si de tranzitul Soarelui si al lui Mercur. Aceasta combinatie iti stimuleaza nevoia de afectiune si capacitatea de a darui, la randul tau, afectiune. Mariajul, viata sentimentala si omul iubit constituie centrul sistemului tau de referinta, iar toate celelalte preocupari orbiteaza in jurul lor. Sperantele si asteptarile sunt mari, dar, desi ai parte si de bucurii, este posibil sa nu fie implinite complet. Pana pe 18 octombrie 2016 Venus, stapana casei cuplului Berbecului, este intr-o pozitie incomoda, in Scorpion, iar dupa 18 octombrie se indreapta spre conjunctia cu Saturn.

Prin urmare, relatiile sentimentale ale Berbecilor pot fi grevate de frustrari sau blocaje, ori pot trece printr-o incercare venita din exterior. Aflata sub semnul conjunctiei Marte-Pluto din casa carierei Berbecului, luna octombrie 2016 iti stimuleaza la maximum ambitia, nevoia de a-ti demonstra forta si de a-ti exercita capacitatea de control asupra situatiei profesionale. Vrei sa te impui, esti foarte competitiv(a) si ai nevoie de scopuri precise pentru care sa lupti. Se poate sa treci printr-o perioada critica sau foarte presanta, dar sansele de reusita sunt foarte consistente. Ai sanse mari de izbanda in confruntari si poti lega aliante avantajoase.

Parteneriatele de afaceri iti pot aduce bani suplimentari in prima parte a lunii octombrie, cand este bine sa incurajezi orice forma de colaborare. Dupa 18 octombrie 2016, demersurile financiare cer ceva mai multa rabdare si prudenta. Preocuparile Berbecilor pentru sanatate sunt mai accentuate in prima saptamana din octombrie 2016, cand Mercur, stapanul casei bolilor Berbecului, se afla chiar in casa cu pricina. Perioada cere precautie, dar poate fi buna pentru investigatii si tratamente.Toata luna octombrie 2016 este insa generatoare de stres si tensiuni, iar cel mai cuminte ar fi sa eviti excesele si sa nu-ti asumi riscuri.

HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE 2016:  zodia Taur

Venus, planeta dragostei, tranziteaza casa relatiilor Taurului pana pe data de 18 octombrie 2016. Bucura-te de adierea de fericire pe care ti-o aduce in cuplu si cauta sa profiti cat de mult de ocaziile potrivite pentru a-ti ameliora viata sentimentala! Perioada este buna pentru strangerea legaturilor cu partenerul/partenera, dar si pentru impacari sau pentru infiriparea unei noi relatii de suflet. Dupa 18 octombrie 2016, climatul devine mai sobru, mai tensionat sau chiar mai posomorat. Venus se indreapta catre o conjunctie cu Saturn, in timp ce Marte, stapanul casei cuplului Taurului, perfecteaza o conjunctie cu Pluto.

Asadar, luna octombrie iti poate aduce si momente de cumpana, cel mai probabil in a doua jumatate. Octombrie 2016 este excelent pentru munca, promitand Taurilor spor in toate, avansare si profit. Volumul de lucru este mare, dar iti duci cu brio la bun sfarsit toate insarcinarile. Eforturile tale sunt apreciate si remunerate cum se cuvine. Au grija de asta Jupiter, Soarele si Mercur, care tranziteaza casa muncii Taurului. In partea a doua a lunii octombrie 2016 se produce o conjunctie intre Venus, Mica Benefica, si stapanul casei carierei Taurului. Aceasta conjunctie anunta o reusita, o posibila oportunitate de avansare, de imbunatatire a statutului, a vizibilitatii, a prestigiului.

Munca in echipa este pentru Tauri un element important al primei parti a lunii octombrie 2016 si le poate aduce castiguri suplimentare. Finantele trebuie insa gestionate cu atentie. In octombrie 2016 este forfota mare in casele medicale ale Taurului. Asta poate insemna doua lucruri: fie sanatatea da unele rateuri si este nevoie sa iei masuri, fie hotarasti din proprie initiativa sa intreprinzi anumite demersuri pentru rezolvarea unor probleme mai vechi. Se mai poate sa apara o crestere a interesului pentru igiena de viata, diete, ingrijiri cosmetice sau corporale.

HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE 2016:  zodia Gemenii

La 9 septembrie, Jupiter, Marele Benefic, a pasit in casa dragostei si a sexualitatii Gemenilor, promitandu-ti un an de senzualitate si pasiune. In octombrie 2016 sunt sanse mari ca soarta sa-ti ofere o mostra din ceea ce va urma. Langa Jupiter, in casa erotismului Gemenilor ajung acum Soarele, simbol al vitalitatii si al energiei, si Mercur, stapanul Gemenilor. Sub o asemenea configuratie, sufletul ti-e insetat de emotii fierbintii, iar trupul de dezmierdari senzoriale. Iubirea iti poate rasari in cale oricand.

Iar daca socotim si ca pe 18 octombrie 2016 Venus, planeta dragostei, intra in casa cuplului Gemenilor, tabloul perioadei urmatoare se contureaza in culori cu mult mai puternice si imbietoare. Octombrie 2016 este o luna norocoasa pentru Gemeni in plan profesional. Mercur, stapanul Gemenilor, se afla impreuna cu Soarele si cu Jupiter intr-o casa aducatoare de sansa, in timp ce Venus, Mica Benefica, traverseaza casa muncii Gemenilor. Acest complex de tranzite este menit sa te plaseze la locul cuvenit in momentul cuvenit, astfel incat sa beneficiezi de cele mai fericite conjuncturi profesionale. In plus, are capacitatea de a-ti potenta la maximum talentele, de a te ajuta sa iti etalezi aptitudinile in cea mai buna lumina.

Perioada este deosebit de fertila pentru Gemeni, ideala pentru a crea, a exprima, a prezenta, a promova. Financiar, in octombrie 2016 esti foarte motivat(a) de castig, dar este recomandat sa eviti graba, neatentia, speculatiile sau manevrele ilicite, fiindca pot fi paguboase. Forma fizica a Gemenilor este excelenta in cea mai mare parte a lunii octombrie 2016. Ai un excedent de energie care se cere cheltuit in activitati viguroase, intre care sportul si se_ul stau la loc de cinste. Ar fi bine, insa, sa nu te aventurezi in situatii riscante, fiindca exista pericolul unor accidentari sau crize neasteptate. Este recomandat sa fii cumpatat(a) fiindca excesele, de orice fel, te pot costa mult.

HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE 2016:  zodia Rac

Octombrie 2016 este o luna pasionala pentru Raci, dar plina de nabadai. Venus, planeta iubirii, se gaseste pana pe 18 octombrie in casa dragostei, a sexualitatii si a dorintei Racului. Este o pozitie care de regula stimuleaza senzualitatea si romantismul si scoate in cale conjuncturi favorabile declansarii unor evenimente amoroase. Pe de alta parte, Marte, planeta pasiunii, dar si a conflictului, se afla in casa cuplului Racului, unde face o conjunctie cu intensul dar tensionatul Pluto. Aceasta configuratie genereaza o atmosfera relationala densa, incordata, focalizata.

Sentimentele sunt pline de forta, dar foarte instinctuale, obsesive uneori, cu atractii si repulsii puternice si cu o tendinta catre relatii de genul “love and hate”. Ai grija! In octombrie 2016, atentia Racilor pare sa se indrepte mai degraba catre viata privata, decat catre cariera si lumina reflectoarelor. Cu toate astea, este o perioada in care poti face anumite progrese si chiar unele schimbari sau innoiri profesionale care, in final, se vor dovedi in avantajul tau. In acest sens, Luna Plina de la mijlocul lunii octombrie 2016 ar putea functiona ca un factor de constientizare sau de declansare.

Sectorul relational al Racului fiind foarte incordat, este posibil ca parteneriatele de afaceri, colaborarile sau contractele sa fie surse de stres si ingrijorare. Ai insa mana buna in materie de proprietati imobiliare si poti avea succes in investitii pe termen lung, mai ales in primele doua decade din octombrie 2016. Conflictele sau stresul prelungit iti fac mult rau: iti subrezesc sistemul imunitar si lasa poarta deschisa bolilor. Incearca sa fii mai zen, sa te detasezi putin de situatiile prea solicitante emotional si, mai ales, sa te relaxezi mental! O activitate creativa ti-ar prinde foarte bine. S-ar putea chiar sa ai realizari interesante.

HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE 2016:  zodia Leu

Cu Soarele, stapanul Leului, aflat in acelasi semn cu Jupiter (Marele Benefic), octombrie 2016 este norocos pentru Lei in multe privinte, iar sansa nu va ocoli zona relatiilor. Comunicarea si drumurile sunt favorabile atat consolidarii vechilor legaturi, cat si infiriparii unora noi. Pe 18 octombrie 2016 Leii pasesc intr-o etapa speciala: Venus, planeta iubirii, intra in casa dragostei si a erotismului Leului, unde il intalneste pe Saturn, care este chiar stapanul casei cuplului Leului. Astfel, restul lunii octombrie este scaldat intr-un val de armonie si senzualitate, care iti poate aduce dragoste, implinire sufleteasca, noroc si realizari in viata de cuplu.

Cuvintele, vorbite sau scrise, au asupra ta efect afrodisiac si tot cu ele poti seduce la randul tau.Octombrie 2016 este pentru Lei o luna de efort intens, indarjit, fiindca Marte si Pluto se afla in casa muncii Leului. Ai ambitie, energie si initiativa, dar trebuie sa faci fata unor provocari, urgente sau situatii de criza. Atmosfera de lucru este incordata, responsabilitatile sunt mari, subalternii iti fac necazuri si nu sunt excluse accidentele sau incidentele de munca. Cu toate astea, faci progrese. Combinatia Soare-Mercur-Jupiter in casa a treia a Leului te ajuta sa gasesti solutii, unele prin propria inteligenta si inventivitate, altele datorate accesului la informatii pretioase si altele… sansei.

Ai succes in munca intelectuala, calcule, negocieri, comert si deplasari. Banii nu sunt o problema pentru Lei in octombrie 2016. Ai grija! Marte i se alatura lui Saturn in casa bolilor Leului, iar cu o astfel de configuratie nu este de glumit. Trateaza-ti cu atentie afectiunile stiute, cauta sa le afli pe cele nestiute si fereste-te sa capeti unele noi! Nu intinde coarda si nu te expune riscurilor! Este recomandat sa te feresti de suprasolicitare si de excese de orice fel.

HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE 2016: zodia Fecioara

In octombrie 2016, conjunctia Marte-Pluto din casa erotismului Fecioarei iti starneste si iti inzeceste forta sexualitatii, care ar vrea sa se exprime la cea mai intens nivel posibil. Problema este cum gestionezi acest torent de impulsuri. A-i da frau liber poate aduce momente unice, dar implica unele riscuri. A incerca sa-l “racoresti”, trecandu-l prin filtrul ratiunii si al prudentei, risca sa-ti aduca frustrari si dezechilibre. Este drept ca poti sublima energia sexuala prin sport sau creatie, dar… nu ar fi pacat?

Ca nota generala, zona relationala a Fecioarei cunoaste o perioada de inflorire intre 7 si 24 octombrie 2016, cand Mercur, stapanul Fecioarei, se va afla in Balanta (semnul uniunii!), impreuna cu Jupiter, stapanul casei cuplului Fecioarei.Octombrie 2016 este pentru Fecioare o luna cu potential de succes si cu miza financiara importanta. Mercur, stapanul Fecioarei, ii intalneste pe Soare si pe Jupiter. Soarele iti confera autoritate si prestigiu, iar Jupiter iti deschide larg poarta catre alte orizonturi si oportunitati. Combinatia promite realizari profesionale, te scoate in evidenta, te plaseaza sub reflector. Iar daca mai punem la socoteala si faptul ca Mercur, Soarele si Jupiter se intalnesc in casa banilor Fecioarei, este clar ca succesul va atrage dupa sine si castiguri materiale demne de luat in seama.

In octombrie 2016 te bucuri de bunastare cu conditia sa-ti gestionezi intelept si onest finantele. Speculatiile, marinimia exagerata, achizitionarea unor obiecte nenecesare si tentatia castigurilor facile sau ilicite iti aduc paguba. Esti intr-o forma fizica buna, ai multa energie si nu pare sa te pasca vreo boala noua sau sa ti se agraveze vreuna veche. Dar aspectele distonante pe care le face Mercur, stapanul Fecioarei, cu Marte, cu Uranus si cu Pluto dau o tendinta catre stres, graba, nervozitate, excese si imprudenta, care in extremis se pot solda cu accidentari sau alte necazuri. Atentie!

HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE 2016:  zodia Balanta

Romantismul nu este nota dominanta a lunii octombrie 2016 in viata sentimentala a Balantelor. Fiindca Mercur se afla in Balanta, logica este cea care predomina, iar fiindca Venus, planeta iubirii, se afla in casa banilor Balantei, sentimentele par subordonate intereselor practice. Totusi, octombrie 2016 are un potential destul de mare de sansa la nivel general, iar o particica din aceasta sansa s-ar putea indrepta si catre viata intima. Nu prea multa, insa, fiindca Marte, stapanul casei cuplului Balantei, formeaza o conjunctie cu Pluto si se afla intr-o relatie tensionata cu Uranus, care se afla chiar in casa cuplului Balantei.

Combinatia este intensa, dar disonanta, asa ca ai face bine sa lasi logica sa triumfe si sa te ocupi de aspectele concrete ale caminului, ale familiei, financiare etc., evitand elegant situatiile conflictuale. Cu stralucitorul Soare si cu Jupiter, Marele Benefic, situati chiar in Balanta, octombrie 2016 este pentru Balante o luna de realizari si succes. Beneficiezi de ocazii avantajoase, te impui, te evidentiezi, esti la carma, ai capacitatea de a-ti gestiona excelent situatia profesionala. Asta, cu atat mai mult cu cat Soarele este indiciu de eminenta, iar Jupiter este stapanul casei muncii Balantei. Aflat si el in Balanta, Mercur te ajuta in activitatile intelectuale, in comunicare, calcule, strategii si negocieri.

Perioada implica insa destul de multe provocari, cel mai probabil legate de rivalitati, concurenta, colaborari sau contracte. Financiar, te descurci foarte bine, dar este recomandat sa fii atent la tot ce este legat de locuinta, sedii si proprietati. Esti in forma: ai multa energie si stai bine cu moralul. Exista insa o tendinta catre excese, care te poate pricopsi cu kilograme in plus, te predispune la imprudente, iti poate accentua o eventuala afectiune medicala de tip “hiper” sau te poate expune altor riscuri fizice. Aflandu-te intr-o perioada stresanta, nu ti-e usor sa te controlezi, dar trebuie neaparat sa faci un efort.

HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE 2016:  zodia Scorpion

Pentru viata sentimentala a Scorpionilor, luna octombrie 2016 se imparte in doua perioade. Pana la 18 octombrie, Venus, planeta dragostei (care in cazul Scorpionilor este si stapana casei cuplului), se afla in Scorpion. Este o perioada fericita, in care te simti sexy, ti se fac complimente si avansuri, ai o disponibilitate sentimentala marita si ti se ivesc ocazii favorabile implinirii sperantelor amoroase. Daca ai deja o relatie, atmosfera este calda, vesela si senzuala. Dupa 18 octombrie, Venus se va afla in preajma lui Saturn, asa ca este posibil sa treci prin momente mai delicate, sa incerci senzatii de singuratate, lipsa de intelegere, blocaj sau frustrare.

Nu este exclus sa apara greutati financiare in cuplu sau neintelegeri din cauza banilor.Fiindca Marte, stapanul traditional al Scorpionului, se afla in Capricorn, semnul sau de exaltare, impreuna cu Pluto, in octombrie 2016 ai o excelenta capacitate de focalizare pe scopuri, initiativa si dorinta de a intreprinde lucruri importante, care dau vietii un sens. Stii ce vrei, ai strategii bine puse la punct si foarte multa vointa. Primele doua decade sunt mai discrete in manifestare si probabil ca nu te scot in luminile rampei. In acest interval poti, insa, sa construiesti din umbra si sa iti pregatesti terenul, cu ajutorul abilitatilor relationale.

Acum interactionezi usor cu ceilalti si iti poti face noi colaboratori sau aliati, alaturi de care vei putea face profit. Succesul se arata in ultima decada din octombrie 2016. Ai o formidabila putere de concentrare si multa tarie de caracter, dar in octombrie 2016 s-ar putea sa nu te afli chiar in cea mai buna conditie fizica. Nevoia de odihna si de relaxare este mai mare in primele doua decade, cand rezistenta organismului este diminuata. Esti mai incordat(a) decat de obicei, iar incordarea dauneaza sanatatii. In ultima decada, forma se amelioreaza considerabil.

HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE 2016:  zodia Sagetator

Intervalul 5-24 octombrie 2016 ii aduce laolalta pe Jupiter, stapanul Sagetatorului, si pe Mercur, stapanul casei cuplului Sagetatorului, in Balanta, semnul uniunii! Alaturarea celor doi duce cu gandul la producerea unor evenimente importante pentru viata de cuplu. Tandemul Jupiter-Mercur primeste un careu de la Marte si Pluto si o opozitie de la Uranus, configuratie ce nu ofera o perspectiva prea optimista, ci anunta mai degraba provocari, schimbari fortate sau chiar conflicte. Din fericire, Jupiter si Mercur se afla intr-o casa norocoasa, deci sunt sanse ca lucrurile sa se termine cu bine sau, chiar daca par sa se termine rau, acest asa-zis rau sa se dovedeasca a fi in cele din urma in favoarea ta.

Partea a doua a lunii este mai fericita decat prima. Te afli intr-o perioada de sansa si popularitate. Jupiter, stapanul Sagetatorului, se afla impreuna cu Soarele si cu stapanul casei carierei Sagetatorului, in casa a unsprezecea solara. O astfel de configuratie inseamna ca ai capul plin de proiecte marete si, in plus, ai si norocul de a gasi suporteri pentru implinirea acestora. Fiindca Saturn este in Sagetator, nimic nu-ti vine pe degeaba, asta e clar. Dar daca pui serios umarul, ceilalti vor fi cu atat mai incantati sa te sprijine, asa ca vei putea avansa cu pasi mari in directia dorita.

Socializarea si participarea la evenimente colective si la proiecte de grup pot contribui la ascensiunea socio-profesionala. Banii sunt in octombrie 2016 o sursa de motivatie puternica, dar si o sursa de stres. Se impune prudenta in demersurile financiare. Starea generala a Sagetatorilor este ceva mai buna decat in lunile trecute. A mai scazut presiunea, te-ai mai relaxat putin, atmosfera din jur este mai vesela, mai pasnica. In linii mari, nu se intrevad probleme. Numai ca Saturn ramane mai departe in Sagetator si, cat timp Saturn este in semnul tau, se recomanda sa iti supraveghezi sanatatea si sa iei masuri pentru fortificarea organismului.

HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE 2016:  zodia Capricorn

Te asteapta o luna intensa si pasionala. Marte, planeta dorintei, i se alatura lui Pluto, planeta adancurilor clocotitoare, in Capricorn. Pornirile sexuale sunt navalnice, iar atractiile sunt foarte puternice. Reactionezi instinctual, iar cand te mana patima, nu admiti nici refuz, nici taraganare. Este vremea initiativei, a primului pas, a cuceririi prin abordare directa. Daca esti barbat, este OK, stilul acesta are toate sansele sa-ti aduca impliniri. Daca esti femeie, poate ca ar trebui sa-ti rafinezi putin stilul, sa-l mai indulcesti, sa-l catifelezi.

Daca ai deja o relatie, ar fi bine sa-ti strunesti pornirile autoritare, gelozia si posesivitatea si sa aplanezi cu tact eventualele conflicte inca din fasa. Cu Marte si Pluto in Capricorn, in octombrie 2016 esti o adevarata forta a naturii. Nimic nu te poate opri, nimeni nu iti poate sta in cale atunci cand iti pui in minte ceva. Ai vointa, ambitie, putere. Spiritul intreprinzator este la apogeu, asa ca poti deschide noi drumuri, poti porni noi actiuni. Sansele de succes sunt maxime, fiindca in casa carierei Capricornului se afla atat Jupiter, Marele Benefic, cat si Soarele. Te impui cu usurinta, castigi stima si aprecieri, iti consolidezi reputatia, brandul, imaginea.

Pana pe 18 octombrie 2016 te bucuri, in plus, de o excelenta priza la public, de protectia superiorilor si de sprijinul suporterilor. Veniturile, chiar daca nu sunt fabuloase, dau semne de redresare sau imbunatatire. Ai foarte multa energie in octombrie 2016, fiindca Marte este cu tine. Asta nu inseamna, insa, ca trebuie sa-ti neglijezi sanatatea. Saturn se afla inca in casa a douasprezecea a Capricornului, iar bolile cronice si cele contagioase stau la panda. In plus, Marte iti da energie, e drept, dar inclina catre graba, iritare, excese si imprudente care se pot solda cu accidentari, infectii, inflamatii sau alte neplaceri.

HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE 2016:  zodia Varsator

Soarele, stapanul casei cuplului Varsatorului, se afla in cea mai mare parte a lunii octombrie 2016 impreuna cu Jupiter, Marele Benefic, si cu vioiul si curiosul Mercur. Iti simti sufletul tanar si ai nevoie de spatii largi, aventuri si experimente. Este o luna grozava pentru calatorii romantice, cautari spirituale alaturi de omul drag sau descoperirea unor noi fatete ale propriei sexualitati. Daca iti cauti iubirea, poti sa te indragostesti in cursul unui voiaj, sa-ti intalnesti jumatatea in mediul cultural-spiritual sau universitar, sau sa te alegi cu o legatura la distanta.

In octombrie 2016 pari sa ai atractie pentru persoane celebre, bine situate ierarhic sau social, ori care se disting prin talente sau merite deosebite. Incepe sa miroasa a toamna… de succes! Jupiter, Marele Benefic, il sprijina pe Saturn, stapanul Varsatorului, iar prin casa carierei Varsatorului trec pe rand Venus, Soarele si Mercur. Cu alte cuvinte, iti sufla vantul in panze. Apar noi oportunitati, cel mai probabil legate de strainatate sau de colaborari la distanta, infloresc eventualele afaceri care au tangenta cu internetul, ai parte de calatorii profitabile, ai noroc la examene si spor in studii sau cercetari.

Se poate, chiar, sa publici o lucrare sau sa te remarci cumva in comunitatea culturala. In plus, te bucuri de popularitate. Financiar, te descurci foarte bine atata timp cat ai socotelile limpezi, cinstite, la vedere. Te simti in forma si esti destul de optimist(a). Ai insa mintea cam agitata, este posibil sa te simti nelinisti(a) sau sa ai probleme cu somnul. Daca ai o tendinta catre adictii, ai grija, fiindca se poate accentua! Este recomandat sa te feresti de pericole ascunse, de contaminari sau intoxicatii si de accidente in deplasare (pe jos, cu masina, cu bicicleta, cu rolele etc).

HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE 2016:  zodia Pesti

Prima saptamana din octombrie 2016 decurge in acelasi registru ca luna trecuta, care ti-a adus, probabil, intamplari importante in viata relationala. Acum se trage o tusa finala, un fel de concluzie a ultimelor saptamani. Dupa 7 octombrie, emotiile se mai domolesc, iar interesele cuplului Pestilor par a se orienta spre sfera financiara, unde sunt de asteptat unele urgente sau presiuni. Mercur, stapanul casei relatiilor Pestilor, se afla in casa a opta a Pestilor, in acelasi semn cu Jupiter, in timp ce Venus, planeta iubirii, este in casa a noua a Pestilor. Sub o astfel de configuratie, sunt posibile conexiuni intre dragoste si spiritualitate, psihologie, stiinte ezoterice sau cultura.

Se poate sa faci o calatorie cu scop romantic sau sa ai o idila cu cineva de la distanta. Banii sunt cu siguranta o prioritate a lunii octombrie 2016. Viata profesionala a Pestilor se concentreaza acum asupra a tot ce inseamna profit, socoteli si calcule de tot felul, idei de afaceri, medii financiare. In tabloul lunii octombrie 2016, mostenirile, cadourile, fondurile nerambursabile, imprumuturile, creditele, restituirile, banii partenerului/partenerei sau ai asociatilor pot juca un rol important pentru Pesti. In octombrie exista o implicare intelectuala, posibil de transmitere, prelucrare, cautare sau descoperire de informatii, unele dintre ele secrete sau greu accesibile celor multi. Perioada este potrivita pentru studiu sau pentru o alta utilizare a mentalului superior.

Se intrevede si o participare foarte activa la proiecte de grup sau evenimente colective. Partea a doua a lunii octombrie 2016 aduce Pestilor unele oportunitati in cariera. Ar fi fost loc si de mai bine. Cu stapanul Pestilor aflat in casa a opta a Pestilor, impreuna cu Soarele, care este stapanul casei bolilor Pestilor, vitalitatea nu este grozava. In plus, avand in vedere aspectele adverse pe care cei doi le primesc de la Marte, Saturn si Uranus, sunt posibile crize, accidentari si alte inconveniente. Protejeaza-te, ingrijeste-te, odihneste-te!

Sursa text: enigmeleuraniei