HOROSCOPUL PENTRU SAPTAMANA 9 – 15 MAI 2016. PREVIZIUNI DETALIATE

Horoscop saptamanal 9 – 15 mai 2016. Ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie. Previziuni detaliate. Luna Neagra ii face zile amare Balantei, iar traiectoria lui Jupiter aduce bucurii pentru Fecioara. Vesti nu foarte fericite vin si pentru Gemeni, dar si pentru Lei. Citeste in continuare previziunile astrologice detaliate pentru a doua saptamana din luna mai!

Berbec

Trebuie sa ai mare grija la ce anume semnezi saptamana viitoare. Vor fi suficiente ocazii in care ai putea fi pacalit. Poti castiga bani frumosi daca inveti sa negociezi ca la carte. Nu e totul pierdut, ai nevoie doar de putin mai multa perspicacitate. Zile favorabile: miercuri si joi.

Taur

Luna Noua care a avut loc pe 7 mai continua sa produca aspecte pozitive in viata ta. Vei fi plin de energie si ii vei molipsi si pe cei din jur. Vei fi numai un zambet. In sfarsit, reusesti sa vezi partea buna a lucrurilor, iar asta te satisface pe deplin. Vitalitatea ta ii ajuta si pe cei care nu stiu ce sa faca, pe ce drum sa o urmeze. Poti fi un bun consilier. Sentimentul de siguranta, dupa care ai tanjit atata vreme, se asaza in sfarsit in viata ta. Zile favorabile: joi, vineri si duminica.

Gemeni

Nemultumirile profesionale vor scoate ce-i mai rau din tine. Tonul face muzica in cazul tau, dar acelasi ton poate sa desfaca si relatii pe care le-ai construit cu mare dificultate. Pozitioneaza-te cu mai multa diplomatie cand vrei sa le spui celor din jur ce te deranjeaza la ei. Zi favorabila: miercuri.

Rac

Va trebui sa iei o serie de decizii importante inca de la inceputul saptamanii. Primele lucruri pe care va trebui sa le rezolvi sunt datoriile mai vechi ale caror termene limite expira. Relatiile cu prietenii vor fi bune, ba chiar neasteptat de bune. Zile favorabile: luni si marti.

Leu

Oricat te-ai stradui sa fii obiectiv intr-o situatie care te vizeaza direct, acest lucru este imposibil. Subiectivitatea ta prinde aripi si se duce atat de departe de realitate incat s-ar putea sa suferi enorm. Zile favorabile: joi, vineri si sambata.

Fecioara

Pe 10 mai, Jupiter iti tranziteaza zodia si asta aduce o serie de aspecte pozitive, dar si unele negative. Lucrurile bune pe care ti le aduce marele benefic Jupiter au legatura cu dragostea si parteneriatele. E posibil sa incepi o noua relatie de dragoste ori chiar un parteneriat important. Dezavantaje: inflexibilitate in luarea anumitor decizii, amanarea unor actiuni importante, posibile pierderi financiare. Zile favorabile: sambata si duminica.

Balanta

Luna Neagra (Lilith), unul dintre maleficii zodiacului, iti face zile negre. Te poti imbolnavi usor daca nu iti schimbi de urgenta stilul de viata. O alta problema care te pandeste incepand cu 13 mai este legata de relatiile tale cu cei dragi. Va trebui sa fii mult mai atent la cum te adresezi celor din jur caci cuvintele tale pot fi interpretate. Zile favorabile: miercuri, vineri si duminica.

Scorpion

Tradarile iti dau tarcoale. Nu iti pune bazele in ce iti spun prietenii, ci cere-le argumente serioase, dovezi, fapte. Va fi o saptamana destul de dificila din punct de vedere comunicational. Dialogul se va subrezi cu cei dragi in special dupa data de 12 mai. Zile favorabile: joi, vineri si sambata.

Sagetator

Dialogul este sfant pentru tine mai ales in zilele de marti si miercuri, cele mai favorabile din toata saptamana. Te vei trezi cu o serie de reprosuri din partea prietenilor, insa vei sti sa faci fata tuturor revendicarilor. Poti sa amani anumite proiecte pentru ca ori nu vei avea suficienti bani sa le continui ori pur si simplu nu te vor mai motiva atat de tare ca la inceput.

Capricorn

Daca ai in plan examene sau cursuri importante, vei fi nevoit sa depui eforturi in plus pentru a le face fata. Activitatea intelectuala va scartai mai ales in mijlocul saptamanii. Zile favorabile: marti, joi si duminica.

Varsator

Dorul de casa te napadeste inca din prima zi a saptamanii. Evita starile de melancolie pentru ca nu ai nevoie de ele in zilele ce vor urma. Va trebui sa dai randament in mai multe proiecte pe care le-ai inceput de mult. Nu lasa ca starea de tristete sa iti afecteze parcursul profesional. Zile favorabile: joi si sambata.

Pesti

Esti nativul cel mai stabil psihic in saptamana care urmeaza. Cu toate acestea, pot aparea mici cumpene emotionale pe 11 mai, asta in functie de statutul tau social sau relatia pe care ai reusit sa o construiesti cu familia, prietenii si persoana iubita.

Sursa text: huff