HOROSCOPUL SAPTAMANII 1-7 MAI 2017

HOROSCOPUL SAPTAMANII 1-7 MAI 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE

Horoscop 1-7 mai 2017, Berbec:

In zilele de 4 si 5 mai, Luna se perinda prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca atunci ar fi de dorit sa acordati o atentie sporita organismului vostru. Respectati un orar al meselor strict si dormiti devreme. Ar fi bine sa fiti ceva mai rigurosi/ase cu voi insiva/seva. Chiar si asa, nu va impuneti un stil de viata si alimentatie aspru.

Horoscop 1-7 mai 2017, Taur:

In zilele de 6 si 7 mai, Luna se va afla in casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca sfarsitul acestei saptamani v-ar putea surprinde fara energie. Din acest motiv, aveti grija ca in weekend sa nu va extenuati si mai mult! Dedicati-va asadar timpul doar angajamentelor sociale importante si in rest incercati sa faceti ceva relaxant.

Horoscop 1-7 mai 2017, Gemeni:

Zilele de 2 si 3 sunt favorabile intalnirilor cu prietenii/ele din copilarie, vecinii/ele sau rudele de origine, deci daca aveti putin timp liber, invitati-i la o cafea sau cel putin dati-le un telefon. In zilele de 4 si 5, ar fi bine sa va faceti putin timp pentru parinti, mai ales daca nu ati mentinut un contact stabil de curand. Zilele de 6 si 7 ar fi indicat sa le rezervati persoanei iubite.

Horoscop 1-7 mai 2017, Rac:

In data de 3 mai, Mercur va reia mersul direct prin casa carierei din horoscopul vostru general, semn cum ca atmosfera dintre voi si sefi/e s-ar putea schimba in bine, veste cu atat mai buna cu cat unii/ele persoane nascute in acest semn au avut parte de frictiuni cu acestia/stea in ultima vreme. Parca va este mai usor de atunci incolo sa vedeti ceva bun in argumentele interlocutorului.

Horoscop 1-7 mai 2017, Leu:

In prima zi a acestei saptamani, Luna se mai afla inca in casa subconstientului din horoscopul vostru general, ceea ce ar putea semnala faptul ca sunteti destul de sensibili/e si tindeti sa luati lucrurile personal. Lucrurile se schimba in zilele de 2 si 3 cand aceasta se muta in zodia nasterii voastre, tranzit care aduce o contributie binevenita la nivelul vostru de energie. Asa se face ca va simtiti mai bine in pielea voastra atunci.

CITESTE SI: HOROSCOPUL LUNII MAI 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE. INFLUENTELE BENEFICE SE IMPLETESC CU CELE MALEFICE

Horoscop 1-7 mai 2017, Fecioara:

In zilele de 2 si 3 mai, Luna tranziteaza casa subconstientului din horoscopul vostru general, indiciu cum ca ati putea fi mai inclinati/te decat de obicei catre irascibilitate. Incercati sa nu va lezati prea tare atunci cand nu vi se ofera admiratia si atentia pe care le meritati; sigur exista motive intemeiate pentru care cei/le din jurul vostru sunt mai preocupati/te de alte lucruri decat acestea.

Horoscop 1-7 mai 2017, Balanta:

In zilele de 4 si 5 mai, Luna se perinda prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, predispunandu-va la o doza cam mare de perfectionism. In consecinta, s-ar putea ca la mijlocul saptamanii sa fiti destul de cicalitori/are, asteptand lucrurile aproape imposibile de la voi insiva/seva si cei/le din jurul vostru. Daca asa stau lucrurile, incercati sa fiti realisti.

Horoscop 1-7 mai 2017, Scorpion:

In zilele de 4 si 5 mai, Luna tranziteaza casa prietenilor/elor, semn cum ca sfarsitul saptamanii se recomanda a fi petrecut, atat cat se poate, in compania lor. Se prea poate ca acestia/stea sa aduca in peisajul vostru social alti oameni cu care pare sa aveti destul de multe lucruri in comun; discutiile cu acestia/stea va vor deschide noi orizonturi, aducand un suflu proaspat in viata voastra.

Horoscop 1-7 mai 2017, Sagetator:

In zilele de 4 si 5 mai, Luna se va afla in casa carierei din horoscopul vostru general, semn cum ca ar fi indicat sa acordati o atentie sporita muncii voastre atunci. Daca va indepliniti sarcinile cu profesionalism, sefii/ele ar putea sa va aprecieze, ceea ce v-ar putea usura ascensiunea profesionala in perioada urmatoare. Faceti tot posibilul sa dati tot ceea ce aveti mai bun din voi.

Horoscop 1-7 mai 2017, Capricorn:

In intervalul 1-3 mai, se anunta rost de negocieri care se pot termina in avantajul vostru daca dati dovada de intuitie, dar reusiti totusi sa fiti asertivi/e fara a coafa agresivitatea. Incercati asadar sa va mentineti la inaltime si sa demonstrati celorlalti faptul ca contributia voastra este una cu adevarat valoroasa. Volumul de munca este mai mare decat de obicei, dar veti avea numai de castigat pe viitor.

Horoscop 1-7 mai 2017, Varsator:

In intervalul 2-5 mai, Luna se misca prin casele relatiilor profesionale din horoscopul vostru general, ceea ce va semnaleaza faptul ca interactiunile cu asociatii/tele, colaboratorii/arele si clientii/tele vor avea o importanta deosebita pentru contextul profesional saptamana aceasta. Acordati acestor interactiuni importanta meritata si aceste parteneriate se vor dovedi mai lucrative decat v-ati asteptat.

Horoscop 1-7 mai 2017, Pesti:

In zilele de 2 si 3 mai, Luna se perinda prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, ceea ce va poate face sa reactionati neasteptat si sa aveti iesiri necontrolate care se pot rasfrange in mod neplacut asupra voastra. Persoanele nascute in acest semn care sufera de afectiuni cardiovasculare ar trebui sa fie mai atente in aceste zile si sa nu se suprasolicite.

Sursa text: urania. org