HOROSCOPUL SAPTAMANII 10-16 APRILIE 2017. Previziuni astrale pentru SAPTAMANA MARE

HOROSCOPUL SAPTAMANII 10-16 APRILIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE:

Berbec

In aceasta saptamana, lucrurile vor lua o intorsatura ciudata pentru tine, dar in bine, chiar foarte bine. Nu una, ci mai multe vesti bune te asteapta, unele avand legatura cu situatia financiara. Vei scapa de niste datorii din cauza carora nu reuseai sa te odihnesti.

Taur

Se anunta vremuri favorabile pentru discutiile legate de partea profesionala. Vei semna niste parteneriate care, in timp, vor duce la consolidarea pozitiei tale in cadrul companiei in care lucrezi. Spre sfarsitul saptamanii vei fi vizitat de o femeie care locuieste departe de tine, poate chiar in alta tara.

Gemeni

Astepti de ceva timp un raspuns cu privire la viata personala. Nu esti dispus sa mai pierzi nicio clipa si dai un ultimatum cuiva. Atentie la modul in care transmiti acest lucru, pentru ca omul respectiv s-ar putea simti incoltit. Ar fi o idee buna sa tii portofelul inchis in aceasta perioada.

Rac

Principalale tale asteptari sunt legate de niste calatorii pe care urmeaza sa le faci acum sau mai inspre vara. Evita sa dai bani cu imprumut, mai ales daca persoana care iti cere suma nu este una despre care stii ca si-ar respecta angajamentele. Primesti un cadou neasteptat, dar la care visai.

Leu

In aceasta saptamana te vor preocupa lucruri legate de bani. Trebuie sa ii imparti in asa fel incat sa acoperi toate ariile, dar si sa te asiguri ca nu vei fi nevoit sa te imprumuti. In general, va fi o saptamana in care o sa ai foarte multa energie si o sa pui bazele a ceva ce ai in gand de mai multa vreme.

Fecioara

Inveti ca timpul nu vindeca absolut tot si ca ai nevoie de cei dragi pentru a trece peste un moment dificil. La randul lor, acestia inteleg nevoile tale si iti dau de veste ca poti apela in orice clipa la ajutorul lor. Astrele ti-au pregatit o surpriza pentru weekend, cand nu numai ca o sa te intalnesti cu un prieten bun, ci si o sa afli ceva interesant.

Balanta

Afli vesti despre sarcina sau casatoria cuiva si vei fi foarte emotionat. Este vorba despre o persoana apropiata in privinta careia nu te gandeai ca o sa iti faca o asemenea surpriza. Onoreaza-ti promisiunile pentru a nu ii dezamagi pe oamenii implicati.

Scorpion

Ai nevoie de niste bani acum pentru a cumpara ceva. Nu dispui de suma respectiva, dar ai de unde sa ii obtii. O sa achizitionezi ceva ce urmaresti de multa vreme si acum este la reducere. Amani de cateva zile o intalnire, dar acum trebuie sa te prezinti.

Sagetator

Ai planuri multe si indraznete pentru aceasta saptamana. Incerci sa faci ceva nou si care nu te caracterizeaza, dar simti nevoia de o schimbare in stilul tau de viata, pentru ca monotonia te-a acaparat cu totul.

Capricorn

Ideea unui amic te scoate dintr-un impas. Ii esti recunoscator. Pe plan romantic, pare ca ai viata perfecta. Partenerul de viata incearca din rasputeri sa te multumeasca.

Varsator

Asculti sfaturile cuiva mai in varsta si scapi de niste probleme. A durat ceva timp pana cand ai prins incredere in vorbele omului, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

Pesti

Gasesti o solutie pentru o problema complexa si care impiedica multe persoane sa isi desfasoare activitatile obisnuite. Vei fi privit ca un erou de acestea. Te asteapta o surpriza care iti va schimba cu totul planurile pentru perioada urmatoare.

Sursa text: Ziare.com / ZAZA