HOROSCOPUL SAPTAMANII 11-17 SEPTEMBRIE 2017. AVETI GRIJA la EMOTII si la BANI

HOROSCOPUL SAPTAMANII 11-17 SEPTEMBRIE 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE

Horoscop 11-17 septembrie 2017, Berbec:

In jurul zilei de 14, s-ar putea sa va alegeti cu unele dezechilibre ale organismului. Se poate totusi sa reveniti la o stare mai buna daca incercati sa vedeti viata cu alti ochi. Doar in felul acesta veti reusi sa va fortificati organismul. Tineti aproape de voi oameni pozitivi si incercati sa evitati mediile in care predomina energiile negative. Altfel, va vindecati mult mai greu.

Horoscop 11-17 septembrie 2017, Taur:

Daca treceti prin incercari din punct de vedere fizic si/sau emotional in zilele de 11 si 12 septembrie, se prea poate ca ajutorul persoanelor apropiate, indiferent daca vine sub forma morala sau este de alta natura, se va dovedi un sprijin valoros pentru voi. Incercati sa nu le ascundeti adevarul, chiar daca va vine greu sa va deschideti. Pana la urma, veti observa cat aveti de castigat daca reusiti asa ceva.

Horoscop 11-17 septembrie 2017, Gemeni:

In intervalul 11-13 septembrie, Luna tranziteaza semnul nasterii voastre caruia ii corespunde casa vitalitatii din horoscopul vostru general, semn cum ca nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult in perioada cuprinsa intre aceste zile. Asadar, ar fi indicat sa dati dovada de intelepciune in felul in care va gestionati fortele. Nu va extenuati, dar nici nu leneviti prea mult.

Horoscop 11-17 septembrie 2017, Rac:

In intervalul 11-13 septembrie, Luna se misca prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care s-ar putea sa va faceti tot felul de scenarii ireale. Poate daca v-ati orienta energia in alta directie, ar fi totul mult mai productiv pentru voi. Incercati sa vedeti partea plina a paharului si sa nu dati curs tendintelor de paranoia.

Horoscop 11-17 septembrie 2017, Leu:

In zilele de 14 si 15 septembrie, Luna se misca prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, indiciu cum ca nivelul vostru de sensibilitate ar putea creste destul de mult. Asadar, horoscop-urania.org va recomanda sa faceti in asa fel incat sa va feriti de persoanele, locurile si situatiile care v-ar putea afecta prea mult din punct de vedere emotional. Acum nu este momentul adecvat pentru voi sa va asumati mai mult decat de obicei.

Horoscop 11-17 septembrie 2017, Fecioara:

In intervalul 11-13 septembrie, Luna se plimba prin casa carierei din horoscopul vostru general, semn cum ca in zilele de luni, marti si miercuri este posibil sa apara ocazii de a urca destul de mult in ierarhia profesionala. Profitati de cele care va vor ajuta sa ajungeti acolo unde va doriti. Ganditi-va bine totusi daca ar fi indicat sa acceptati oferte din partea competitiei.

Horoscop 11-17 septembrie 2017, Balanta:

In jurul sau in cursul zilei de 16 septembrie, s-ar putea sa fiti prea critici/e cu voi insiva/seva sau de-a dreptul cicalitori/oare cu persoanele din jurul vostru. Daca va doriti sa aveti parte de un weekend reusit, indicat ar fi sa faceti in asa fel incat sa dati dovada de mai multa indulgenta. Altfel, cultivati o atitudine negativista vizavi de voi si oamenii din apropierea voastra.

Horoscop 11-17 septembrie 2017, Scorpion:

In intervalul 11-13 septembrie, Luna se misca prin casa bunurilor si a banilor castigati sau detinuti in asociere cu terte persoane, semn cum ca ar putea aparea sanse de a va suplimenta veniturile prin diverse parteneriate cu alti oameni. Ganditi-va care ar fi cei/le alaturi de care puteti realiza aceste lucruri si incercati sa negociati o asociere. Se prea poate ca beneficiile sa vina destul de curand.

Horoscop 11-17 septembrie 2017, Sagetator:

In zilele de 14 si 15 septembrie, Luna se misca prin casa transformarilor din horoscopul vostru general, semn cum ca se arata un sfarsit de saptamana presarat de evenimente cu impact emotional destul de puternic. Cu cat veti intelege mai repede ca acestea sunt menite sa va arate cat sunteti de puternici/e de fapt, cu atat va fi mai bine pentru voi. Incercati sa nu va pierdeti cu firea.

Horoscop 11-17 septembrie 2017, Capricorn:

In zilele de 14 si 15 septembrie, Luna se misca prin casa cuplului din horoscopul vostru general, semn cum ca a doua parte a saptamanii sau macar timpul liber de care va bucurati atunci sa il/o dedicati partenerului/ei de cuplu. Aceasta recomandare este cu atat mai importanta in cazul celor care si-au neglijat persoana iubita in favoarea serviciului sau oricaror alte aspecte ale vietilor lor.

Horoscop 11-17 septembrie 2017, Varsator:

In weekend, Luna tranziteaza casa cuplului din horoscopul vostru general, indiciu cum ca se arata un sfarsit de saptamana in care la mare pret este timpul pe care il petreceti in compania persoanei iubite. Daca ati organizat ceva frumos doar pentru voi doi, lucrurile vor sta cu totul altfel in relatia voastra, in viitorul apropiat.

Horoscop 11-17 septembrie 2017, Pesti:

In weekend, Luna se misca prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca activitatile epuizante nu ar trebui sa se numere printre planurile voastre de sfarsit de saptamana. Altfel, ati putea ajunge in situatia de a va obosi peste masura si a resimti efortul la nivelul aparatului cardiovascular. Incercati sa va protejati in zilele care urmeaza.

Sursa text: horoscop-urania.org