HOROSCOPUL SAPTAMANII 12-18 DECEMBRIE 2016

HOROSCOP SAPTAMANAL. PREVIZIUNI KARMICE pentru SAPTAMANA 12-18 decembrie 2016. Pe 14 decembrie, la ora 02 si 5 minute se va produce Luna Plina in Gemeni, fenomen care vizeaza in special zodiile de aer.

Previziuni karmice 12-18 decembrie 2016 – Cum sunt afectate zodiile

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Te vei remarca in urma participarii la anumite evenimente din zona spectacolului. Saptamana nu incepe excelent, insa tocmai loviturile pe care le vei primi pe 12 si 13 decembrie te vor mobiliza. Vei invata sa faci fata situatiilor conflictuale cu sarmul tau specific.

BALANTA – Te vei integra intr-un grup nou. Noua echipa cu care iti vei imparti viata din 14 decembrie incolo te va ajuta sa te redirectionezi corect din punct de vedere profesional.

VARSATOR – Dragostea bate la usa ta. Apar o serie de momente interesante mai ales dupa producerea fazei de Luna Plina din Gemeni. Din punct de vedere karmic, vei invata din greselile facute in trecut in dragoste. Va fi o saptamana a revelatiilor, extrem de benefica pentru linistea ta sufleteasca.

ZODIILE DE APA:

RAC – Cine sapa groapa altuia, cade singur in ea! Cu cat incerci sa rezolvi o incurcatura astfel incat sa cazi bine, cu atata te afunzi si mai tare in probleme. Lupta pentru imagine poate iesi in defavoarea ta. Atentie la zilele de 15 si 16 decembrie.

SCORPION – Iti vei intari anumite convingeri, ceea ce inseamna ca devii ceva mai stapan pe tine. Iti recastigi increderea in sine si reusesti sa definitivezi niste proiecte exceptionale.

PESTI – Nu va fi o saptamana usoara daca vei privi evenimentele victimizandu-te. Va trebui sa accepti urcusurile si coborasurile astfel incat sa intelegi de ce se intampla anumite lucruri. Pe 16 decembrie vei intalni o persoana importanta.

ZODIILE DE FOC:

BERBEC – Dorul de prietenii mai vechi sau de rude aflate la departare se intensifica in special in zilele de 12, 13 si 15 decembrie. Vei avea parte de o serie de momente importante alaturi de familie, mai ales dupa 13 decembrie.

LEU – Nervii tai vor fi intinsi la maximum in perioada urmatoare. Te asteapta cateva momente de cumpana. Se poate spune ca soarta te pedepseste pentru nepasarea cu care i-au tratat pe cei din jur, pentru superficialitatea sau aroganta afisata in momente cheie ale vietii tale.

SAGETATOR – Daca ai un proces pe rol, trebuie sa te pregatesti psihologic inca de la inceputul saptamanii. Ai parte de protectie divina, iar obstacolele vor fi depasite cu usurinta.

ZODIILE DE PAMANT:

TAUR – Iti vei ghida actiunile dupa legea omertei. Sa consideri ca e mai bine sa taci decat sa vorbesti in anumite situatii-cheie poate fi in avantajul tau.

FECIOARA – Anumite relatii de prietenie pot fi puse la grea incercare. Vei face alegeri importante pentru linistea ta.

CAPRICORN – Preocuparile tale se vor schimba complet in perioada urmatoare. Planul profesional va intra intr-un con de umbra. Faptul ca decizi sa te concentrezi asupra vietii amoroase este genial. Ai nevoie de stabilirea situatiei tale sentimentale, iar perioada 14-18 decembrie este perfecta pentru asta.

Sursa text: teotrandafir.com