HOROSCOPUL SAPTAMANII 13-19 FEBRUARIE 2017

HOROSCOPUL SAPTAMANII 13-19 FEBRUARIE 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU SAPTAMANA URMATOARE AFERENTE FIECAREI ZODII IN PARTE

Varsator

Chiar daca afara este ger, in viata ta este soare si multa caldura, iar asta se intampla datorita partenerului de viata. Viata sentimentala este puternic influentata de planeta iubirii.

Pesti

O sa ai parte de cateva momente de vis puse la cale de cel drag. Te simti foarte norocos si simti nevoia sa impartasesti bucuria cu prietenii. Poate fi vorba despre planuri de casatorie sau altceva legat de viata de cuplu.

Berbec

Vestile bune din aceasta saptamana vin pe linie financiara. Un barbat te anunta ca o sa primesti niste bani pe care ii astepti de ceva timp. Indeparteaza-te de oameni in care nu ai 100% incredere, mai ales daca acestia incearca sa te manipuleze. Asteapta-te la mai mult romantism acasa.

Taur

Parintii din zodia Taur vor petrece mai mult timp cu copiii in aceasta saptamana, in timp ce nativii singuri trebuie sa accepte invitatiile in oras, pentru ca astrele sunt favorabile relatiilor incepute acum.

Gemeni

Iti place sa fii tot timpul informat si sa fii primul care afla ceea ce se intampla in domeniile care te intereseaza. Faci o achizitie care sa te ajute in acest sens. Nu il neglija pe cel drag, pentru ca are nevoie de sustinerea ta.

Rac

Intri in legatura cu o persoana care iti impartaseste din secretele succesului sau. Sperai ca la un moment dat sa afli astfel de date si ti se pare fantastic ceea ce ti se intampla. Fericirea ti se citeste pe chip de la distanta.

Leu

Cineva apropiat familiei tale iti propune sa faci o investitie. Nu ai bani deocamdata, dar ideea sa ti se pare interesanta si vrei sa o dezvolti in perioada urmatoare. Discuta termenii legali pana atunci. Acasa se anunta foarte multa liniste. Planeta iubirii iti pregateste ceva special in aceasta saptamana.

Fecioara

Descoperi cum sa obtii niste bani fara sa te imprumuti. Esti emotionat pentru ca in sfarsit o sa dispui de suma de care aveai nevoie pentru un hobby. Esti pasionat de acest domeniu de ceva timp, iar acum poti sa il aprofundezi.

Balanta

Te confrunti cu o problema ce tine de alimentatie sau sanatate. Ocupa-te de aceasta inainte de orice altceva. Apoi, va veni si timpul partenerului de viata pe care trebuie sa il rasfeti, deoarece l-ai neglijat cat te-ai concentrat la job.

Scorpion

Inainte sa primesti unda verde pentru proiectul la care muncesti, trebuie sa te asiguri ca este ceea ce iti doresti sa faci cu adevarat. Nu te implica doar pentru ca iti place echipa sau pentru ca suna promitator. Fii realist si fa-ti un plan de bataie.

Sagetator

Incepi saptamana cu o atitudine pozitiva, pentru ca weekendul a fost dedicat odihnei si ti-ai incarcat bateriile. Provocarile de la birou nu iti vor pune piedici si vei ajunge rapid in punctul dorit.

Capricorn

Saptamana aceasta va fi productiva din punct de vedere financiar. Nu doar ca ti se promite un bonus, ci chiar vei si primi niste bani pe care ii astepti de o buna perioada de timp. Weekendul urmator poti pleca intr-o mica excursie.

Sursa text: Ziare.com / Zaza