HOROSCOPUL SAPTAMANII 14-20 AUGUST 2017. Unele zodii isi ROTUNJESC VENITURILE

HOROSCOPUL SAPTAMANII 14-20 AUGUST 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE:

Horoscop 14-20 august 2017, Berbec:

Financiar, pare sa va mearga destul de bine in data de 14 a lunii deoarece apar ocazii de a va suplimenta veniturile. In zilele de 15 si 16 august, abilitatile voastre de comunicare si socializare sunt la inaltime, deci profitati de ele pentru a lua cuvantul in cadrul sedintelor. Ar fi recomandat insa ca in 15 sa nu stati prea mult peste program intrucat va puteti atrage critici din partea familiei.

Horoscop 14-20 august 2017, Taur:

In zilele de 15 si 16 ale lunii, se pot ivi ocazii de rotunjire a veniturilor si/sau valorificare a economiilor pe care le-ati realizat pana in prezent. Ganditi-va in care merita sa investiti din energia voastra si apucati-va de treaba. In cursul sau in preajma zilei de 17, este posibil sa intrati in dezbateri aprinse. Ar fi bine sa nu dati curs acestei tentatii decat daca aveti argumente cu adevarat redutabile.

Horoscop 14-20 august 2017, Gemeni:

In prima zi a saptamanii, Luna se afla inca in casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca este posibil sa va incepeti saptamana cu stangul din punct de vedere al sanatatii. Nu prea sunteti flexibili/e in gandire de data aceasta, fapt pentru care orice schimbare de directie ar putea sa va dea dureri de cap. Poate ca daca nu v-ati mai lasa asa usor influentati/te de lucruri marunte, starea voastra de spirit ar fi cu totul alta.

Horoscop 14-20 august 2017, Rac:

In zilele de 15 si 16 august, Luna se misca prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, ceea ce inseamna ca la mijlocul acestei saptamani v-ar putea incerca tot felul de ganduri care mai de care mai daunatoare pentru echilibrul vostru interior. Luati-va un reper stabil si nu va risipiti energia facand fel si fel de scenarii ireale. Va datorati voua in primul rand acest lucru, apoi celor dragi.

Horoscop 14-20 august 2017, Leu:

In 17 si 18 ale lunii, Luna se misca prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca nivelul vostru de sensibilitate ar putea creste destul de mult catre sfarsitul acestei saptamani. Feriti-va de situatiile si oamenii care ar putea profita de acest lucru. Nu va doriti sa sfarsiti saptamana intr-o nota negativa. Incercati asadar sa nu luati lucrurile in mod prea personal.

Horoscop 14-20 august 2017, Fecioara:

In zilele de 15 si 16 august, vi se pot oferi multe sanse de a straluci pe plan profesional. In 17 si 18, investiti mai mult din timpul si energia voastra planurilor de viitor si proiectelor voastre de grup. Daca tineti la prietenia voastra cu anumite persoane, nu lasati banii sa intre intre voi in a doua parte a saptamanii. Imprumuturile va pot aduce la certuri.

Horoscop 14-20 august 2017, Balanta:

Jupiter tranziteaza inca semnul nasterii voastre, semn cum ca aduce cu sine o tendinta de ingrasare sau macar o predispozitie spre lene si delasare. In zilele de 15 si 16 august, se poate sa participati la unele cursuri ori sa plecati intr-o delegatie la distanta de casa. In 17 si 18, vi se ofera ocazii sa va remarcati la locul de munca.

Horoscop 14-20 august 2017, Scorpion:

In prima zi a saptamanii, atentia va este atrasa in directia parteneriatului de afaceri sau a relatiei pe care o aveti cu clientii/tele si/sau colaboratorii/arele. Daca va concentrati asupra lor, este posibil sa realizati lucruri frumoase impreuna in zilele de 15 si 16 ale lunii. In 17 si 18, ati putea intreprinde calatorii in interes de afaceri, participa la cursuri sau rezolva chestiuni birocratice. Astrele sunt de partea voastra.

Horoscop 14-20 august 2017, Sagetator:

In prima zi a saptamanii, Luna se mai afla inca in casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi indicat sa va odihniti activ si sa nu exagerati cu mancarurile sau bauturile care ingrasa ori care v-ar putea cadea greu la ficat. Altfel, se poate sa va simtiti balonati/te toata ziua, fapt care va rapeste energia inca de la inceputul saptamanii. Fiti echilibrati/te!

Horoscop 14-20 august 2017, Capricorn:

In zilele de 15 si 16 august, Luna tranziteaza casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca la mijlocul saptamanii ati putea fi mai predispusi/se decat de obicei sa dezvoltati febra musculara. Asadar, aveti mare grija ce rutina alegeti sa urmati la sala. Se prea poate, de asemenea, sa fiti mai neindemanatici/e, fapt pentru care sunteti expusi/se riscului de a face mici accidente de munca.

Horoscop 14-20 august 2017, Varsator:

In zilele de 17 si 18 ale lunii, Luna se misca prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca orice stare de disconfort cu care v-ati putea alege la sfarsitul acestei saptamanii are o puternica incarcatura emotionala. Poate ca daca ati fi mai echilibrati/te pe plan interior, nu v-ar deranja mai nimic la nivel fizic. Faceti pace cu propriile voastre emotii si veti ajunge foarte departe.

Horoscop 14-20 august 2017, Pesti:

In weekend, Luna tranziteaza casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, ceea ce inseamna ca v-ar putea creste tensiunea la sfarsitul saptamanii din absolut orice. Persoanele nascute in acest semn care au probleme cu tensiunea ar trebui sa evite sa iasa din casa la orele amiezii intrucat canicula le-ar putea produce probleme. Fiti atenti si ingrijiti-va mai bine.

Sursa text: horoscop-urania.org