HOROSCOPUL SAPTAMANII 16-22 IANUARIE 2017

HOROSCOPUL SAPTAMANII 16-22 IANUARIE 2017.PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE

Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Berbec:

In ziua de 16 ianuarie, Luna se misca prin casa sanatatii din horoscopul vostru general, semn cum ca sanatatea ar trebui sa va intereseze mai mult in aceasta zi. Incercati sa va faceti un program fix ale meselor si de somn si sa evitati orice fel de excese! Daca dati dovada de o atitudine echilibrata, fiti siguri/e ca nu veti avea de tras de pe urma neplacerilor medicale.

Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Taur:

In zilele de 17 si 18 ianuarie, Luna se plimba prin casa sanatatii din horoscopul vostru general, predispunandu-va la trandaveala. Nu este nimic rau in a va acorda clipe voua insiva, dar asigurati-va ca ati muncit ca sa le meritati! In caz contrar, sfarsiti prin a lenevi toata ziua fara a realiza nimic deosebit. In concluzie, incercati sa va mentineti starea de spirit si cea fizica in echilibru si sa va achitati in timp util de sarcinile avute!

Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Gemeni:

In intervalul 19-21 ianuarie, Luna trece prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, fapt pentru care se recomanda sa va feriti de eventualele evenimente care va pot incurca mental si/sau emotional intrucat acest lucru va poate afecta si fizic. Incercati sa va menajati putin catre sfarsitul saptamanii, chiar daca nu sunteti persoane care fug din fata provocarilor! Optati pentru liniste!

Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Rac:

Ziua de 22 ianuarie va poate surprinde intr-o forma fizica slaba, cel mai probabil pentru ca v-ati dedat exceselor in zilele trecute. Ar fi bine sa va propuneti ca in ultima zi a saptamanii sa va odihniti activ, practicand un sport in aer liber sau doar plimbandu-va in natura cu persoanele apropiate. Cert este ca aveti nevoie sa va reechilibrati cu putina miscare si alimentatie usoara.

Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Leu:

In ziua de 19 ianuarie, Soarele paraseste casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general. Daca nu ati apucat sa va stabiliti un stil de viata si alimentatie ordonat, ar fi bine sa faceti ceva in acest sens. Ganditi-va ce ajustari puteti aduce acestora si daca acestea sunt posibile! Doar in felul acesta veti reusi sa va asigurati ca aduceti modificari de care va puteti tine mai multa vreme.

Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Fecioara:

In ziua de 16 ianuarie, Luna se misca prin casa vitalitatii din horoscopul vostru general, fapt pentru care nivelul vostru de energie poate oscila in aceasta zi. Nu va propuneti ca atunci sa finalizati sarcini care presupun sa depuneti efort sustinut mental sau intelectual! In zilele de 19 si 20 ianuarie, incercati sa mentineti armonia dintre voi si colegii de munca si luati-va masuri de siguranta in caz ca va lasa la greu aparatura de la birou!

Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Balanta:

In ziua de 16 ianuarie, Luna se misca prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care pare sa nu va multumeasca nimic in aceasta zi. Daca acest scenariu devine realitate, este posibil sa apara motive reale sa fiti suparati. Cautati sa va bucurati de orice lucru marunt si nu mai sperati intotdeauna la schimbari in bine de proportii uriase!

Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Scorpion:

In zilele de 17 si 18 ianuarie, Luna trece prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care echilibrul vostru mental si emotional poate avea de suferit. Ganditi-va daca exista cauze reale care v-ar putea dezechilibra universul vostru interior! S-ar putea ca acestea sa nu fie decat frici care nu isi au niciun rost in contextul vietii voastre actuale. Incercati sa constientizati acest lucru!

Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Sagetator:

In intervalul 19-21 ianuarie, Luna se perinda prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca sfarsitul acestei saptamani poate avea de suferit de pe urma faptului ca le permiteti temerilor sa va rapeasca ocazia de a vedea partea plina a paharului. Ati avea mai mult de castigat daca ati incerca sa nu va concentrati asupra lor atat de mult.

Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Capricorn:

In ziua de 22 ianuarie, Luna se misca prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care este posibil sa nu va gasiti intr-o forma mentala si/sau emotionala tocmai buna. Poate daca ati fi putin mai indulgenti cu voi insiva, mai ales atunci cand nu reusiti sa va ridicati la inaltimea principiilor si valorilor voastre, lucrurile ar sta cu totul altfel.

Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Varsator:

In zilele de 17 si 18 ianuarie, Luna se misca prin casa filozofiei voastre de viata, lansand aspecte tensionate planetei impulsivitatii, semn cum ca ati putea trece peste unele valori si principii in mod nechibzuit, spunand sau facand lucruri care nu va fac deloc cinste. Daca nu vreti sa ajungeti sa le regretati mai devreme sau mai tarziu, incercati sa va temperati la timp! Este in puterea voastra sa faceti acest lucru.

Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Pesti:

In intervalul 19-21 ianuarie, Luna traverseaza casa filozofiei de viata din horoscopul vostru general, semn cum ca evenimentele cu impact emotional destul de puternic prin care ati trecut in ultima perioada ar trebui sa devina indicii importate in sistemul vostru de referinta. Ganditi-va care ar fi lectiile pe care le-ati putea trage de pe urma lor si asigurati-va ca nu se vor mai repeta niciodata de acum inainte!

Sursa text: horoscop-urania.org