HOROSCOPUL SAPTAMANII 16-22 OCTOMBRIE 2017. Incepe LUNA NOUA

HOROSCOPUL SAPTAMANII 16-22 OCTOMBRIE 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie in parte

Horoscop 16-22 octombrie 2017, Berbec:

Luna Noua din 19 octombrie se perfecteaza in casa asociatilor/telor, clientilor/telor si colaboratorilor/arelor, indiciu ca in urmatoarele doua saptamani sunt avantajate astral parteneriatele. In felul acesta, este de asteptat sa colaborati mai bine cu ceilalti/lelalte. Incercati sa va puneti la bataie intregile resurse de diplomatie si tact avute.

Horoscop 16-22 octombrie 2017, Taur:

Luna Noua din data de 19 octombrie se formeaza in casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, indiciu ca ar trebui sa dati dovada de echilibru in tot ceea ce faceti. Nu va propuneti sa aduceti ajustari regimului vostru de viata si alimentatie pe care nu le puteti mentine o perioada indelungata. Faceti pasi mici in directia unui stil care sa va cultive o stare mai mult decat buna pe acest plan.

Horoscop 16-22 octombrie 2017, Gemeni:

In zilele de 20 si 21 ale lunii, Luna tranziteaza casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca, daca nu aveti un sfarsit de saptamana tocmai linistit pe acest plan, nu este exclus sa fie din cauza faptului ca luati unele lucruri prea personal. Poate ca daca v-ati implica emotional mai putin cateodata, lucrurile ar sta cu totul altfel pentru voi. Incercati sa vedeti totul de la inaltime.

Horoscop 16-22 octombrie 2017, Rac:

Luna Noua din ziua de 19 octombrie se perfecteaza in casa familiei din horoscopul vostru general. Emotional, va aflati undeva cam jos in preajma acestui eveniment astral, iar daca cei/le dragi sunt raspunzatori/are pentru acest lucru, solutia pentru ceea ce simtiti vine tot de la ei/le. Cautati sa cultivati o atmosfera linistita intre voi si cei/le dragi. Veti vedea beneficiile acestei atitudini mult mai repede decat va asteptati.

Horoscop 16-22 octombrie 2017, Leu:

Luna Noua din 19 a lunii se perfecteaza in casa comunicarii din horoscopul vostru general, semn cum ca evolutia voastra depinde in urmatoarele doua saptamani de feedback-ul pe care vi-l ofera apropiatii/tele. Bine ar fi asadar sa-i intrebati ce parere au de progresul pe care l-ati inregistrat in ultima vreme si sa luati aminte la ceea ce va spun. Va poate ajuta mai mult decat v-ati astepta sa va dezvoltati frumos.

Horoscop 16-22 octombrie 2017, Fecioara:

In prima zi a saptamanii, Luna se misca prin zodia nasterii voastre, semn cum ca s-ar putea sa va simtiti confortabil in pielea voastra la inceputul acestei saptamani, dar nivelul energiei voastre sa fluctueze destul de mult. Incercati sa nu va irositi fortele pe lucruri care nu au o finalitate. In felul acesta, evitati scenariul in care in 20, 21 si 22 sunteti prea extenuati/te pentru a va bucura de timpul liber din weekend.

Horoscop 16-22 octombrie 2017, Balanta:

Luna Noua din data de 19 se perfecteaza tocmai in zodia nasterii voastre, semn cum ca ar fi ideala o schimbare de imagine. Din cate se pare, acesta este lucrul de care aveti nevoie pentru a va simti mai bine cu voi insiva/seva, cel putin in urmatoarea perioada. Nu este nevoie sa aduceti modificari mari aspectului vostru exterior. Un simplu articol vestimentar poate face minuni in acest sens.

Horoscop 16-22 octombrie 2017, Scorpion:

Luna Noua din ziua de 19 se desavarseste tocmai in casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care se vrea sa va schimbati modul de gandire in ceea ce priveste experientele mai putin placute de pe planul sentimental. Daca incepeti sa le vedeti mai putin ca pe o dezamagire si mai mult ca pe o lectie, multe lucruri s-ar schimba in ceea ce priveste temerile si obsesiile voastre.

Horoscop 16-22 octombrie 2017, Sagetator:

In zilele de 20 si 21 octombrie, Luna se misca prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca se poate ca in cea mai mare parte a sfarsitului acestuia de saptamana sa fiti destul de jos cu moralul. Bine ar fi daca ati reusi sa vedeti partea plina a paharului si sa va opriti la timp din caderea intr-o pasa proasta. Nu lasati temerile, obsesiile si nemultumirile sa preia controlul.

Horoscop 16-22 octombrie 2017, Capricorn:

Luna Noua din 19 a lunii se formeaza tocmai in casa carierei din horoscopul vostru general, indiciu ca daca bateti fierul cat este cald in urmatoarele doua saptamani, se vor intampla lucruri bune pe plan profesional. In caz ca v-ati impus serios la locul de munca, n-ar fi deplasat nici daca v-ati astepta la o promovare. Important este sa fiti constienti/te de faptul ca responsabilitatile voastre vor creste mult.

Horoscop 16-22 octombrie 2017, Varsator:

Luna Noua din data de 19 va propune sa schimbati atitudinea in raport cu rudele apropiate ale celui/ei drag/i sau vizavi de apropiatii/tele stabiliti/te la mare distanta de localitatea de bastina sau chiar peste granite. Daca nu ati mentinut contactul stabil, poate ar fi bine sa incercati sa va interesati mai des cum ii/le trateaza viata. Veti vedea ca aceste modificari de comportament vor fi binevenite.

Horoscop 16-22 octombrie 2017, Pesti:

Luna Noua din ziua de 19 se perfecteaza in casa transformarilor din horoscopul vostru general, fapt pentru care in urmatoarele doua saptamani se anunta o multitudine de evenimente cu impact emotional destul de puternic. Iata un moment mai mult decat bun sa demonstrati ca puteti ramane stapani/e pe situatie, indiferent de circumstante. Sunteti capabili/e de mai multe lucruri decat ati putea crede.

Sursa text: horoscop-urania.org