HOROSCOPUL SAPTAMANII 17-23 IULIE 2017

HOROSCOPUL SAPTAMANII 17-23 IULIE 2017.PREVZUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE:

Horoscop 17-23 iulie 2017, Berbec:

In zilele de 19 si 20 iulie, Luna se misca prin casa gandirii din horoscopul vostru general, semn cum ca este posibil ca mintea sa va fie mai activa atunci decat de obicei. Acest lucru v-ar putea face sa cultivati tipare de gandire care va pot incetini evolutia sau care risca sa va traga in jos. Ganditi-va care sunt lucrurile la care merita cu adevarat sa va ganditi. Multe dintre ele nu va ajuta absolut deloc.

Horoscop 17-23 iulie 2017, Taur:

In zilele de 17 si 18 iulie, Luna se perinda prin zodia nasterii voastre careia ii corespunde casa vitalitatii din horoscopul vostru general, indiciu cum ca nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult la inceputul acestei saptamani. Incercati asadar ca macar voi sa dati dovada de echilibru in actiune si constanta in felul in care actionati. Altfel, vi se aduc deservicii.

Horoscop 17-23 iulie 2017, Gemeni:

In zilele de 17 si 18 iulie, Luna se misca prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care ati putea fi ceva mai ursuzi/e decat de obicei si mai greu de urnit din ideile fixe pe care vi le-ati format si tiparele de gandire in care persistati de ceva vreme incoace. Ar fi bine sa dati inca o data dovada de flexibilitatea si deschiderea care va caracterizeaza.

Horoscop 17-23 iulie 2017, Rac:

In zilele de 19 si 20 iulie, Luna se misca prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn ca la mijlocul acestei saptamani v-ar putea fugi mintea la tot felul de scenarii ireale. Este cat se poate de clar ca nu veti dobandi niciun folos de pe urma lor, fapt pentru care ar fi bine sa renuntati la ele si sa va concentrati pe ceva real productiv.

Horoscop 17-23 iulie 2017, Leu:

Luna Noua din data de 23 se perfecteaza tocmai in zodia nasterii voastre, motiv pentru care ati putea simti ca bateriile voastre se incarca incetul cu incetul. Fortele incep sa va revina si va simtiti mai in putere decat oricand. Cu toate acestea, ar fi ideal sa nu va axati pe activitati extenuante. In caz contrar, s-ar putea sa va epuizati inca din prima parte a saptamanii. Nu exagerati cu nimic si fiti moderati/te.

Horoscop 17-23 iulie 2017, Fecioara:

Luna Noua din 23 a lunii are loc tocmai in casa subconstientului din horoscopul vostru general, ceea ce inseamna ca v-ati putea regasi intr-o dispozitie meditativa si introspectiva in cea mai mare parte a acestei saptamani. Iata un moment numai bun sa cercetati sursa acceselor de timiditate cu care va confruntati uneori. Folositi aceasta perioada in avantajul vostru.

Horoscop 17-23 iulie 2017, Balanta:

Luna Noua din ziua de 23 indica faptul ca se deschide un nou capitol in viata voastra sociala. Fie cunoasteti persoane noi care va devin amici intr-un timp scurt, fie patrund oameni necunoscuti, dar care va impartasesc viziunile si idealurile in grupul de prieteni pe care il frecventati deja. Se prea poate, de asemenea, sa va faceti voi intrarea intr-un alt anturaj care simtiti ca va reprezinta mai mult.

Horoscop 17-23 iulie 2017, Scorpion:

Luna Noua din 23 a lunii se formeaza tocmai in casa carierei din horoscopul vostru general, ceea ce inseamna ca o sa incepeti un nou capitol in acest sector de viata. Daca v-ati istovit la locul de munca in ultima perioada ori vi s-a promis de ceva vreme incoace o promovare, aflati ca s-ar putea sa o primiti. Altfel, poate ca se schimba natura sarcinilor care va sunt delegate. Se anunta vesti bune asadar.

Horoscop 17-23 iulie 2017, Sagetator:

Luna Noua din data de 23 se formeaza in casa filozofiei voastre de viata, indiciu ca a venit momentul sa aduceti unele ajustari binevenite sistemului vostru de valori, principii si credinte. Iata un moment cum nu se putea mai bun sa incorporati lectiile de viata primite in ultima vreme in felul in care intelegeti viata si oamenii. Altfel, va puteti ghida dupa un crez cu care nu va mai identificati.

Horoscop 17-23 iulie 2017, Capricorn:

Luna Noua din 23 a lunii se formeaza in casa transformarilor din horoscopul vostru general, determinand aparitia unor evenimente cu impact emotional destul de puternic pentru a declansa reactii din partea voastra. Oricare ar fi acestea, cert este ca misiunea lor este aceea de a va face sa intelegeti ca viata nu prezinta garantii si poate ar fi mai bine sa va bazati doar pe voi insiva.

Horoscop 17-23 iulie 2017, Varsator:

In zilele de 21 si 22 iulie, Luna se misca prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, indiciu cum ca nivelul vostru de sensibilitate ar putea creste suficient de mult in ultimele doua zile ale acestei saptamani. Acest lucru ar putea insemna ca sunteti mai expusi/se la anumite boli, mai ales la cele care au o importanta componenta emotionala. Incercati sa nu puneti lucruri la suflet.

Horoscop 17-23 iulie 2017, Pesti:

Luna Noua din ziua de 23 se formeaza tocmai in casa sanatatii din horoscopul vostru general, fapt pentru care se anunta o saptamana in care ar fi indicat sa va purtati mai mult de grija. In plus, ar fi de dorit sa aduceti ajustari stilului vostru de viata si alimentatie, astfel incat sa evitati eventualele neplaceri pe viitor. Mai multa rigoare in ceea ce priveste programul de masa si somn nu v-ar strica.

Sursa text: horoscop-urania.org