HOROSCOPUL SAPTAMANII 17-23 OCTOMBRIE 2016

HOROSCOPUL SAPTAMANII 17-23 OCTOMBRIE 2016. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE IN URMATOARELE SAPTE ZILE:

BERBEC 21.03-20.04: Ambitia este pusa la incercare de astre si se pare ca deveniti irascibili fata de toata lumea din jur. Sunteti perceputi ca niste balauri ce scot flacari pe nari si multi se vor feri din calea dumneavoastra. Va doriti putin mai multa intimitate si nu sunteti intelesi de ceilalti. Totul e sa va faceti bine intelesi, dar fara iesiri nervoase.

TAUR 21.04-21.05: Va confruntati cu tot felul de convingeri care nu se potrivesc cu cele proprii. Incercati sa va convingeti interlocutorii, dar nu reusiti cu toti. Fiti atenti, deoarece energia de care dispuneti va face sa va spuneti parerile cu voce tare si nu intotdeauna cei care vorbesc asa au si dreptate.

GEMENI 22.05-21.06: Pentru urmatoarele zile Marte se afla in casa banilor partenerului dumneavoastra. Asta inseamna ca va preocupa datorii, carduri de credit sau chiar o succesiune legata de o proprietate comuna. Evitati confruntarile directe.

RAC 22.06-21.07: Marte, planeta care face totul atat de dificil, se afla vizavi de semnul dumneavoastra. Va face mult mai nerabdatori, iar partenerilor si prietenilor li se pare ca sunteti enervanti. Deci, va puteti astepta la discutii aprinse cu cei din jur, asta doar daca nu va potoliti stilul prea critic de a face observatii.

LEU 22.07-22.08: Lucrati din greu, dar si rezultatele sunt pe masura. Mare atentie sa nu lucrati doar pentru altii, ci si pentru propriul beneficiu. Dispuneti de o energie de invidiat si va ajuta si o stare buna a sanatatii. Nu ar strica sa va imbunatatiti regimul de viata cu o noua dieta.

FECIOARA 23.08-22.09: Se pare ca veti deveni mai egoist in perioada urmatoare. Ce va determina sa fiti asa? Simtiti nevoia sa evadati din propria intimitate si nu este chiar rau. Se impune sa o faceti cu precautie, ca sa nu ii deranjati pe cei de acasa. Nu creati un conflict, daca nu e cazul.

BALANTA 23.09-22.10: Aveti nevoie de multa armonie in jurul dumneavoastra. Doriti sa faceti multe schimbari prin casa si va ocupati in mod deosebit de redecorari. Reusiti sa-i impresionati pe cei din jur cu ideile creative si gustul desavarsit pentru frumos. Dati frau liber imaginatiei!

SCORPION 23.10-21.11: Doriti sa spuneti ceea ce ganditi, fara sa va pese de urmari. Nu este tocmai solutia cea mai buna la problemele cu care va confruntati; da, ceilalti trebuie sa va cunoasca opiniile, insa nu trebuiesc impuse. Stiti cum se spune: tonul face muzica…

SAGETATOR 22.11-21.12: In aceasta saptamana sunteti manati de o dorinta arzatoare de a va imbunatati situatia financiara. Focoasa planeta Marte va energizeaza casa castigurilor si va stimuleaza fluxul de numerar in ambele directii. Primiti sume frumusele, dar atentie cum le cheltuiti!

CAPRICORN 22.12-19.01: Beneficiati de multa energie pozitiva si munciti din greu pentru a arata lumii de ce sunteti in stare. Veti fi mai mult un luptator pentru propriile drepturi, dar si unul pentru drepturile altora. Dezavantajul este ca puteti deveni prea insistenti si autoritari. Nu uitati: atrageti mai multe albine cu miere, nu cu otet.

VARSATOR 20.01-18.02: Aveti tendinta de a deveni prea duri cu propria persoana si trebuie sa invatati cum sa reduceti sau chiar sa stopati comportamentul autodistructiv. Nu va face bine o atitudine prea aspra. Daca tot vreti sa lamuriti o problema cu cineva, de ce nu o faceti cu acea persoana? Nu trebuie sa incepeti prin a va mustra singuri.

PESTI 19.02-20.03: Plini de verva, va concentrati prea mult atentia asupra problemelor de familie si le cam neglijati pe cele ale persoanei iubite. Tot nastrusnica planeta Marte este responsabila de relatiile dumneavoastra cu prietenii si le va stimula benefic. Mare atentie cum va dozati energia ca sa nu incurcati lucrurile. Aveti tendinta de a grabi mersul lucrurilor…

Sursa text: Kfetele