HOROSCOPUL SAPTAMANII 19-25 DECEMBRIE 2016

HOROSCOP SAPTAMANAL. Previziuni karmice 19-25 decembrie 2016. Pe 21 decembrie, Soarele intra in Capricorn, la ora 12:44. Afla ce se intampla din punct de vedere karmic cu fiecare zodie. Previziuni karmice 19-25 decembrie 2016 – Ce se intampla cu zodiile:

Horoscop 19-25 decembrie 2016, Berbec:

In zilele de 23 si 24 decembrie, Luna se misca prin casa transformarilor din horoscopul vostru general, semn ca ar putea avea loc o serie de evenimente cu impact emotional destul de mare. Atat timp cat va dati seama in timp util ca sunt menite sa va testeze limitele, va va fi lesne sa treceti peste ele si sa va alegeti cu lectii de viata mai mult decat valoroase. Dati dovada de multa intelepciune!

Horoscop 19-25 decembrie 2016, Taur:

In zilele de 21 si 22 decembrie, Luna trece prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, trimitandu-i aspecte tensionate lui Uranus din cea a subconstientului, indiciu cum ca v-ati putea confrunta cu unele dezechilibre ale organismului. Incercati sa reduceti din factorii de stres, iar daca acest lucru este mult prea greu, cautati sa nu va enervati. Doar asa organismul vostru nu va avea de suferit.

Horoscop 19-25 decembrie 2016, Gemeni:

In zilele de 23 si 25 decembrie, Luna se misca prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, predispunandu-va la tot felul de stari ciudate. Nu mancati in exces de sarbatori intrucat s-ar putea sa fie nevoie sa treceti pe la doctor. Atat timp cat sunteti echilibrati, totul va decurge asa cum v-ati dorit, poate chiar mai bine.

Horoscop 19-25 decembrie 2016, Rac:

In zilele de 19 si 20 decembrie, Luna se misca prin casa comunicarii din horoscopul vostru general, lansand un sir de aspecte tensionate altor planete, fapt care ar putea duce la o comunicare deficitara intre voi si anumiti colegi de munca. Aceste divergente s-ar putea solda cu o prestatie mai slaba decat de obicei la locul de munca, deci incercati sa vorbiti pe limba tuturor. Altfel, se lasa cu repercusiuni.

Horoscop 19-25 decembrie 2016, Leu:

In zilele de 21 si 22 decembrie, ar fi recomandat sa evitati calatoriile pe distante prea mari deoarece oboseala pe care acestea v-ar produce-o ar putea fi prea mare pentru organismul vostru. Daca aveti in gand sa va bucurati asa cum se cuvine de sarbatorile de iarna, incercati sa va ingrijiti si de voi, nu numai de pregatirile pentru Craciun. Totul depinde numai de voi.

Horoscop 19-25 decembrie 2016, Fecioara:

Din data de 19 incolo, Marte paraseste casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca ati putea simti o usurare in ceea ce priveste sanatatea. Totusi, este posibil ca nivelul vostru de energie sa fie unul scazut, fiind de-a dreptul extenuati. Ar fi bine sa va dedicati relaxarii si recuperarii fortelor in zilele urmatoare. Este in avantajul vostru sa faceti acest lucru.

Horoscop 19-25 decembrie 2016, Balanta:

Incepand cu data de 19 decembrie, Marte trece prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semnalandu-va ca ar trebui sa aveti mai mare grija decat de obicei de organismul vostru. Sunteti mai susceptibili de mici accidente de munca sau casnice, semn cum ca indemanarea este cel mai mare aliat al vostru zilele acestea. Un stil de viata si alimentatie corespunzator va poate ajuta mult perioada aceasta.

Horoscop 19-25 decembrie 2016, Scorpion:

In zilele de 21 si 22 decembrie, atmosfera de la locul de munca se tensioneaza simtitor, nu mai aveti acelasi spor sau prestatia voastra este mediocra. Mai mult, ar putea avea loc conflicte intre voi si colegii de munca. Deoarece abilitatile voastre de a va transpune ideile in cuvinte nu sunt la cotele normale, indicat ar fi sa lasati negocierile si semnarile de contracte pe alta data.

Horoscop 19-25 decembrie 2016, Sagetator:

Din data de 19 incolo, Marte tranziteaza casa familiei din horoscopul vostru general, fapt pentru care se poate agita usor atmosfera de acasa. Vestea buna este insa ca aveti parte de liniste si veselie de sarbatori, cel mai probabil pentru ca acestea va prind in compania amicilor si a rudelor apropiate. Vor contribui foarte mult la reusita Craciunului acestui an si partenerul/a si cei mici.

Horoscop 19-25 decembrie 2016, Capricorn:

In zilele de 21 si 22 decembrie, norocul ar putea da peste unii dintre voi. Poate va alegeti cu o prima de sarbatori sau un bonus care va prind foarte bine daca mai aveti cadouri de cumparat pentru cei apropiati. Totusi, ar trebui sa va ganditi in zilele urmatoare daca nu ar fi mai bine sa dati daruri comune anumitor persoane. Este destul de greu sa achizitionati tuturor cate ceva.

Horoscop 19-25 decembrie 2016, Varsator:

In zilele de 19 si 20 decembrie, Luna aflata in casa filozofiei voastre de viata lanseaza aspecte prielnice planetelor din casa vitalitatii, indiciu ca cel putin saptamana aceasta stati destul de bine cu moralul si nu prea va supara nimic. Acesta este un lucru foarte bun, mai ales daca va ganditi ca trebuie sa terminati pregatirile de Craciun si sa faceti fata presiunilor de dinaintea sarbatorilor de iarna.

Horoscop 19-25 decembrie 2016, Pesti:

In zilele de 19 si 20 decembrie, Luna tranziteaza casa banilor si a bunurilor castigate in comun cu persoana iubita si/sau partenerul de afaceri, trimitand aspecte tensionate celorlalte planete de pe aceeasi axa, indiciu ca proportiile listei de cumparaturi pentru sarbatori ar putea fi destul de mare pentru buzunarul vostru. Daca va organizati bugetul atent, veti reusi sa ii faceti fata chiar onorabil

Sursa text: horoscop-urania.org