HOROSCOPUL SAPTAMANII 19-25 IUNIE 2017

HOROSCOPUL SAPTAMANII 19-25 IUNIE 2017. Previziunile astrale complete pentru fiiecare zodie in parte

Horoscop 19-25 iunie 2017, Berbec:

Luna Noua din data de 24 se perfecteaza in casa familiei, universul vostru interior, semn cum ca, cel putin saptamana aceasta, ati putea fi ceva mai retrasi/se si introspectivi/e. Nu este de mirare asadar ca nu va simtiti confortabili/e in compania anturajelor zgomotoase, preferand sa petreceti mai mult timp cu prietenii/ele apropiati/te si familia. Incercati totusi sa nu va izolati fara a le explica motivul pentru care o faceti.

Horoscop 19-25 iunie 2017, Taur:

Luna Noua din 24 a lunii marcheaza inceputul unei perioade de cel putin doua saptamani in care ati putea sa aduceti schimbari favorabile, de substanta relatiei pe care o aveti cu rudele sau vecinii/ele. Cu siguranta mai exista aspecte ale legaturii voastre care merita atentie suplimentara. Incercati sa vedeti cum anume ati putea sa va intelegeti mai bine decat acum.

Horoscop 19-25 iunie 2017, Gemeni:

In zilele de 20 si 21 iunie, Luna se perinda prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca este posibil sa nu va simtiti tocmai bine in pielea voastra. In acele zile, puteti fi tentati/te sa fiti destul de incapatanati/te, fapt pentru care riscati sa va alegeti cu unele neplaceri. Poate ca daca ati incerca sa fiti mai flexibili/e, asa cum de altfel sunteti voi de obicei, moralul vostru ar fi mai ridicat decat pana acum.

Horoscop 19-25 iunie 2017, Rac:

Luna Noua din data de 24 se perfecteaza in casa vitalitatii voastre, ceea ce inseamna ca debuteaza o perioada in care nivelul vostru de energie va creste treptat. Poate ca acum nu simtiti ca bateriile voastre sunt pline, dar in zilele urmatoare, veti simti negresit ca lucrurile se indreapta in directia cea buna. Asadar, cert este ca se incheie perioada in care ati fost agitati/te mai mult decat in mod obisnuit.

Horoscop 19-25 iunie 2017, Leu:

Luna Noua din ziua de 24 se perfecteaza in casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care este posibil ca zilele acestea sa fie destul de solicitante pe plan emotional pentru voi. Incercati asadar sa faceti in asa fel incat sa va mentineti echilibrul la nivel interior. Cel mai probabil, nu va fi o sarcina usoara, dar altfel, este posibil sa spuneti sau sa faceti lucruri pe care le veti regreta.

Horoscop 19-25 iunie 2017, Fecioara:

Luna Noua din 24 a lunii se perfecteaza in casa planurilor de viitor si a proiectelor de grup din horoscopul vostru general, fapt pentru care se intrevad doua saptamani in care puteti face progrese mai mari decat in ultima vreme pe planurile financiar si profesional. Acum ar fi momentul sa cautati membri/e pentru a dezvolta o idee de afaceri sau finantatori care va pot sprijini material in acest sens.

Horoscop 19-25 iunie 2017, Balanta:

Luna Noua din data de 24 se perfecteaza in casa carierei din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi bine sa va concentrati pe acest plan saptamana aceasta. Pot aparea ocazii de a avansa in cariera ori persoane care cred in experienta si talentul vostru, fiind dispuse sa va ofere sansa de a va remarca. Folositi-va de aceasta oportunitate de a le arata celorlalti/te cate puteti face.

Horoscop 19-25 iunie 2017, Scorpion:

Luna Noua din ziua de 24 se perfecteaza in casa filozofiei de viata din horoscopul vostru general, motiv pentru care se intrevad cel putin doua saptamani in care ar fi indicat sa aduceti anumite ajustari sistemului vostru de valori, principii si credinte. Cel mai probabil, in viata voastra au avut loc evenimente care v-au invatat lectii importante si ar fi de folos pentru voi sa le memorati.

Horoscop 19-25 iunie 2017, Sagetator:

Luna Noua din 24 a lunii se perfecteaza in casa transformarilor din horoscopul vostru general, motiv pentru care este posibil ca in urmatoarele doua saptamani sa aveti parte de unele evenimente destul de solicitante la nivel emotional. Cu cat realizati mai repede ca acestea sunt destinate sa va intareasca si nu sa va tulbure, cu atat va veti da seama mai repede cat de puternic este echilibrul vostru interior.

Horoscop 19-25 iunie 2017, Capricorn:

In zilele de 22 si 23 iunie, Luna tranziteaza casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca ati putea fi destul de neindemanatici/e la sfarsitul acestei saptamani, ceea ce inseamna ca nu se recomanda sa va implicati in activitati cu grad ridicat de risc in acele zile. Exista riscul sa va accidentati si apoi sa nu va puteti tine de programul pe care vi l-ati propus. Preventia este cheia pentru voi.

Horoscop 19-25 iunie 2017, Varsator:

Luna Noua din data de 24 se formeaza in casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca ar trebui ca, macar in urmatoarele doua saptamani, sa va concentrati pe acest aspect al vietii voastre. Poate ca daca ati fi mai atenti/te cu ceea ce simtiti si v-ati explora mai mult emotiile, acestea nu s-ar mai rasfrange asupra starii voastre de bine. Este in puterea voastra sa faceti acest lucru.

Horoscop 19-25 iunie 2017, Pesti:

Luna Noua din ziua de 24 se perfecteaza in casa iubirii si a copiilor din horoscopul vostru general, fapt pentru care partenerul/a si cei mici pot avea un rol-cheie in viata voastra saptamana aceasta. Ceea va ofera acest eveniment astral este sansa de a aduce anumite ajustari atitudinii voastre in raport cu ei. S-ar putea ca chiar cei/le dragi sa va dea indicii in aceasta directie.

Sursa text: horoscop-urania.org