HOROSCOPUL SAPTAMANII 2-8 IANUARIE 2017

HOROSCOPUL SAPTAMANII 2-8 IANUARIE 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE, VALABILE IN PRIMA SAPTAMANA A NOULUI AN

Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Berbec:

In zilele de 2 si 3 este posibil sa va regasiti intr-o dispozitie visatoare, usor lenesa, poate chiar melancolica. Se prea poate ca aceasta stare de spirit sa vi se traga de la faptul ca sunteti cam nostalgici dupa anul trecut, chiar daca nu v-a oferit doar momente frumoase. Cautati sa priviti cu optimism catre anul 2017 si incercati sa profitati de el la maximum!

Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Taur:

In zilele de 4 si 5 ianuarie, Luna trece prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, motiv pentru care mijlocul de saptamana v-ar putea surprinde nervosi, gata-gata sa explodeze butoiul cu pulbere pe care stati. Ar fi bine sa incercati cateva metode de relaxare si destresare pentru ca altfel riscati sa spuneti ori sa faceti lucruri pe care le veti regreta mai devreme sau mai tarziu.

Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Gemeni:

In zilele de 6 si 7 ianuarie, Luna trece prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn ca ati putea fi mai retrasi decat de obicei. Daca v-ati luat anumite angajamente sociale weekendul acesta, incercati sa va achitati de ele cat mai onorabil posibil. Dupa aceea veti dispune de timp din plin pentru a vi-l dedica voua insiva si restabilirii echilibrului vostru emotional si fizic.

Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Rac:

In afara zilei de 8 ianuarie, se poate spune ca astrele nu acorda prea multa atentie sanatatii saptamana aceasta. Cel mai probabil, va vor preocupa unele ganduri care risca sa se dezvolte in scenarii neplacute daca le permiteti acest lucru. Cautati sa vedeti partea plina a paharului si sa priviti cu optimism la ocaziile pe care vi le promite anul 2017!

Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Leu:

In cursul zilei de 7 ianuarie, Soarele adera la o conjunctie cu Pluto in casa sanatatii voastre fizice, indiciu ca ar putea reveni in peisaj afectiuni pe care nu le-ati tratat cum trebuie sau care par sa fi trecut de la sine. Ideal ar fi sa luati atitudine de data aceasta si sa va asigurati ca nu va vor mai supara in viitor, cu atat mai mult daca au legatura cu coloana vertebrala, dintii sau pielea. Aveti grija de voi!

Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Fecioara:

Din cate se pare, sanatatea nu figureaza pe lista neagra a astrelor saptamana aceasta, cel mai probabil pentru ca ati fost echilibrati de sarbatori si nu v-ati dedat exceselor din niciun punct de vedere. Cu toate acestea, ar fi bine sa cultivati aceasta atitudine si sa o mentineti si pe parcursul anului 2017. In felul acesta, nu veti avea parte de surprize pe acest plan.

Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Balanta:

In zilele de 6 si 7 ianuarie, Luna se misca prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn ca ar trebui sa acordati mai multa atentiei regiunii gatului, cu atat mai mult daca suferiti de amigdalita cronica. Altfel, ati putea ajunge in situatia de a nu va putea folosi vocea pentru cateva zile. Preventia este mama sanatatii, deci incercati sa va protejati cat de bine puteti zilele acelea!

Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Scorpion:

Luna tranziteaza in zilele de 4 si 5 casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, indiciu cum ca lucrurile nu merg tocmai bine pe acest plan. Febra, inflamatiile si micile accidente fac parte din apanajul trecerii sale prin acest semn, deci incercati sa va ingrijiti cat mai bine cu putinta! Altfel, riscati sa nu mai puteti controla evolutia problemei in timp util.

Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Sagetator:

In zilele de 6 si 7 ianuarie, Luna se plimba prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn ca se recomanda sa va tineti departe de excese, mai ales de cele culinare. Altfel, fie risca sa vi se imbolnaveasca ficatul in urma lor, fie puneti mai multe kilograme decat ati fi crezut inaintea venirii sarbatorilor. Oricare ar fi situatia, cert este ca daca aveti vointa, veti rezista tentatiei cu succes.

Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Capricorn:

Din cate se pare, zilele de 4 si 8 se intrevad a fi cele mai solicitante din punct de vedere fizic. Daca la mijlocul saptamanii problema pare sa o constituie faptul ca va cam lipseste echilibrul de care aveti nevoie pe plan emotional, la sfarsitul ei ati putea avea ceva de patimit fizic. Poate fi vorba de febra musculara sau alt disconfort la nivelul bratelor.

Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Varsator:

In cursul zilei de 7 ianuarie, Soarele i se alatura lui Pluto in casa subconstientului din horoscopul vostru general, indiciu cum ca v-ati putea simti destul de bulversati din punct de vedere emotional. De regula, sunteti niste persoane pozitive, dar s-ar putea sa cadeti in cealalta extrema la sfarsitul saptamanii, deci incercati sa faceti ceva din acest punct de vedere si sa va redresati! Cautati sa luati atitudine!

Horoscop 2-8 ianuarie 2017, Pesti:

In zilele de 2 si 3 ianuarie, nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult, semn ca s-ar dori sa aplicati unele metode de stabilizare ale sale, astfel incat sa va puteti tine de programul pe care l-ati conceput in urma cu cateva zile. Poate daca ati acorda mai mult timp introspectiei sau meditatiei cu scopul de a descoperi sursa acestor oscilatii, v-ati da seama cum anume ati putea-o corecta.

Sursa text: HOROSCOP-URANIA.ORG