HOROSCOPUL SAPTAMANII 20-26 FEBRUARIE 2017

HOROSCOP SAPTAMANAL 20 – 26 februarie 2017. O saptamana in care toti simtim nevoia de schimbare! Asta ne-au pregatit astrele pentru perioada 20-26 februarie! O saptamana in care avem impresia ca putem obtine ceea ce ne dorim, ca trebuie sa actionam in felul nostru, sa ne asumam riscuri si sa spunem exact ceea ce gandim.

BERBEC

Marte, „planeta Actiunii”, dar si „a Razboiului”, se afla chiar in zodia Berbec, alaturi de Venus si de Uranus, aducandu-va un exces de energie, de indrazneala si de incredere in fortele proprii.

Primele zile ale saptamanii 20-26 februarie sunt marcate de relatia tensionata dintre Marte si Pluton, iar acest aspect afecteaza sectorul Carierei din astrograma dvs.

Astfel, exista riscul sa va certati cu sefii, sa „va taiati, singur, craca de sub picioare” si sa ratati oportunitati. Iar daca sustineti un examen, aveti tendinta sa ii contraziceti chiar pe profesori, motiv pentru care s-ar putea sa primiti o nota mai mica decat cea la care v-ati fi asteptat.

De Dragobete, Jupiter (retrograd) aflat in zodia Balantei, deci in „Casa Parteneriatelor” din astrograma, va poate scoate in cale o fosta iubire sau macar va aduce aminte de cineva din trecut. Si s-ar putea sa fiti tentat sa puneti totul in balanta, sa faceti comparatii intre actuala „viata sentimentala” si relatia din trecut, iar asta poate tensiona actuala relatie.

Tendinta este accentuata duminica, atunci cand se produce Luna Noua in Pesti si dvs deveniti mai melancolic si mai inclinat sa traiti in trecut si sa va amintiti, cu placere de „vremurile de altadata”.

Dar Luna Noua si Eclipsa de soare din 26 februarie vor influenta „Casa trecutului si a secretelor” din astrograma dvs, acolo unde va ajunge si Mercur. Astfel, s-ar putea sa fiti indiscret si sa „va puneti sufletul pe tava” in fata unei persoane care nu merita increderea dvs.

TAUR

Astrele v-au pregatit o saptamana favorabila schimbarilor din viata profesionala. Cu Jupite retrograd in Balanta, adica in „Casa profesiei” din astrograma dvs, treceti printr-o perioada in care sunteti tentat sa renuntati la actualul job si, eventual, sa reluati o colaborare din trecut.

Mercur, planeta comunicarii, se afla in „Casa Carierei” din astrograma dvs si va inspira sa va puneti in valoare calitatle, sa va subliniati meritele, sa va promovati intr-un mod foarte eficient. Mai mult, sextilul dintre Mercur si Uranus aduce oportunitaii profesionale neasteptate. Trebuie doar sa raspundeti rapid, sa actionati rapid si sa nu lasati norocul sa zboare. E posibil sa primiti o oferta de munca si sa vi se ceara raspinsul „ pe loc”, ceea ce nu va fi pe placul dvs. Dar, nu uitati, „Cine nu risca, nu castiga!”

Mercur este si „planeta calatoriilor”, iar sextilul cu Jupiter retrograd, aflat in Casa a IX-a din astrograma dvs, va poate aduce vesti minunate legate de o calatorie in strainatate, calatorie care a fost amanata, dar acum isi gaseste loc in agenda dvs, de o bursa pe care o primiti in alta tara sau de un job „peste mari si tari”. Iar o astfel de veste implica schimbari de domiciliu, de viata, de destin.

Sau veti imbina utilul cu placutul: seful va anunta ca trebuie sa plecati intr-o delegatie la Londra, la Paris sau in alt oras in care va dreati, de multa vreme, sa ajungeti. De Dragobete, atentia dvs tot spre cariera se indreapta, iar inweekend, prioritate vor avea prietenii. Dar asta ar putea provoca probleme in cuplu. Daca sunteti singur, s-ar putea sa aflati ca cineva din anturajul dvs va admira, in tacere.

GEMENI

Pana duminica, Mercur, planeta care va guverneaza semnul zodiacal, se afla in Varsator, iar acest aspect va da „dor de duca”, dar si chef de munca si „de scoala”. Acum puteti sa invatati mai rapid o limba straina, sa va inscrieti la un curs de perfectionare in domeniul dvs de activitate sau sa plecati intr-o expeditie ori intr-o croaziera.

Si nu este exclus ca, participand la un curs, la o conferinta sau plecand intr-o calatorie, sa intalniti o persoana speciala care sa va cucereasca din prima clipa, chiar daca „acasa” aveti, deja, pe cineva. Tentatiile sunt multe in aceasta perioada si exista riscul ca dvs sa „fugiti dupa doi iepuri”…

Nu uitati ca in „Casa Parteneriatelor” din astrograma dvs se afla Saturn, „profesorul zodiacului”, care aduce lectii de viata si de destin. Saturn va cere sa dati dovada de responsabilitate in relatii si sanctioneaza dur orice pas gresit. Iar Saturn va sta in Casa Parteneriatelor dvs pana al sfarsitul anului!

Asa ca acum nu e vreme buna de schimbare in plan amoros pentru ca s-ar putea ca, peste nu mult timp, sa regretati alegerea facuta!

Dar, daca sunteti singur si va cautati sufletul-pereche, astrele sunt de partea dvs dar va cer sa nu grabiti lucrurile chiar daca aveti convingerea ca ati intalnit iubirea ideala. Astrele va sustin si in plan profesional, mai ales in weekend: veti avea, in Casa Carierei, nu doar Soarele si Luna! Vor fi acolo si Mercur, Neptun si Kiron, oferindu-va oportunitati la care poate ca nici nu ati visat!

RAC

In perioada 20-26 februarie, „Marele benefic” Jupiter va ajuta sa rezolvati o problema mai veche, legata de casa: primiti un aviz sau o probare de la o institutie, castigati un proces ori stingeai un conflict, vindeti o proprietate sau , din contra, cumparati „casa visurilor” la un pret rezonabil.

Iar toate acestea, fie pentru ca aveti prieteni de nadejde, fie pentru ca stiti sa fiti convingator si chiar fermecator. Marte si Venus din zodia Berbec si Mercur din Varsaor lucreaza, in echipa, in favoarea dvs. In plus, acum, s-ar parea ca stiti mai bine decat oricine ca „Vorba dulce mult aduce”…

In plan profesional, primiti ajutor nesperat de la persoane importante pentru gasirea unui job sau sunteti sustinut pentru a fi promovat la actualul loc de munca. Saptamana este foarte buna si pentru incepere unei afaceri de familie sau pentru o schimbare mai drastica in viata dvs: o ruda care locuieste in strainatate va recomanda unui angajator din tara respectiva si primiti, astfel, o oferta care va ancinta. Va faceti bagajele si plecati, plin de speranta, chiar daca suferiti ca trebuie sa stati departe de familie. In ceea ce priveste familia, este posibil sa aflati ca veti avea un copil. Daca aveti, deja, copii, e posibil sa fiti anuntat ca urmeaza o nunta in familie sau ca veti avea nepoti. Si tot in aceasta saptamana puteti sa anulati tensiuni mai vechi, sa va impacati sau pur si simplu sa va revedeti cu rude pe care nu le-ati intalnit de multa vreme.

LEU

Ca de obicei, stiti sa fiti in centrul atentiei si sa jucati perfect rolul de persoana puternica, independenta si autoritara. Dar in aceasta saptamana, va veti convinge ca exista si momente in care depindeti de altii si ca in viata este important nu doar sa stii ce vrei, ci si cum sa ceri ceea ce iti doresti. Pana duminica, astrele va cer sa dati dovada de spirit de echipa, la serviciu, iar in cuplu, sa fiti mai atent la cuvintele,dorintele si nevoile prsoanei iubite.

Ziua de Dragobete poate fi una cu adevarat speciala pentru viata dvs de familie! Luna si planeta Mercur, aflate in Casa Parteneriatelor dvs, impreuna cu Venus, planeta Iubirii, aflata chiar in Casa Iubirii din astrograma dvs, va vor ajuta sa va exprimati sentimentele, sa dati dovada de sensibilitate si de romantism. Iar persoana iubita se va reindragosti de dvs! Iar weekend-ul va fi la fel de armonios!

Dar saptamana nu va fi scaldata doar in nuantele trandafiiri ale iubirii si armoniei, ci vor exista si momente in care vor „sari scantei”. Nu acasa, ci la serviciu!

Atentie mai ales miercuri, cand aveti tendinta de a ignora sau de a modifica, fara aprobarea cuiva, un ordin sau o prevedere dintr-un regulament. Actionand asa, ii veti enerva nu doar pe sefi, ci si pe unii colegi care nu vor rata ocazia de a va ataca , fie si numai pentru a „da bine”. Dar, joi seara sau vineri, ati putea primi o oferta de asociere de la un coleg despre care stiati ca nu se numara printre cei care va simpatizeaza. Nu va grabiti sa il refuzati!

FECIOARA

Pana duminica, Mercur, „planeta comunicarii, comertului si calatoriilor”, se afla in „Casa profesiei”din astrograma dvs. Daca va cautati un job sau doriti o schimbare in cariera, orientati-va spre activitati de comert, turism, transport sau comunicare. Acestea sunt domeniile in care astrele par hotarate sa va sustina mai mult decat de obicei.

Iar din punct de vedere financiar, nu ar trebui sa aveti probleme pentru ca Jupiter, „Marele benefic”,se afla in Casa Banilor dvs si chiar daca acum este in miscare aparent retrograda, va ajuta din plin.

In plus, planeta Venus se afla in Casa a VIII-a din astrograma dvs, iar aceasta este casa „castigurilor prin altii”. Astfel, Venus va ajuta sa primiti tot felul de cadouri si de recompense neasteptate sau venite de la persoane-surpriza , in momente- surpriza..

Dar, pentru ca nu se poate ca totul sa fie perfect intotdeauna, exista riscul unor tensiuni in plan personal, mai exact in cuplu. S-ar putea sa trecetii prin momente in care va evaluati relatia si incercati sa va raportati la persoana iubita intr-o maniera noua, care o ia, pe aceasta, prin surprindere.

Sunteti greu de multumit, iar daca exista „chestiuni” care nu va convin, renuntati la timiditatea care va caracterizeaza si spuneti, pe sleau, ce ganditi.

Din fericire, duminica, Luna Noua in semnul Pestilor, impreuna cu Soarele si planeta Mercur va influenteaza si va insenineaza „casa Parteneriatelor” si totul poate fi szers cu buretele, iar relatia de iubire poate cunoaste un nou inceput.

BALANTA

Cu Jupiter in semnul dvs zodiacal, ar trebui ca totul sa mearga „ca pe roate”, chiar daca miscarea aparent retrograda a „Marelui Benefic” va cere mai multa rabdare atunci cand aveti de rezolvat cate ceva sau atunci cand asteptati vesti legate de afaceri, parteneriate si colaborari.

Asadar, nu fortati nota si nu faceti presiuni, nu sunati sapte ori pana vi se raspunde la telefon si nu „bombardati” pe nimeni cu mesaje, in incercarea de a obtine, cat mai rapid, un punct de vedere sau un raspuns!

Recomandarea este valabila si in planul sentimental, mai ales daca v-ati indragostit de curand sau daca, de Dragobete, intalniti o persoana despre care credeti ca ar putea fi „sufletul pereche”.

Acum, in „Casa parteneriatelor” dvs stau „la taifas”, Venus (planeta Iubirii), Marte ( planeta Actiunii )si Uranus (planeta marilor schimbari). Din acest motiv, iubiti cu pasiune, va indragostiti la prima vedere sau va reindragostiti de cineva din trecut. Si vreti ca persoana iubita sa va raspunda cu aceeasi moneda „aici si acum”. Dar Saturn, aflat in „Casa Comunicarii” din atrograma dvs va cere sa dati dovada de maturitate si sa ganditi de doua ori inainte de a rosti un cuvant, fie el si unul de iubire.

Saturn isi face simtita prezenta si in relatiile dvs de afaceri sau relatiile cu sefii si colegii, iar aceasta energie puternica va exista in sectorul Comunicarii dvs pana la sfarsitul anului. Duminica, odata cu Luna Noua si Eclipsa solara din zodia Pesti, semn in care se vor afla si Neptun,

Chiron si Mercur, va incepe o perioada extraordinara pentru viata dvs profesionala.

SCORPION

O saptamana plina de oportunitati in cariera! Asta va „ofera” astrele, iar dvs ar trebui sa profitati de conjunctura favorabila. Planeta Marte va aduce un plus de indrazneala si incredere in propriile forte, Uranus e gata sa provoace transformari radicale, iar Venus va aduce in cale tot felul de oportunitati. Si toate aceste 3 planete sunt chiar in Casa a VI-a din astrograma dvs, care tocmai la viata profesionala se refera.

Mai mult, Jupiter se afla in Casa a XII-a din astrograma dvs si asta inseamna ca aveti protectori care actioneaza „in spatele usilor inchise” si va netezesc drumul spre succes. Iar pentru ca Jupiter este acum „retrograd”, e posibil ca astfel de protectori sa fie persoane care v-au mai ajutat candva sau pe care le-ati ajutat in trecut si acum se revanseaza.

Dar Casa a VI-a se refera si la sanatate si spuneam ca acolo se afla Venus. Iar Venus nu este doar planeta Iubirii, ci si planeta „responsabila” de dragostea pentru frumos si de modul in care va cheltuiti banii. Si, cand Venus se afla intr-o yodie de foc, shopping-ul devine o adevarata terapie. Din acest motiv, acum, sunteti tentat sa cheltuiti excesiv.

Daca nu l-ati avea pe Saturn in „Casa Banilor”, probabil ca ati „topi”, foarte rapid, toate economiile si ati ajunge intr-un impas financiar. Saturn, planeta responsabilitatii, va mai pondereaza si va ajuta sa nu ramaneti „lefter”. Duminica, Luna Noua in zodia Pesti va marcheaza „Casa Iubirii” din astrograma si, pentru ca aici se afla si Neptun, s-ar putea sa va indragostiti sau macar sa visati la iubirea perfecta.

SAGETATOR

Despre Sagetatori se spune ca sunt dornici de aventura si ca le place sa isi asume riscuri. Acum, insa, in chiar semnul dvs zodiacal se afla Saturn, „profesorul zodiacului”, care va ajuta sa va stabiliti cu seriozitate si responsabilitate adevaratele prioritati, sa va atingeti scopurile si sa va impliniti destinul.

Saturn impune vietii dvs un ritm mai „asezat” iar dvs invatati ca „Toate se intampla atunci cand e scris sa se intample”. Nu va simtiti prea confortabil in aceeasta conjunctura astrala, pentru ca Saturn va impune un ritm mai lent, dar planeta Mercur se afla in Varsator si va „energizeaza” sectorul comunicarii si calatoriilor din astrograma, iar planetele Marte si Venus va influenteaza viata sentimentala.

Cupidon „este pe urmele dvs” si se pare ca va tot nimereste cu sagetile lui… Daca sunteti singur, nu-i bai! Dar daca aveti, deja, o relatie, ar fi bine sa chibzuiti mai mult inainte de a rapunde provocarilor si tentatiilor!

Pe de alta parte, saptamana este foarte buna pentru cei care vor sa isi extinda „reteaua” de prieteni, iar aceasta „retea” ii poate ajuta in plan profesional. S-ar putea sa primiti o oferta de colaborare tocmai de la un prieten sau sa va intalniti viitorii colaboratori cu ocazia unei conferinte la care participati sau, de ce nu, la o petrecere de Dragobete. De duminica, atentia dvs se indreapta catre casa si familie si incepe o perioada excelenta pentru a va cumpara o casa, pentru a va renova locuinta sau pentru a vinde un imobil.

CAPRICORN

Saptamana 20-26 februarie va aduce o promovare la locul de munca sau un job mai bine platit. Trebuie doar sa dati dovada de flexibilitate atunci cand negociati, pentru ca doar asa veti obtine ceea ce doriti.

Daca negocierile se prelungesc si deciziile vor fi luate abia saptamana viitoare, nu intrati in panica! Tot Raul e spre bine, pentru ca atunci veti avea si ajutorul oferit de planeta Mercur (planeta comunicarii si afacerilor) in Casa comunicarii dvs si veti fi chiar mai convingator.

In astrograma dvs, insa, exista, acum, un aspect destul de tensionat in asa-numita Casa a Familiei. Acolo se afla Marte, „planeta agresivitatii”si Uranus, „planeta „rebeliunii”. Poate ca exista reprosuri pe care ati vrea sa le faceti unor rude, poate ca aveti nemultumiri mai vechi, poate ca aveti senzatia ca parintii pun prea multa presiune pe dvs incercand sa va impuna ideile lor sau, daca dvs aveti copii, s-ar putea sa observati ca autoritatea dvs este pusa sub semnul intrebarii.

Trebuie sa dati dovada de calm, rabdare si intelegere pentru ca tensiunile despre care vorbeam sa nu se transforme in conflicte! Lasatii-va ghidat de Venus, planeta Iubirii, care se afla in aceeasi Casa a Familiei din astrograma dvs si, pana la urma, totul va putea fi lamurit si rezolvat. Nu uitati ca „Iubirea poate orice!”

Profitati de aceasta saptamana cand Luna este in „descrestere” si ne ajuta sa fim mai intelegatori si sa nu „ punctul nostru dtinem cu dintii” se un anumit punct de vedere. De aceea, saptamana care precede faza de Luna Noua este una potrivita pentru negocieri de orice fel. Iar Luna Noua, care se formeaza in zodia Pestilor, ne ajuta pe toti, indiferent de zodia in care ne-am nascut, sa fim mai sensibili, mai buni, mai iertatori!

VARSATOR

Horoscopul saptamanii pentru Varsatori este marcat de prezenta planetei Mercur chiar in semnul lor zodiacal si de prezenta Soarelui in Casa Banilor acestor nativi. Asadar, aveti la dispozitie o intreaga saptamana numai buna pentru afaceri, calatorii (mai ales in interes de afaceri), castiguri si succes. O saptamana norocoasa!

Si daca tot am vorbit de calatorii, prezenta lui Jupiter retrograd in Balanta va activeaza „sectorul Calatoriilor in strainatate sau sectorul relatiei cu strainatatea”. Daca va cautati un job sau vreti sa incepeti o afacere, succesul vine „de peste mari si tari”. Un prieten plecat in strainatate sau care are o afacere cu cineva din alta tara va poate oferi sansa unui loc de munca asteptat de mult timp.

Daca aveti, deja, un job, s-ar putea ca un coleg sa aiba nevoie de ajutorul dvs si e bine sa nu il refuzati! Veti castiga, in acest fel, un prieten pentru o viata iar gestul dvs de acum va fi recompensat de astre si destin peste un an, cand impreuna cu acest prieten veti putea incepe o colaborare cu mari perspective.

Situatia financiara pare sa fie prioritatea dvs in aceasta saptamana, iar duminica aveti toate sansele sa va bucurati de un castig important. In „Casa Banilor” din astrograma va fi si Luna Noua, si Neptun, si Mercur, si Chiron. Aceasta aglomerare de planete in semnul Pestilor va ajuta sa fiti mai creativ si mai sensibil. Acum va puteti transforma un hobby intr-o veritabila sursa de castig!

PESTI

In semnul dvs se afla acum Soarele si planeta Neptun: sensibilitatea dvs este la cote maxime. De fapt, sunteti atat de sensibil, incat deveniti vulnerabil! In aceasta saptamana este bine sa va faceti „ordine” in viata, in special in „sectorul prietenilor” pentru ca nu sunteti inconjurat doar de oameni corecti si sinceri. Probabil ca ati inceput acest proces de triere cu ceva timp in urma, dar in aceasta saptamana, e bine sa va lasati condus de intuitie si sa renuntati la a va petrece timpul cu oameni care va consuma energia si care va incarca, negativ, vorbindu-va despre viata lor sau plagandu-se de necazurile pe care le au.

Si tot in aceasta saptamana ar fi bine sa va analizati „relatia cu banii”: Marte, planeta Actiunii, va ajuta sa „faceti bani din piatra seaca”, iar Venus va scoate in cale tot felul de oportunitati dar si tot felul de lucruri frumoase pe care vreti sa le achizitionati.

Marte si Venus se afla in Casa Banilor din astrograma dvs. Dar tot acolo se afla si Uranus. Iar aceasta combinatie inseamna ca aveti sanse reale sa castigati foarte multi bani, dar aveti si tendinta de a cheltui fara masura. Dar sunteti norocosi pentru ca Luna Noua care se formeaza, duminica, in semnul dvs, alaturi de Soare, Neptun si de Mercur si Chiron va ajuta sa incepeti o noua etapa in viata dvs: o afacere pe cont propriu, o radicala schimbare de look, o schimbare de atitudine si, in plan sentimental, un nou inceput.

Sursa text: Huff.ro / OANA HANGANU