Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017. Ceva treabă la birou și niște schimbări

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii se îngrijesc de locuință

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 Berbec

Un telefon primit în această săptămâna te pune pe gânduri foarte serios și chiar o să aducă genereze niște schimbări. Unele bruște și neașteptate, însă o să realizezi că mulți abia așteptau să le faci, numai tu nu conștientizasei incă.

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 Taur

Te vei ocupa mai mult de ceva ce ține de locuință și de o rugăminte a unei persoane care rar cere ajutor. Faptul că nu este ceva pentru ea, ci tot pentru a sprijini pe cineva te face să te simți excelent și să pui totul în practică cu drag.

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 Gemeni

Un talent aparte te va aduce în centrul atenției. Ai încercat să ascunzi această latura a ta, dar cineva ți-a făcut o surpriză și te-a ajutat să ieși în față cu acel ceva. Nu regreți, ci din contra, te bucuri de fiecare moment de faima sau laudă primita.

Racii trebuie să fie mai calmi

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 Rac

Daca ai fi mai calm, ai finaliza mult mai repede ce ai de făcut. Așa că fă o pauză și pune-ți ordine în gânduri, în birou, în agendă, în tot ceea ce trebuie. Altfel, haosul va pune stăpânire pe ține. Pe plan personal, apar vești bune de la cineva din familie.

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 Leu

Ceva sau cineva îți amintește de momente plăcute pe care vrei să le repeți. Urmează o perioada în care vei aștepta cu nerăbdare ceva, o perioadă în care o să numeri zilele până când se va întâmplă ceva ce îți dorești mult. O să fii puțin cu capul în nori.

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 Fecioara

Cineva drag din viața ta se apropie din ce în ce mai mult de tine. Faceți multe lucruri și nici la muncă nu ai chef să mergi, doar, doar să mai prindeți câteva momente împreună. Te-ai putea obișnui cu ceea ce trăiești în aceste zile.

Săgetătorii au o stare de spirit bună

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 Balanța

Planuiesti o mică escapadă cu partenerul de viață sau cu un prieten foarte bun și întreagă săptămâna o să te preocupi doar de acest aspect, mai puțin seară. Când o să te apleci spre zona spirituală și o să încerci să îți pui ordine în gânduri și sentimente.

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 Scorpion

O să fie o săptămâna intensă în care o să fii pus la încercare atât acasă, cât și la locul de muncă. Vei avea parte de provocări, dar pe care le vezi cu alți ochi decât până acum. Culegi ceea ce e bun din fiecare lucru care ți se întâmpla.

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 Săgetător

Ai o stare de spirit foarte bună, ceea ce o să îi facă pe unii oameni să își schimbe părerea despre ceva care te include. Faci ceva important pentru o persoană aflată la nevoie. Oricât de mult bine i-ai face ei și pe ține o să te facă să te simți deosebit.

Capricornii primesc un cadou special

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 Capricorn

Vei primi ceva de care te vei bucura precum un copil de o jucărie nouă. Nu a venit încă luna cadourilor, dar tu primești ceva ce te va îmbogăți sufletește. În viață sentimentală încep să se lămurească niște lucruri care te tulburau.

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 Vărsător

Primele zile ale săptămânii vin cu multă treaba la birou. Când te liniștești te poți pune pe treabă din nou, dar de data această pentru ceva legat de interiorul tău. Ți-ai setat anumite obiective și vrei neapărat să le duci la îndeplinire.

Horoscopul săptămânii 20-26 noiembrie 2017 Pești

Independent de tine planurile s-au schimbat și nu te mai poți duce unde aveai de gând. Dar tot răul spre bine, pentru că vei ajunge în alt loc în care o să cunoști oameni care îți vor deveni prieteni. Nu ai încredere din prima, dar încet, încet, îți vei da seama că nu ai motive de îngrijorare.

Sursa text: zaza / ziare.com