HOROSCOPUL SAPTAMANII 24-30 APRILIE 2017

HOROSCOP SAPTAMANAL 24-30 APRILIE 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE:

Horoscop 24-30 aprilie 2017, Berbec:

Din 28 aprilie, nivelul vostru de energie ar putea creste mult. S-ar parea ca intrarea lui Venus in zodia nasterii Berbec va va aduce un plus de vigoare, dar ar fi bine sa va folositi de ea in mod intelept. Altfel, exista posibilitatea sa va epuizati prea mult, supraapreciindu-va capacitatea de a face fata la efort. Tine doar de voi sa va restabiliti echilibrul.

Horoscop 24-30 aprilie 2017, Taur:

Luna Noua din 26 aprilie se desavarseste tocmai in casa vitalitatii din horoscopul vostru general, semn cum ca debuteaza o perioada de doua saptamani in care veti fi cu bateriile incarcate la maximum. Va simtiti bine in general, acest lucru se vede, iar starea voastra de spirit coincide cu felul optimist in care vedeti lumea. Incercati sa cultivati aceasta stare pentru cat mai mult timp posibil!

Horoscop 24-30 aprilie 2017, Gemeni:

Ar fi bine ca in urmatoarele doua saptamani sa nu va implicati in intrigi si nici sa nu duceti mai departe zvonuri. Aceste lucruri se pot intoarce mai devreme sau mai tarziu impotriva voastra. Aveti sansa de a cunoaste persoane noi care aduc un suflu proaspat in viata voastra sau care rezoneaza cu idealurile si valorile in care credeti voi.

Horoscop 24-30 aprilie 2017, Rac:

In zilele de 28 si 29 aprilie, Luna tranziteaza casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca ati putea concepe in minte tot felul de scenarii care mai de care mai fanteziste. Pentru a nu va risipi energia cultivandu-le, este important sa le alungati rapid din gandul vostru. Cu siguranta aveti alte lucruri mai importante pe care ati putea sa va axati zilele acestea.

Horoscop 24-30 aprilie 2017, Leu:

Ziua de 30 aprilie se distinge prin intrarea Lunii in casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care este posibil sa nu terminati sfarsitul lunii intr-o nota prea pozitiva. Cel mai probabil, ultima zi a acestei luni va surprinde mai sensibili/e decat de obicei, predispusi/se sa luati lucrurile prea personal sau sa dramatizati ceea ce vi se intampla. Faceti in asa fel incat sa puteti privi lumea din alt unghi!

Horoscop 24-30 aprilie 2017, Fecioara:

Luna Noua din data de 26 se formeaza tocmai in casa filozofiei voastre de viata, semn cum ca in saptamanile urmatoare vor avea loc evenimente care va provoaca sa aduceti unele schimbari mult asteptate sistemului vostru de valori, principii si credinte. Oricare ar fi acestea, luati aminte ca veti avea mult de castigat daca stiti cand trebuie sa fiti consecventi/te si cand flexibili/e.

Horoscop 24-30 aprilie 2017, Balanta:

Luna Noua din 26 aprilie se formeaza in casa transformarilor din horoscopul vostru general, indiciu cum ca in urmatoarele doua saptamani pot avea loc evenimente cu impact emotional destul de puternic. Cu cat va dati seama mai repede ca acestea sunt menite sa va intareasca psihic, cu atat veti trece mai usor peste ele si nu va vor tulbura prea puternic.

Horoscop 24-30 aprilie 2017, Scorpion:

In zilele de 24 si 25 aprilie, Luna traverseaza casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca primele doua zile lucratoare ale acestei saptamani vor fi destul de aglomerate pentru Scorpioni. Chibzuiti-va cu mare atentie energia, mai ales daca simtiti ca ati pornit cu stangul zilele acestea! Voi decideti cand anume ati putea sa luati o pauza si sa va deconectati de la ce faceti.

Horoscop 24-30 aprilie 2017, Sagetator:

Luna Noua din 26 aprilie se desavarseste tocmai in casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca in urmatoarele doua saptamani ati putea fi predispusi/se sa exagerati putin cu mancarea. Daca nu va doriti sa va alegeti cu cateva kilograme in plus, ar fi bine sa va asigurati ca faceti sport pentru a contrabalansa aceste pofte. In caz contrar, puteti regreta.

Horoscop 24-30 aprilie 2017, Capricorn:

In zilele de 29 si 30 aprilie, Luna trece prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca v-ati putea pricopsi cu o febra musculara la sfarsitul acestei saptamani. Daca v-ati propus sa faceti anumite activitati mai speciale in weekend, ar fi bine sa va asigurati ca acest lucru nu se va intampla. Poate daca nu v-ati suprasolicita atat de mult, lucrurile ar fi altfel.

Horoscop 24-30 aprilie 2017, Varsator:

In data de 30 aprilie, Luna intra in casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca ati putea fi mai sensibili la acest nivel in ultima zi a acestei luni. Este posibil asadar ca starea voastra la nivel emotional sa coincida cu cea fizica, deci daca vreti ca lucrurile sa se schimbe in bine pentru voi pe acest plan, va recomand sa va schimbati mentalitatea. Doar asa vedeti ca lucrurile nu stau chiar atat de rau.

Horoscop 24-30 aprilie 2017, Pesti:

Luna Noua din ziua de 26 aprilie se formeaza in casa comunicarii din horoscopul vostru general, semn cum ca daca va intereseaza dezvoltarea voastra personala, cheia atingerii adevaratului vostru potential sta, cel putin intr-o anumita masura, in mana persoanelor apropiate. Cereti-le sfatul daca va aflati in fata unei decizii importante!

Sursa text: urania.org