HOROSCOPUL SAPTAMANII 26 DECEMBRIE 2016 – 1 IANUARIE 2017

HOROSCOPUL SAPTAMANII 26 DECEMBRIE 2016 – 1 IANUARIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE, VALABILE PENTRU ULTIMA SAPTAMANA DIN ACEST AN

Horoscop 26 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017, Berbec:

Luna Noua din data de 29 decembrie se perfecteaza tocmai in casa carierei din horoscopul vostru general, semn cum ca ati putea fi surprinsi cu o propunere de promovare candva in urmatoarele doua saptamani. Daca nu v-ati concentrat pe dobandirea unei functii mai bune, ar fi momentul sa ingrasati porcul in Ajun, aratandu-le sefilor care este cu adevarat valoarea voastra ca profesionisti. Nu se pot lipsi de voi.

Horoscop 26 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017, Taur:

Luna Noua din ziua de 29 decembrie aduce un nou inceput si in relatia pe care o aveti cu rudele partenerului/ei ori cu persoanele dragi ai vostri stabiliti peste hotare. Poate ca mentinerea unui contact stabil necesita destul de munca, dar veti vedea ca aveti numai de castigat daca veti face eforturi sa ramaneti apropiati. In momentele dificile, ajutorul lor va fi unul foarte important.

CITESTE SI: HOROSCOP IANUARIE 2017: PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU PRIMA LUNA A ANULUI

Horoscop 26 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017, Gemeni:

Luna Noua din ziua de 29 decembrie se formeaza tocmai in casa transformarilor din horoscopul vostru general, semn cum ca venirea noului an v-ar putea tulbura mai mult decat anticipati, cel mai probabil pentru ca va raportati la evenimentele cu impact emotional destul de puternic de anul trecut. Ar fi bine sa acordati timp meditatiei si introspectiei pentru a intampina anul 2017 impacati sufleteste.

Horoscop 26 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017, Rac:

In zilele de 26 si 27 decembrie, Luna se plimba prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca in a doua si in a treia zi de Craciun nu ar trebui sa exagerati cu alimente grele sau dulciuri. Chiar daca ele abunda in meniul de sarbatori, va recomand sa nu faceti excese. Ciuguliti din fiecare preparat, dar nu va supuneti ficatul la un bombardament de grasimi.

Horoscop 26 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017, Leu:

Luna Noua din data de 29 decembrie se manifesta plenar tocmai in casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca daca nu veti avea grija de voi, ati putea avea probleme cu spatele sau dantura in ultima saptamana a lui 2017. Ar fi bine sa faceti un control daca nu va simtiti prea bine si sa evitati orice fel de problema de ordin medical in noaptea dintre ani. Nu va doriti sa fie un esec.

Horoscop 26 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017, Fecioara:

Zilele de 31 decembrie 2016 si 1 ianuarie 2017 v-ar putea surprinde usor obositi. Se prea poate sa va confruntati cu dureri ale membrelor inferioare, cel mai probabil pentru ca nu ati prea stat jos cu ocazia petrecerii dintre ani. Acordati-va cateva momente de relaxare petrecandu-va prima zi a anului 2017 la SPA. Cu siguranta va va face bine un astfel de rasfat si va va repune pe fagasul normal dupa sarbatori.

Horoscop 26 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017, Balanta:

Luna Noua din ziua de 29 decembrie se perfecteaza in casa familiei, fundatia universului vostru interior, indiciu ca daca vreti sa pasiti cu dreptul in noul an, este important sa faceti in asa fel incat sa treceti peste eventualele resentimente avute in raport cu persoanele dragi. Poate ca nu va va fi usor sa treceti peste anumite evenimente neplacute din copilarie sau cauzate de ei, dar va veti simti mai bine daca o faceti.

CITESTE SI: HOROSCOP 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE

Horoscop 26 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017, Scorpion:

Ziua de 26 decembrie se anunta a fi una care vine la pachet cu provocari de ordin medical. Din acest motiv, ar fi bine sa nu faceti excese, mai ales daca ati reusit sa va abtineti de la ele in Ajun si in prima zi de sarbatori. Altfel, v-ati putea alege cu fel si fel de boli care v-ar putea tine pana aproape de trecerea dintre ani. Asadar, de dorit ar fi sa nu riscati din niciun punct de vedere.

Horoscop 26 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017, Sagetator:

In zilele de 26 si 27 decembrie, Luna se misca prin casa vitalitatii din horoscopul vostru general, semn cum ca in a doua si in a treia zi de Craciun, nivelul vostru de energie ar putea fluctua foarte mult. Bine ar fi sa va gasiti echilibrul interior si sa nu cedati stresului ori oboselii adunate in ultima perioada. Cautati sa va refaceti evitand orice fel de situatie tensionata.

Horoscop 26 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017, Capricorn:

S-ar parea ca a doua si a treia zi de Craciun va surprind fara energie. Cel mai probabil, v-ati epuizat asigurandu-va ca nu lipseste nimic de pe masa de sarbatori, iar atmosfera este una ca la carte. Poate daca v-ati odihni mai mult sau ati incerca sa va relaxati, lucrurile ar sta altfel. Rasuflati usurati si constientizati ca ati facut tot ce ati putut sa iasa bine.

Horoscop 26 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017, Varsator:

Luna Noua din 29 decembrie se perfecteaza tocmai in casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca ar trebui sa acordati mai mult timp meditatiei si introspectiei in 2017. Doar reusind sa va ascultati ghidul interior, veti alege drumul pe care chiar ar trebui sa il urmati in anul care vine. In caz contrar, riscati sa rataciti pe cai care nu ar trebui explorate intrucat se asteapta altceva de la voi.

Horoscop 26 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017, Pesti:

Luna Noua din data de 29 decembrie se perfecteaza in casa prietenilor din horoscopul vostru general, semn cum ca viata voastra sociala urmeaza o curba ascendenta in 2017. Fie ca apar figuri noi in cercul de prieteni pe care il frecventati deja, fie patrundeti voi intr-un alt anturaj; cert este ca progresati din acest punct de vedere, bucurandu-va de compania unor oameni care va impartasesc idealurile.

Sursa text: horoscop-urania.org