HOROSCOPUL SAPTAMANII 27 MARTIE – 2 APRILIE 2017

HOROSCOP SAPTAMANAL 27 martie – 2 aprilie 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE:

Horoscop 27 martie – 2 aprilie 2017, Berbec:

Luna Noua din data de 28 martie se perfecteaza tocmai in casa vitalitatii din horoscopul vostru general, indiciu cum ca in zilele care urmeaza nivelul energiei voastre va creste mult. Totusi, ar fi indicat sa nu va suprasolicitati, organizandu-va activitatile intr-o maniera echilibrata. Este posibil sa va fie mai dificil decat de obicei sa colaborati cu clientii si/sau asociatii.

Horoscop 27 martie – 2 aprilie 2017, Taur:

Luna Noua din ziua de 28 martie se perfecteaza tocmai in casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca in zilele urmatoare ati putea fi ceva mai tensionati/te decat de obicei. Feriti-va de acei stimuli care v-ar putea declansa o izbucnire nervoasa care v-ar putea determina sa spuneti ori sa faceti lucruri care nu va fac cinste!

Horoscop 27 martie – 2 aprilie 2017, Gemeni:

In zilele de 29 si 30 martie, Luna tranziteaza casa subconstientului din horoscopul vostru general, reducandu-va din flexibilitatea care va caracterizeaza. Puteti fi tentati/te sa persistati in tipare de gandire inguste si coercitive care fie va opresc din evolutie, fie contribuie la involutia voastra. Ar fi indicat sa constientizati la timp ca nu ajungeti niciunde.

Horoscop 27 martie – 2 aprilie 2017, Rac:

In zilele de 31 martie si 1 aprilie, Luna tranziteaza casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care v-ati putea simti asaltati/te de fel si fel de ganduri, care mai de care mai ireale. Ar fi de dorit sa gasiti o modalitate de a va elibera de ele intrucat este posibil sa va afecteze destul de mult echilibrul interior si productivitatea. Lasati-le sa se risipeasca si nu le cultivati!

Horoscop 27 martie – 2 aprilie 2017, Leu:

Luna Noua din 28 martie se desavarseste tocmai in casa filozofiei voastre de viata, motiv pentru care, in saptamanile urmatoare, se pot arata multe ocazii de a va apropia si mai mult decat pana acum de adevaratul vostru potential. S-ar putea sa intreprindeti multe calatorii la mare distanta de casa sau chiar in afara tarii.

Horoscop 27 martie – 2 aprilie 2017, Fecioara:

Luna Noua din data de 28 se formeaza tocmai in casa transformarilor din horoscopul vostru general, semn cum ca saptamana aceasta pot avea loc evenimente atat de importante incat sa isi puna amprenta pe echilibrul vostru interior. Incercati sa faceti in asa fel incat sa intelegeti la timp ca acestea sunt destinate sa va testeze limitele si nimic mai mult!

CITESTE SI: HOROSCOPUL LUNII APRILIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE

Horoscop 27 martie – 2 aprilie 2017, Balanta:

In zilele de 29 si 30 martie, Luna se misca prin casa transformarilor din horoscopul vostru general, generand un sir de emotii, trairi si sentimente contradictorii, afectandu-va cel putin intr-o anumita masura echilibrul interior. Incercati sa dati dovada de si mai mult tact si diplomatie decat pana acum!

Horoscop 27 martie – 2 aprilie 2017, Scorpion:

In zilele de 29 si 30 martie, Luna tranziteaza casa cuplului din horoscopul vostru general, indiciu cum ca acelea sunt zilele in care ar fi ideal sa va concentrati cel mai mult pe relatia voastra cu partenerul/a de cuplu. Prin urmare, faceti in asa fel incat sa petreceti mai mult timp de calitate cu cel/a drag/a la mijlocul saptamanii!

Horoscop 27 martie – 2 aprilie 2017, Sagetator:

Luna Noua din 28 martie se perfecteaza tocmai in casa iubirii si a copiilor, semn cum ca persoanele nascute in acest semn zodiacal si-ar putea cunoaste partenerul/a in zilele urmatoare. Acum ar fi recomandat sa va dati intalniri si sa o scoateti pe acea persoana speciala in oras. Daca nu sunteti singuri/e, ganditi-va cum ati putea reaprinde scanteia in cuplu! Puneti-va in minte sa va recuceriti partenerul/a!

Horoscop 27 martie – 2 aprilie 2017, Capricorn:

In zilele de 31 martie si 1 aprilie s-ar putea sa aveti parte de cele mai pline si solicitante momente la locul de munca, deci aveti grija sa nu va epuizati bateriile in prima parte a saptamanii lucratoare! Nu este exclus sa apara schimbari neasteptate care sa presupuna sa dati dovada de viteza de reactie, iar daca voi v-ati folosit toata puterea de munca, s-ar putea sa nu va ridicati la inaltimea asteptarilor. Fiti echilibrati/te!

Horoscop 27 martie – 2 aprilie 2017, Varsator:

Luna Noua din 28 martie indica faptul ca cheia dezvoltarii voastre personale se afla, cel putin in perioada urmatoare, in mana apropiatilor vostri. Cereti-le parerea in ceea ce va priveste si aratati-va interesati/te de indemnurile lor in ceea ce priveste felul in care v-ati putea transforma slabiciunile in puncte forte. Lasati orgoliul deoparte!

Horoscop 27 martie – 2 aprilie 2017, Pesti:

In zilele de 31 martie si 1 aprilie, Luna se perinda prin casa familiei din horoscopul vostru general, perfectand candva in cursul acelor zile un aspect tensionat cu Neptun din casa personalitatii voastre. Persoanele apropiate pot avea unele remarci mai putin trecute prin filtrul ratiunii la adresa voastra, generandu-va o stare neplacuta care s-ar putea sa va strice weekend-ul. Incercati sa nu le luati chiar asa de personal!

Sursa text: horoscop-urania.org