Horoscopul săptămânii 27 noiembrie – 3 decembrie 2017. Planuri de vacanță și o ceartă

Horoscopul săptămânii 27 noiembrie – 3 decembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte.

Taurii își planifică vacanța

Horoscop săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2017 Berbec

Așteptările acestei săptămâni sunt îndreptate către cineva care a făcut multe promisiuni și pe care începe ușor, ușor să le îndeplinească. Fii atent la partea financiară, pentru că ai tendința de a exagera cu cheltuielile, dar în general săptămâna este bună pentru afaceri și proiecte noi. Sunt șanse să primești niște bani înspre weekend, ceea ce e posibil să stârnească invidia cuiva.

Horoscop săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2017 Taur

O să fii surprins de un aspect legat de casă sau familie. Porți discuții serioase cu cineva despre posibile deplasări sau vacanțe ce urmează să aibă loc în ultima parte a lui 2017 sau începutul lui 2018. Relațiile de prietenie vor fi supuse presiunii, pentru că amicii nu înțeleg că ai foarte multă treaba la birou și nu te poți întâlni cu ei.

Horoscop săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2017 Gemeni

Îți iei angajamente sau semnezi ceva legat de o proprietate. Simți nevoia de ceva nou și în această perioadă o să faci pași serioși în sensul respectiv. Un vechi prieten te va ajută să respecți ceva ce ai promis acum ceva timp. Nu ascultă sfaturile cuiva că nu știe cu adevărat situația în care te afli și care vrea doar să pară că îl interesează. Selectează-ți cu atenție prietenii.

Fecioarele impresionate de generozitatea unei femei

Horoscop săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2017 Rac

Se anunță o reapariție neașteptată în viața ta în această perioadă. Aștepți să primești ceva și în ultimele zile ale săptămânii o să se termine suspansul. Cineva din zodia pești, capricorn sau scorpion vine cu o veste care o să te facă să tremuri de emoție. Pornind de la un conflict o să obții un succes notabil.

Horoscop săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2017 Leu

Acordă mai multă atenție contactelor cu bărbații, indiferent de relațiile cu aceștia. Cineva va juca un rol important în viața ta și nu trebuie trecut cu vederea. În ciuda evenimentelor pozitive de pe parcursul săptămânii o să ai câteva momente în care o să simți puțină teamă, dar le vei gestiona excelent, pentru că ai învățat din ce provenea.

Citește și: HOROSCOP DECEMBRIE 2017. PREVIZIUNI DESPRE SĂNĂTATE, DRAGOSTE, BANI ȘI CARIERĂ

Horoscop săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2017 Fecioara

Obiectivul principal al săptămânii este legat de un aspect financiar. Generozitatea unei femei o să te impresioneze. Acțiunile sale te vor copleși. Partenerul de viață va avea momente în care o să se lase acaparat de gelozie, chiar dacă nu există motive. Ai face bine să clarifici lucrurile la timp. Va fi o săptămâna bună pentru călătorii.

Scorpionii trebuie să spună ce gândesc

Horoscop săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2017 Balanță

Ar fi bine pentru relația ta să stai mai mult pe acasă și să încerci să ai parte de mai multe momente plăcute cu cei dragi. Venus va face că micile probleme din cuplu să dispară mai repede decât ai fi crezut. Ba, mai mult, cel drag o să facă ceva ce îți doreai tu de mult timp. Oamenii se bazează pe ține pentru sarcinile pe care le au de făcut. O să muncești foarte mult în echipa.

Horoscop săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2017 Scorpion

Dacă vezi că eforturile tale nu sunt apreciate, spune ceea ce gândești. Nu te teme să lași să iasă la suprafață adevăratul tu, pentru că doar așa vor reuși oamenii să te cunoască. Încearcă să ajungi la un echilibru între muncă și viață personală și odihnește-te puțin mai mult.

Horoscop săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2017 Săgetător

Iubirea, liniștea și atmosfera caldă încep să își facă loc ușor, ușor în viața ta. Asta pentru că nu ai mai respins tot ceea ce este frumos și ai început să te schimbi și să fii mai optimist. Sentimentele tale ating un nivel mai profund, devii mai emotiv, mai sensibil.

Vărsătorii pot declanșa o ceartă

Horoscop săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2017 Capricorn

Ești ocupat cu treburile casnice, poate te pregătești pentru un eveniment anume în familie. Nu ezită să ceri ajutor dacă nu te descurci de unul singur. Nu este o rușine să accepți sprijinul cuiva. Mai rău este dacă te încăpățânezi să rezolvi totul pe cont propriu. Ai grijă însă la ce decizii iei și ce compromisuri faci.

Horoscop săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2017 Vărsător

O discuție se poate transforma într-o ceartă aprinsă. Nu lua lucrurile prea în serios, pentru că cel din față ta nu o face. Pe plan sentimental reușești să depășești o problemă ce te-a măcinat luni bune și acum ești într-o formă de zile mari.

Horoscop săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2017 Pești

Adaugă pasiune în tot ceea ce faci. Lasă puțin seriozitatea deoparte și joacă-te în relația ta. Picanteriile nu fac rău nimănui. La birou, fii calm și încearcă să te detașezi de unele situații care nu te privesc și care doar ți-ar strica buna dispoziție.

Sursa text: ziare.com / zaza