HOROSCOPUL SAPTAMANII 28 AUGUST-3 SEPTEMBRIE 2017! ATENTIE la SANATATE

HOROSCOP SAPTAMANAL 28 AUGUST-3 SEPTEMBRIE 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie in parte:

Horoscop 28 august – 3 septembrie 2017, Berbec:

In zilele de 28, 29 si 30 august, Luna se misca prin casa filozofiei de viata din horoscopul vostru general, indiciu cum ca ati putea fi interesati/te de reevaluarea sistemului de valori, principii si credinte. Ganditi-va care sunt lectiile pe care vi le-a dat viata in trecut si incercati sa le integrati cumva in crezul vostru personal.

Horoscop 28 august – 3 septembrie 2017, Taur:

In intervalul 28-30 august, Luna se misca prin casa transformarilor din horoscopul vostru general, semn cum ca ar putea avea loc candva in aceste zile, evenimente cu impact emotional destul de puternic incat sa va darame psihic. Cu cat intelegeti mai repede ca acestea sunt menite sa va arate ca sunteti mai puternici/e decat credeti, cu atat mai bine pentru voi.

Horoscop 28 august – 3 septembrie 2017, Gemeni:

In zilele de 31 august si 1 septembrie, Luna se misca prin casa transformarilor din horoscopul vostru general, indiciu cum ca ceva din relatia cu partenerul/a sau cea cu voi insiva/seva va displace si contribuie la dezechilibrarea universului vostru interior. Meditatia si introspectia se pot dovedi de folos, mai ales in acele momente in care simtiti ca ati putea spune sau face lucruri pe care mai tarziu le puteti regreta.

Horoscop 28 august – 3 septembrie 2017, Rac:

In primele trei zile ale saptamanii, Luna se misca prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semnalandu-va ca puteti avea la inceputul acestei saptamani o predispozitie catre suferinte la ficat sau accidentari la nivelul picioarelor. Poate ca daca ati fi mai atenti/te atunci cand faceti sport sau nu ati exagera cu alimentele grele, nu ati mai avea griji.

Horoscop 28 august – 3 septembrie 2017, Leu:

Dupa ultima zi a lunii august, Mercur tranziteaza zodia nasterii voastre, fapt pentru care ati putea fi mai sociabili/e decat de obicei in urmatoarea perioada. Acesta nu poate fi decat un semn bun, mai ales daca cel/a drag/a apreciaza cand discutati tot felul de lucruri ori inca va aflati in cautarea sufletului pereche. Folositi-va de aceste atuuri in weekend.

CITESTE SI: HOROSCOPUL LUNII SEPTEMBRIE 2017. PREVIZIUNILE COMPLETE DESPRE SANATATE, CARIERA, DRAGOSTE si BANI

Horoscop 28 august – 3 septembrie 2017, Fecioara:

In weekend, Luna se misca prin casa sanatatii din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi indicat sa faceti in asa fel incat sa va focusati pe acest sector al vietii voastre. Asadar, horoscop-urania.org va recomanda sa nu va propuneti ca weekend-ul acesta sa va epuizati fizic. Cautati sa va menajati si sa nu va supuneti unor eforturi prea mari.

Horoscop 28 august – 3 septembrie 2017, Balanta:

In zilele de 31 august si 1 septembrie, Luna se misca prin casa familiei din horoscopul vostru general, semn cum ca atunci ar fi bine sa va concentrati pe relatia cu membrii/ele familiei, dar in special cu parintii. Dupa data de 31 august, Mercur se misca prin casa prietenilor, fapt pentru care viata voastra sociala ar putea urma o curba ascendenta in viitorul apropiat. Asa se face ca va faceti prieteni/e noi sau intrati in alte anturaje.

Horoscop 28 august – 3 septembrie 2017, Scorpion:

In zilele de 31 august si 1 septembrie, Luna se misca prin casa rudelor apropiate din horoscopul vostru general, ceea ce inseamna ca se poate sa aveti parte de evenimente importante in raport cu acestia/stea catre sfarsitul acestei saptamani. Acelasi lucru se poate spune si despre parinti care par sa devina un centru de interes pentru voi in weekend.

Horoscop 28 august – 3 septembrie 2017, Sagetator:

In zilele de 28, 29 si 30 august, Luna se plimba prin zodia nasterii voastre careia ii corespunde casa vitalitatii din horoscopul vostru general, indiciu cum ca nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult saptamana aceasta. Asadar, horoscop-urania.org va recomanda sa va conservati fortele si sa nu le risipiti pe lucruri care nu au o finalitate practica in viitor. Nu va extenuati fara a avea un plan bine stabilit.

Horoscop 28 august – 3 septembrie 2017, Capricorn:

Din data de 30 august incolo, Mercur se plimba prin casa banilor si a bunurilor obtinute si/sau detinute in asociere cu terte persoane. Pe perioada cat planeta comunicarii tranziteaza acest sector de viata din horoscopul vostru general, se poate sa purtati tot felul de negocieri in vederea incheierii unor parteneriate, cooptarii unor finantatori/are sau obtinerii unor contracte importante.

Horoscop 28 august – 3 septembrie 2017, Varsator:

In zilele de 31 august si 1 septembrie, Luna se misca prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca se anunta o perioada de doua zile in care este posibil ca moralul vostru sa nu se afle tocmai la inaltime. Poate daca nu ati starui in pasa negativa si ati incerca sa va vedeti cu oameni pozitivi, lucrurile ar sta mult mai bine pentru voi.

Horoscop 28 august – 3 septembrie 2017, Pesti:

In weekend, Luna se misca prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care se poate sa va simtiti, cel putin intr-o masura, alienati/te de persoanele din jurul vostru. S-ar putea sa exagerati si sa fiti voi cei/le care resping orice tentativa de apropiere. Incercati sa va aratati ceva mai abordabili/e.

Sursa text: horoscop-urania.org