HOROSCOPUL SAPTAMANII 28 NOIEMBRIE – 4 DECEMBRIE 2016

HOROSCOPUL SAPTAMANII 28 NOIEMBRIE-4 DECEMBRIE 2016. Previziuni karmice 28 noiembrie – 4 decembrie 2016: Luna Noua din Sagetator (29 noiembrie, ora 07 si 17 minute) produce schimbari radicale in vietile zodiilor. Fecioara si Sagetatorul trebuie sa se alieze. Pot obtine o victorie rasunatoare. Intalnirea lor are o incarcatura karmica asa cum nu s-a mai vazut in ultimii ani.

Previziuni karmice 28 noiembrie – 4 decembrie 2016

ZODIILE DE FOC

BERBEC – Poate aparea o incurcatura de natura materiala dupa 29 noiembrie. Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ si iti vei da seama unde gresesti cand vine vorba de gestionarea bugetului. Apar momente tensionate in cuplu spre final de saptamana.

LEU – Dragostea te schimba complet. Esti unul din nativii care poate afirma fara nicio retinere ca va gasi dragostea adevarata. Oportunitatile profesionale nu vor lipsi nici ele, mai ales din 30 noiembrie.

SAGETATOR – Se va intampla ceva unic cu tine. Daca te vei alia cu cineva nascut in zodia Fecioara, impreuna veti reusi sa castigati intr-o cauza comuna. Pentru prima oara dupa mult timp vor disparea retinerile. Este impresionanta evolutia ta personala din ultimul an!

CITESTE SI: HOROSCOP DECEMBRIE 2016: PREVIZIUNI COMPLETE PENTRU LUNA CADOURILOR

ZODIILE DE AER:

GEMENI – Sunt incurajate parteneriatele mai ales in zona vanzarilor. Te vei remarca usor la locul tau de munca. Vei avea ocazia sa obtii contracte importante, avantajoase din punct de vedere financiar.

BALANTA – Vanzarile si cumparaturile nu te avantajeaza, semn ca trebuie sa stai potolit in perioada 29 noiembrie – 3 decembrie. E o perioada nefasta din punctul de vedere al achizitiilor.

VARSATOR – Luna Noua din 29 te duce pe un nou drum. Vei lua contact cu persoane pe care trebuia sa le intalnesti mai devreme sau mai tarziu, acei ingeri care apar in calea noastra in momente in care credem ca e totul pierdut.

ZODIILE DE APA:

RAC – Gelozia iti da tarcoale si te pune in fata unor situatii destul de dificile. Va trebui sa iei decizii importante pentru sufletul tau.

SCORPION – Banii vor reprezenta o problema efervescenta. Vor veni si vor pleca rapid. Nu se poate preconiza daca vei iesi pe plus sau pe minus, dar cert este ca te asteapta o saptamana complicata.

PESTI – Se deschid portile succesului pentru tine. Nu e vorba neaparat de un salt profesional, ci unul de imagine. Cu alte cuvinte, oamenii te vor remarca mai mult pentru felul in care te imbraci, vorbesti si chiar pentru modul inteligent in care taci.

ZODIILE DE PAMANT:

TAUR – Apar modificari de natura juridica in ceea ce te priveste. N-ar fi exclus sa te trezesti cu o mostenire in brate. Din punct de vedere karmic, saptamana se va mula dupa proverbul „Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face”.

FECIOARA – Te apuca un chef de scandal ceva de speriat. Dorinta de a te impune in fata celorlalti iti poate aduce deservicii majore. Se recomanda abordari cu tact. Rabdarea va fi calitatea de care vei avea nevoie cel mai mult mai ales dupa 30 noiembrie.

CAPRICORN – Revine sobrul, artagosul, pragmaticul din tine. Lasi la o parte hahaielile conjuncturale si iti iei in serios atributiile. Vei avea de castigat cu aceasta seriozitate.

Sursa text: teotrandafir.com