HOROSCOPUL SAPTAMANII 3-9 APRILIE 2017

HOROSCOP SAPTAMANAL 3-9 APRILIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE

Horoscop 3-9 aprilie 2017, Berbec:

In zilele de 7 si 8 aprilie, Luna se perinda prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca ar fi indicat ca in acest weekend sa va preocupati mai mult decat de obicei de sanatate. Putin sport, mese usoare si la ore fixe si odihna suficienta sunt mai mult decat recomandate cu ocazia acestui sfarsit de saptamana. Este in puterea voastra sa va mentineti pe linia de plutire.

Horoscop 3-9 aprilie 2017, Taur:

In data de 9 aprilie, Luna intra in casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, indiciu cum ca atunci ati putea fi tentati/te sa fiti ceva cam prea indulgenti/te cu voi insiva/seva. Va puteti rasfata din cand in cand, dar daca acest lucru implica indeplinirea unor capricii care nu va fac de fapt niciun bine, poate ar fi cazul sa fiti mai stricti/te cu voi. Mentineti un echilibru!

Horoscop 3-9 aprilie 2017, Gemeni:

In zilele de 7 si 8 aprilie, ar fi indicat sa va petreceti timpul alaturi de parinti. Daca in ultima perioada nu ati mentinut un contact stabil, ar fi momentul ca in acest sfarsit de saptamana sa ii invitati la voi, sa ii vizitati sau macar sa ii sunati. Ziua de 9 aprilie se recomanda a fi petrecuta alaturi de cel/a drag/a. Pregatiti-i ceva special partenerului/ei si veti vedea cum lucrurile vor evolua in bine!

Horoscop 3-9 aprilie 2017, Rac:

Din data de 6 aprilie, Saturn se deplaseaza in sens aparent invers prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca in perioada imediat urmatoare ar trebui sa acordati o atentie speciala acestui sector de viata. Ar fi bine sa nu va epuizati prea mult, iar daca treceti printr-o perioada stresanta, nu ar strica sa va dozati munca inteligent. In felul acesta, nu va extenuati.

Horoscop 3-9 aprilie 2017, Leu:

In zilele de 3 si 4 aprilie, Luna se afla inca in casa subconstientului din horoscopul vostru general, indiciu cum ca echilibrul vostru emotional este mai instabil decat de obicei. Din aceasta cauza, va recomand sa evitati compania persoanelor pesimiste. Altfel, este posibil sa aveti si mai mult de suferit pentru ca lasati vibratia altora sa va afecteze si mai mult.

Horoscop 3-9 aprilie 2017, Fecioara:

In zilele de 5 si 6 aprilie, Luna se perinda prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca starea voastra de spirit nu va fi prea buna la mijlocul acestei saptamani. S-ar putea sa depindeti prea mult de altii/tele din acest punct de vedere, ceea ce va creeaza o multime de deservicii. Ati avea mai mult de castigat daca v-ati baza mai mult pe voi insiva/seva.

Horoscop 3-9 aprilie 2017, Balanta:

In zilele de 7 si 8 aprilie, cand Luna tranziteaza casa subconstientului din horoscopul vostru general, ati putea tinde sa fiti ceva mai critici/e cu voi insiva/seva si cu ceilalti/lelalte decat de obicei, fapt pentru care starea voastra emotionala ar putea avea de suferit. Va reveniti treptat in data de 9, dar se cere sa nu puneti prea multa presiune pe umerii vostri atunci. Acordati-va timp sa va reveniti!

Horoscop 3-9 aprilie 2017, Scorpion:

In 9 aprilie, Luna stationeaza in casa subconstientului din horoscopul vostru general, indiciu cum ca starea voastra de spirit ar putea suferi unele modificari destul de mari. Natura acestor schimbari depinde de evenimentele in raport cu cei/le dragi ai/ale vostri/astre, dar mai ales cu partenerul/a de cuplu. Daca treceti prin momente grele, situatia se poate agrava pe fondul acestui tranzit.

Horoscop 3-9 aprilie 2017, Sagetator:

Din data de 6 aprilie, Saturn se misca in sens aparent invers prin casa vitalitatii din horoscopul vostru general, semn cum ca in saptamanile urmatoare, nivelul vostru de energie este posibil sa fie mai scazut decat de obicei. Nu puneti prea multa presiune pe voi si faceti atat cat puteti in perioada care urmeaza! In caz contrar, s-ar putea sa dezvoltati unele frustrari destul de mari.

Horoscop 3-9 aprilie 2017, Capricorn:

In ziua de 3 aprilie, Venus stationeaza in casa comunicarii din horoscopul vostru general, semn cum ca ati putea avea mai mult succes la interviuri de angajare si negocieri daca v-ati baza pe intuitie. Incercati sa va ascultati mai mult decat de obicei vocea interioara si veti reusi sa va dati seama mai lesne ce asteptari au ceilalti de la voi. Este in puterea voastra sa cititi printre randuri.

Horoscop 3-9 aprilie 2017, Varsator:

In intervalul 6-8 aprilie, Luna se perinda prin casele cuplului din horoscopul vostru general, indiciu cum ca ar fi bine sa acordati mai mult interes acestui sector al vietii voastre de la mijlocul acestei saptamani incolo. Incercati sa vedeti cum ati putea imbunatati lucrurile pe acest plan, mai ales daca nu treceti printr-o perioada tocmai buna cu cel/a drag/a!

Horoscop 3-9 aprilie 2017, Pesti:

In intervalul 7-9 aprilie, Luna se deplaseaza prin casele cuplului din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi bine sa va implicati mai mult in acest sector de viata cu ocazia acestui sfarsit de saptamana. Ar fi ideal sa petreceti mai mult timp cu partenerul/a de cuplu, bucurandu-va de activitatile care candva va faceau amandurora placere.

Sursa text: Horoscop-urania.org