HOROSCOPUL SAPTAMANII 3-9 IULIE 2017

HOROSCOPUL SAPTAMANII 3-9 IULIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE

Horoscop 3-9 iulie 2017, Berbec:

Luna Plina din data de 9 a lunii se perfecteaza in casa opusa pe cercul zodiacal celei a familiei, universul vostru interior, dar efectele acesteia se fac simtite si in acel sector, semn cum ca echilibrul vostru emotional ar putea avea de suferit la sfarsitul acestei saptamani. Se intrevad asa cateva zile in care se recomanda sa investiti mai multa energie in mentinerea calmului si a stapanirii de sine.

Horoscop 3-9 iulie 2017, Taur:

Luna Plina din ziua de 9 se manifesta plenar in casa filozofiei de viata din horoscopul vostru general, ceea ce inseamna ca saptamana aceasta se creeaza contextul astral necesar pentru a aduce unele modificari binevenite sistemului vostru de valori, principii si credinte. O astfel de initiativa este cu atat mai necesara daca ati trecut printr-o perioada cu multe evenimente importante pentru voi.

Horoscop 3-9 iulie 2017, Gemeni:

Luna Plina din 9 a lunii se perfecteaza in casa transformarilor din horoscopul vostru general, semn cum ca zilele acestea ar putea avea loc evenimente cu impact emotional destul de puternic. Poate ca daca ati intelege la timp ca acestea sunt menite sa va dovedeasca faptul ca sunteti mai puternici/e decat credeati, nu ati avea probleme in a le gestiona cu succes. Incercati sa nu va pierdeti cu firea.

Horoscop 3-9 iulie 2017, Rac:

Luna Plina din data de 9 se perfecteaza in casa opusa pe cercul zodiacal celei a vitalitatii, dar influenta acesteia se face simtita si in nivelul de energie de care va bucurati saptamana aceasta. Acesta s-ar putea sa fluctueze destul de mult zilele acestea, fapt pentru care se recomanda sa o administrati cu multa prudenta. Altfel, s-ar putea sa va suprasolicitati si sa va epuizati.

Horoscop 3-9 iulie 2017, Leu:

Luna Plina din ziua de 9 se manifesta plenar in casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, indiciu cum ca ar trebui sa acordati mai multa atentie acestui aspect, in special daca nu v-a preocupat prea mult in ultima vreme sau nu ati trecut printr-o perioada prea buna din acest punct de vedere. Straduiti-va sa fiti ceva mai stricti/te cu voi si vor aparea si rezultatele cat de curand.

Horoscop 3-9 iulie 2017, Fecioara:

In zilele de 5 si 6 iulie, Luna tranziteaza casa familiei, universul vostru interior, semn cum ca la mijlocul acestei saptamani membrii/ele familiei sau parintii v-ar putea cauza unele framantari sufletesti. Poate spun ceva fara sa isi aleaga bine cuvintele sau se poarta fara prea multe menajamente, fapt care va supara destul de mult. Poate ca daca nu le-ati lua atat de in serios, ar fi altfel.

Horoscop 3-9 iulie 2017, Balanta:

Luna Plina din 9 a lunii se manifesta plenar in casa familiei, universul vostru interior, semn cum ca s-ar putea ca raceala aparenta de care dau dovada unii/ele membri/e ai/a familiei sa va supere destul de mult. Daca lasati acest lucru sa va influenteze, exista riscul ca echilibrul vostru emotional sa aiba mult de suferit. Incercati sa evitati situatiile in care dati prea multa importanta.

Horoscop 3-9 iulie 2017, Scorpion:

Luna Plina din data de 9 interconecteaza casele calatoriilor, comunicarii si studiilor din horoscopul vostru general, animand aceste aspecte ale vietii voastre. Incercati totusi sa nu va supraaglomerati, caci altfel exista riscul sa nu promovati examene, interviuri de angajare pe care v-ati bazat sau ca prezentarile voastre din cadrul sedintelor sa se transforme intr-un esec.

Horoscop 3-9 iulie 2017, Sagetator:

In zilele de 3 si 4 iulie, Luna tranziteaza casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care s-ar putea sa fiti destul de tulburati/te pe plan emotional saptamana aceasta. Cel mai probabil, revin in actualitate frici, nemultumiri si frustrari care v-au dat tarcoale acum cativa ani si pe care ati reusit sa le tineti la departare intr-o forma sau alta. Nu fiti prapastiosi/ase fara niciun motiv.

Horoscop 3-9 iulie 2017, Capricorn:

Luna Plina din ziua de 9 se manifesta plenar in zodia nasterii voastre careia ii corespunde si casa vitalitatii din horoscopul vostru general, ceea ce inseamna ca nivelul vostru de energie ar putea fi destul de ridicat zilele acestea. Cu toate acestea, poate ar fi mai bine pentru voi daca ati actiona cu prudenta. Altfel, s-ar putea sa va risipiti energiile fara a realiza nimic notabil.

Horoscop 3-9 iulie 2017, Varsator:

Luna Plina din 9 a lunii se manifesta plenar in casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca saptamana aceasta se poate observa in comportamentul vostru o oarecare rigiditate care nu va este tocmai familiara. Poate ca daca ati incerca sa fiti mai flexibili/e si sa va departati oarecum de tiparele de gandire si actiune coercitive, lucrurile ar sta intr-adevar mai bine pentru voi.

Horoscop 3-9 iulie 2017, Pesti:

Luna Plina din data de 9 se perfecteaza in casa proiectelor de grup si a planurilor de viitor, semn cum ca saptamana aceasta puteti gasi oameni care sa va sprijine moral, financiar sau cu alte tipuri de resurse pentru a va implementa o idee de afaceri in care credeti cu toata taria. Nici macar sa nu va treaca prin cap sa va folositi de aceste ajutoare in interes pur personal. Puteti avea de pierdut.

Sursa text: horoscop-urania.org