HOROSCOPUL SAPTAMANII 30 IANUARIE – 5 FEBRUARIE 2017

HOROSCOPUL SAPTAMANII 30 IANUARIE – 5 FEBRUARIE 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU SAPTAMANA CARE URMEAZA

Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie 2017, Berbec:

Zilele de 1 si 2 februarie ar putea veni la pachet cu provocari pe plan profesional. Daca sunteti implicati/e intr-un parteneriat profesional, s-ar putea dezechilibra raportul de forte dintre voi si partener/a, cel mai probabil pentru ca unul dintre voi isi atribuie mai multe drepturi decat v-ati inteles la inceput. Incercati sa refaceti balanta pana nu se ajunge la conflicte!

Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie 2017, Taur:

Zilele de 1 si 2 februarie ar putea fi ceva mai dificile in privinta banilor si a carierei. Vi s-ar putea delega sarcini profesionale care depasesc fisa postului sau experienta pe care ati acumulat-o pana acum. Se prea poate, de asemenea, sa vi se impuna termene-limita greu de respectat sau sa purtati pe umeri incarcatura unor asteptari greu de indeplinit. Incercati sa faceti o treaba cat de buna puteti!

Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie 2017, Gemeni:

In zilele de 1 si 2 februarie ar putea aparea sansa de a investi in afacerea unor amici sau de a ii oferi un imprumut pentru a o pune pe picioare sau voi sunteti cei/cele care fac o infuzie de capital intr-o pasiune care se doreste a fi transformata in sursa de venit. Oricare ar fi situatia, cert este ca astrele va recomanda sa mai asteptati. Este posibil ca in contextul dat sa nu fie tocmai o idee prea buna.

Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie 2017, Rac:

In intervalul 31 ianuarie – 2 februarie, cariera va ocupa unul dintre locurile fruntase din lista voastra de prioritati pe saptamana aceasta. De asemenea, veti avea parte de zile dificile la locul de munca, dar care promit satisfactii mai mult sau mai putin imediate. Asigurati-va totusi ca reusiti cumva sa va detasati de ceea ce se intampla pe frontul domestic atunci cand treceti pragul companiei!

Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie 2017, Leu:

Asigurati-va ca in intervalul 31 ianuarie – 2 februarie, faceti tot posibilul pentru a va organiza timpul intr-o maniera cat se poate de eficienta! Aveti foarte multa treaba, iar interactiunile cu colegii de munca nu sunt cele mai bune. In acest fel, nu va ramane decat sa fiti adaptabili/e si gata de absolut orice.

CITESTE SI: HOROSCOP FEBRUARIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE

Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie 2017, Fecioara:

In intervalul 31 ianuarie – 2 februarie, contextul astral pare sa nu fie unul tocmai bun in privinta finantelor. Rezumati-va la strictul necesar, mai ales daca nu aveti o evidenta clara a bugetului sau nu ati primit inca niste bani care v-au fost promisi! Inca nu este momentul sa va rasfatati pe voi si pe cei dragi ai vostri cu lucruri scumpe.

Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie 2017, Balanta:

In raport cu celelalte zile lucratoare, iese in evidenta doar prima zi a saptamanii. Este posibil ca planurile pe care le-ati avut atunci sa nu coincida cu situatia pe care o regasiti la locul de munca cand ajungeti acolo. Oricare ar fi ea, daca sunteti suficient de adaptabili/e, veti reusi sa ii faceti fata cu succes. Permiteti-va doar sa actionati altfel decat dupa scenariu si veti observa ca totul se va termina asa cum trebuie!

Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie 2017, Scorpion:

Nu este exclus sa aveti parte de cateva zile grele din punct de vedere profesional. Pot aparea necunoscute noi in anumite ecuatii profesionale complicate, din cauza unor probleme de comunicare. Asa se face ca pot interveni unele bariere de natura birocratica, deci asteptati-va la intarzieri si incurcaturi de tot felul atunci!

Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie 2017, Sagetator:

Din cate se pare, nu prea reusiti sa va impartiti cu banii cand vine vorba de preocupari personale si planuri de viitor. Deoarece nu prea va iese acest lucru, ar fi bine sa va ganditi care va sunt prioritatile perioada aceasta sau cum anume ati putea imbina sectoarele financiar si profesional. Doar asa reusiti sa multumiti pe toata lumea zilele acestea.

Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie 2017, Capricorn:

S-ar parea ca in intervalul 31 ianuarie – 2 februarie sunteti destul de solicitati/e la locul de munca. Acest lucru nu este deloc rau daca nu s-ar intampla ca tot atunci sa traga de voi si familia. Lasati problemele de acasa la pragul biroului si invers daca va doriti sa nu va puneti superiorii in cap in zilele care urmeaza. Aveti tot dreptul sa va deconectati, mai ales daca depinde mult calitatea muncii voastre de acest aspect.

Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie 2017, Varsator:

Daca trebuie sa intreprindeti o calatorie in interes de afaceri in intervalul 31 ianuarie – 2 februarie, la distanta mai mica sau mai mare de casa, asigurati-va daca vremea este favorabila si masina este in stare buna! Nu ati vrea sa aveti parte de surprize pe drum care va pot ingreuna sosirea la destinatie. Daca sunteti precauti/e, totul va fi mai mult decat bine, deci incercati sa nu existe surprize!

Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie 2017, Pesti:

In data de 3 februarie, Venus se opreste in casa banilor si a bunurilor castigate din munca proprie, semn cum ca in perioada urmatoare pot aparea sanse de valorificare a economiilor facute pana acum si/sau rotunjire a veniturile. Fiti totusi cat se poate de selectivi/e intrucat nu toate merita sa investiti timp si energie in ele. Aveti multe de castigat in zilele urmatoare si nu doar financiar.

Sursa text: previziuniastrologice.com