Horoscopul saptamanii 30 octombrie-5 noiembrie 2017. Ce prevad astrele la inceput de luna

Horoscopul saptamanii 30 octombrie – 5 noiembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie in parte. Ce se intampla in prima saptamana din noiembrie:

Berbec:

Luna Plina din data de 4 noiembrie v-ar putea face mai gelosi/ase si posesivi/e decat de obicei, cel mai probabil fara un motiv intemeiat. Cu cat realizati mai repede ca partenerul/a de viata nu este proprietatea voastra, cu atat veti reusi mai repede sa scapati de aceasta stare care nu face bine relatiei de cuplu. Acordati-va mai multa libertate unul celuilalt.

Taur:

Luna Plina din 4 noiembrie se manifesta plenar tocmai in casa vitalitatii voastre, motiv pentru care ar trebui sa va asteptati ca nivelul vostru de energie sa fluctueze serios saptamana aceasta. Incercati metode sa va regasiti echilibrul si sa il mentineti pentru a face fata programului acestor zile. Altfel, se poate sa va agitati inutil ori sa va risipiti fortele inainte de a reusi sa realizati tot ceea ce v-ati propus.

Gemeni:

Luna Plina din ziua de 4 noiembrie se manifesta plenar tocmai in casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care starea voastra de spirit s-ar putea sa nu fie cea mai buna saptamana aceasta. Incercati sa va inveseliti intr-un fel sau altul, delectandu-va cu activitati care va pasioneaza sau petrecandu-va timpul liber in compania persoanelor pozitive.

Rac:

In zilele de 30 si 31 octombrie, Luna se misca prin casa filozofiei de viata din horoscopul vostru general, indiciu cum ca ar fi de dorit sa fiti mai atenti/te la felul in care se contureaza noi valori, principii si convingeri pe baza evenimentelor care se deruleaza acum in viata voastra. Trageti invataminte de pe urma lor si asigurati-va ca situatiile dificile nu se vor repeta.

Leu:

In zilele de 1 si 2 noiembrie, Luna se misca prin casa filozofiei de viata, tranzit care ar putea, la mijlocul acestei saptamani, sa va arate ca intre spontaneitate si impulsivitate nu este decat un pas. Nu este nimic rau in a va lasa dusi/se de val uneori, dar s-ar putea ca acest lucru sa va impinga la unele actiuni sau decizii care nu sunt tocmai favorabile pentru voi. Incercati sa pastrati unele proportii in tot ce intreprindeti.

CITESTE SI: HOROSCOPUL LUNII NOIEMBRIE 2017. PREVIZIUNI COMPLETE despre SANATATE, DRAGOSTE, CARIERA si BANI

Fecioara:

Luna Plina din 4 noiembrie se manifesta plenar tocmai in casa filozofiei voastre de viata, indiciu ca a venit momentul sa faceti unele schimbari binevenite in sistemul vostru de valori, principii si credinte, cu atat mai mult daca ati trecut in ultima perioada prin anumite evenimente care v-au marcat destul de mult. Acum ar fi timpul sa va asigurati ca va vor folosi ca lectii pretioase de viata in viitor.

Balanta:

Luna Plina din ziua de 4 noiembrie se manifesta plenar in casa transformarilor din horoscopul vostru general, fapt pentru care trairile care va incearca saptamana aceasta pot fi mai mult decat intense. Incercati sa nu va pierdeti cumpatul intrucat nu aveti nimic de castigat daca le permiteti sa va umbreasca judecata. Mentineti-va cu un pas inaintea lor.

Scorpion:

Chiar daca Luna Plina din 4 noiembrie se manifesta plenar in casa opusa pe cercul zodiacal celei a vitalitatii voastre, nu inseamna ca nu ii veti simti efectele si in aceasta privinta. Asa se face ca nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult saptamana aceasta, dar daca aveti un program de alimentatie strict si mai faceti si putin sport, veti reusi sa fiti in forma maxima contrar asteptarilor.

Sagetator:

Luna Plina din data de 4 noiembrie se manifesta plenar tocmai in casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi indicat sa acordati mai multa atentie propriului vostru organism. Unele persoane nascute in aceasta zodie se pot confrunta cu probleme ale glandei tiroide sau poate ficatul va transmite sa o lasati mai usor cu mancarurile grase si/sau sarate.

Capricorn:

In ziua de 5 noiembrie, Mercur poposeste in casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca, pentru o perioada de cateva saptamani, v-ar putea imprima unele tipare de gandire destul de conservatoare. Nu lasati prejudecatile si preconceptiile sa ia decizii pentru voi sau sa va contureze imaginea despre oameni sau situatii. Altfel, puteti avea parte de dezamagiri.

Varsator:

Luna Plina din 4 noiembrie se face simtita cu precadere in casa familiei, indiciu ca atmosfera din acest sector al vietii voastre este pasibila de o schimbare destul de mare. Incercati totusi sa nu reactionati imprevizibil intrucat este posibil sa faceti mai mult rau decat bine reactionand in aceasta maniera. Poate v-ar ajuta sa discutati cu persoanele dragi despre ceea ce simt, daca nu sunt tocmai bine.

Pesti:

Luna Plina din 4 noiembrie se manifesta plenar in casa comunicarii din horoscopul vostru general, semn cum ca, cheia dezvoltarii voastre personale din perioada urmatoare se gaseste la cei/le din jurul vostru, dar mai exact la rudele de origine, fapt pentru care ar fi bine sa nu va dati in laturi cand vine vorba sa ii intrebati cum anume ati putea sa va perfectionati.

Sursa text: horoscop-urania.org