HOROSCOPUL SAPTAMANII 31 IULIE – 6 AUGUST 2017. ATENTIE LA SANATATE si ALIMENTATIE

HOROSCOPUL SAPTAMANII 31 IULIE – 6 AUGUST 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE: 

Horoscop 31 iulie – 6 august 2017, Berbec:

Ziua de 31 iulie s-ar putea sa nu fie tocmai o zi placuta pentru persoanele nascute in acest semn zodiacal. Luna se afla inca in casa transformarilor din horoscopul vostru general, ceea ce inseamna ca este posibil sa aveti parte de evenimente cu impact emotional destul de puternic la inceputul acestei saptamani. Ceea ce puteti face voi insa in aceasta situatie este sa administrati lucrurile intr-un mod foarte intelept.

Horoscop 31 iulie – 6 august 2017, Taur:

Incepand cu data de 3 august, Uranus retrogradeaza in casa subconstientului din horoscopul vostru general, indiciu cum ca nivelul vostru de surescitare mentala ar putea creste destul de mult. S-ar putea asadar sa spuneti sau sa faceti lucruri pe care ati putea ajunge sa le regretati mai devreme sau mai tarziu. Incercati sa nu va iesiti din fire.

Horoscop 31 iulie – 6 august 2017, Gemeni:

In data de 31 iulie, Venus isi face intrarea in casa banilor si a bunurilor din horoscopul vostru general, semn cum ca incepand de saptamana aceasta, pot aparea mai multe ocazii de a va rotunji veniturile si/sau valorifica economiile realizate pana acum. Totusi, nu va aruncati cu capul inainte!

Horoscop 31 iulie – 6 august 2017, Rac:

Lunea aceasta, Venus intra in casa vitalitatii din horoscopul vostru general, conferindu-va un suflu proaspat prin imbunatatirea imaginii pe care o aveti despre voi insiva/seva. Asa se face ca intervalul 1-3 august, cand Luna se perinda prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, v-ar putea surprinde intr-o stare mai buna decat ar fi de asteptat. Aveti grija doar sa nu va extenuati!

CITESTE SI: HOROSCOP AUGUST 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE. Totul despre SANATATE, DRAGOSTE, BANI si CARIERA

Horoscop 31 iulie – 6 august 2017, Leu:

In zilele de 4 si 5 august, Luna tranziteaza casa sanatatii din horoscopul vostru general, semn cum ca acest aspect al vietii voastre ar trebui sa va intereseze mai mult decat de obicei in acele zile. Ganditi-va cum anume ati putea sa va imbunatatiti stilul de viata si alimentatie. Cu siguranta puteti aduce unele ajustari de care v-ati putea tine o perioada destul de indelungata.

Horoscop 31 iulie – 6 august 2017, Fecioara:

Cu exceptia zilei de 6 august, nu se anunta vesti proaste pentru voi cat priveste sanatatea. Nu este exclus insa ca in ultima zi a saptamanii sa nu va aflati in apele voastre. Indicat ar fi ca atunci sa va inconjurati de prieteni si sa nu staruiti prea mult in medii incarcate de energie negativa. Apoi, unele lucruri mai depind si de voi.

Horoscop 31 iulie – 6 august 2017, Balanta:

Din data de 3 august, Uranus se misca in sens aparent invers prin casa cuplului din horoscopul vostru general, fapt ce indica ca lucrurile s-ar putea precipita intre voi si cel/a drag/a. Bine ar fi acum sa evitati orice v-ar putea aduce intr-o stare conflictuala din care sa nu mai puteti iesi. Cautati sa va asigurati armonia in cuplul pe care il formati.

Horoscop 31 iulie – 6 august 2017, Scorpion:

Luni, Luna se perinda prin casa vitalitatii din horoscopul vostru general, ceea ce inseamna ca nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult. Gasiti un reper stabil in voi insiva/seva daca lucrurile nu dau semn ca se indreapta de la sine. Dupa data de 3 august, se intrevede o perioada in care v-ati putea confrunta cu o stare de tensiune destul de puternica. Ii puteti face fata cu succes daca va doriti asta.

Horoscop 31 iulie – 6 august 2017, Sagetator:

In intervalul 1-3 august, Luna se misca prin zodia nasterii voastre careia ii corespunde casa vitalitatii din horoscopul vostru general, indiciu cum ca se prefigureaza un mijloc de saptamana in care nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult. Ideal ar fi sa faceti in asa fel incat sa va setati unele prioritati ferme si apoi sa va adaptati in ceea ce priveste restul angajamentelor.

Horoscop 31 iulie – 6 august 2017, Capricorn:

In intervalul 1-3 august, Luna tranziteaza casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca v-ati putea afla la mijlocul acestei saptamani la mana propriilor prejudecati si preconceptii. Recomandat ar fi sa faceti in asa fel incat sa nu le lasati sa va marcheze luarea de decizii. Altfel, s-ar putea sa ajungeti sa le regretati mai devreme sau mai tarziu.

Horoscop 31 iulie – 6 august 2017, Varsator:

In zilele de 4 si 5 august, Luna tranziteaza casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt ce indica ca in acest weekend ati putea fi destul de refractari/e la noutate, ceea ce nu va prea sta in caracter. Inconjurati-va de persoane care au o energie buna si evitati mediile care v-ar putea accentua starea de indisponibilitate pentru lucruri care in mod normal va fac placere.

Horoscop 31 iulie – 6 august 2017, Pesti:

In ultima zi a saptamanii, Luna ajunge in casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca exista riscul sa nu va simtiti prea bine atunci. Daca credeti ca totul si toti/ate va sunt impotriva, poate ar fi timpul sa va schimbati tiparul de gandire. In caz contrar, ati putea incepe saptamana viitoare destul de demoralizati/te. Aveti parte de toate avantajele pentru a reusi acest lucru.

Sursa text: horoscop-uranie.org