HOROSCOPUL SAPTAMANII 5-11 DECEMBRIE 2016

HOROSCOPUL SAPTAMANII 5-11 DECEMBRIE 2016. Principalele previziuni ASTRALE pentru prima saptamana completa din luna decembrie. Este o saptamana marcata de evenimente unice!

BERBEC – Nu trebuie frustrat. Are o saptamana ceva mai tensionata. Apar dispute si batalii serioase. Totul se poate rezolva daca nu explodeaza cand nu trebuie.

TAUR – Taurul intra intr-o saptamana de nebuloase. E pe influenta fortei divine si rezolvarile le va gasi cu ajutorul Ziditorului.

GEMENI – Geamanul va reusi, in sfarsit, sa gaseasca rezolvarea tuturor problemelor discutand cu familia.

RAC – E sfatuit sa abordeze total diferit problemele pe care le are. Nu trebuie sa se lase ofensat.

LEU – Va avea parte de un salt rapid, calitativ, in existenta sa. Intra in perioada sarbatorilor de iarna cu o energie fantastica.

FECIOARA – Va avea o saptamana de calatorii, de schimb de experienta, de plimbari. Isi va lua o saptamana de respiro inaintea sarbatorilor.

BALANTA – Are o saptamana mai tumultuoasa. Se pregateste un uragan, va fi mai vocalist. Daca nu se ambaleaza, toate se rezolva.

SCORPION – Are parte de multe atentionari. Trebuie sa fie atent ce spune, ce face si mai ales cum actioneaza. Este pe o partie de gheata foarte subtire.

SAGETATOR – Vin recompensele asupra Sagetatorului. Primeste prime, gratificatii, bonusuri. Intra in gratiile fortei divine.

CAPRICORN – A avut niste saptamani mai extenuante, iar acum e atentionat sa se revigoreze in plenitudinea fortelor de orice natura. Ii sunt sortite lucruri placute.

VARSATOR – Inca nu si-a aflat toate lucrurile acelea, toate secretele. Este un cercetator inversunat si va afla un adevar care ii va marca sau chiar schimba viata.

PESTI – Pestisorul, care a avut suisuri si coborasuri, trebuie sa fie pregatit pentru o suita de schimbari majore intr-un viitor apropiat. Schimbarea poate veni pana la sfarsitul anului.

Previziunile astrologice au fost facute de numerologul MIHAI VOROPCHEVICI in cadrul emisiunii „Adevaruri ascunse” difuzata de postul de televiziune Antena 3.

Sursa foto: adevarul