Horoscopul saptamanii 6-12 noiembrie 2017. Sensibilitate crescuta si atentie la sanatate

Horoscopul saptamanii 6-12 noiembrie 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Berbec:

In ultimele doua zile ale acestei saptamani, Luna se misca prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, fapt pentru care se intrevede un weekend in care ar fi de dorit sa dati dovada de moderatie in toate. Incercati sa va odihniti cat mai mult si sa nu exagerati cu mancarurile grase pentru a face fata oricarei stari de disconfort cu care v-ati putea confrunta la sfarsitul saptamanii.

Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Taur:

In zilele de 7 si 8 ale lunii, Luna se misca prin casa comunicarii din horoscopul vostru general, semn cum ca abilitatile voastre de socializare sunt la cote mai ridicate decat de obicei. Faptul ca Venus intra in data de 7 in casa parteneriatelor de afaceri din horoscopul vostru general nu face decat sa amplifice lucrurile si sa va ajute sa descoperiti cele mai rentabile oportunitati de asocieri profesionale.

Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Gemeni:

In ziua de 7 noiembrie, Venus intra in casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca in perioada urmatoare, felul in care va simtiti in interior se reflecta in starea voastra de sanatate. Bine ar fi sa nu va lasati sentimentele sa va controleze caci altfel s-ar putea ca acestea sa va afecteze nivelul de energie si capacitatea de a face fata virusurilor. Incercati sa vedeti partea plina a paharului si totul va fi bine.

Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Rac:

In zilele de 7 si 8 noiembrie, Luna se misca prin casa vitalitatii din horoscopul vostru general, ceea ce inseamna ca spre mijlocul acestei saptamani, nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult. Incercati sa nu va programati activitati mult prea solicitante atunci pentru ca exista posibilitatea sa nu puteti sa le faceti fata. Cautati ca atunci sa va focalizati pe cele care va permit sa mai luati o pauza de relaxare uneori.

Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Leu:

In zilele de 7 si 8, Luna se misca prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca exista riscul ca nivelul vostru de sensibilitate sa fie destul de crescut in perioada aceasta. Evitati asadar persoanele negativiste sau situatiile in care domina tensiune pentru ca se poate sa nu le faceti fata tocmai bine. Este nevoie de ceva mai multa tarie de caracter decat dispuneti voi in acele zile.

Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Fecioara:

In zilele de 9 si 10, Luna se misca prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care, spre sfarsitul acestei saptamani, nu va face bine nici prea multa atentie, dar nici sa nu fiti bagati/te in seama deloc. Alegeti-va cu grija anturajele in care va invartiti pentru a beneficia fix de ceea ce ati nevoie in aceasta perioada. Altfel, se poate ca emotiile voastre sa o ia cu totul razna.

Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Balanta:

In weekend, Luna se misca prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care se arata un final de saptamana in care pare sa nu va multumeasca nimic. Poate ca daca ati aprecia mai mult lucrurile pe care vi le ofera viata, situatia ar sta diferit si nu v-ar mai dezamagi nimic intr-atat de tare. Bucurati-va de lucrurile marunte si va fi bine pentru voi.

Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Scorpion:

In data de 7 noiembrie, Venus patrunde in casa vitalitatii din horoscopul vostru general, indiciu cum ca nivelul vostru de energie din urmatoarea perioada va fi ceva mai ridicat decat pana acum. Asa se face ca veti avea mai multa energie dupa munca pentru a face sport sau pentru a gati preparate sanatoase si satioase pentru intreaga familie. Incercati sa dati dovada de la fel de multa dedicare si pe viitor.

Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Sagetator:

Din 7 incolo, prezenta lui Venus in casa care mai patroneaza secretele poate semnala faptul ca revine in viata voastra un/o fost/a iubit/a ori poate sunteti tentati/te sa incepeti o relatie departe de ochii lumii. Bine ar fi sa ganditi lucrurile bine inainte de a lua o decizie. S-ar putea ca situatia sa fie ceva mai incurcata decat ati crezut la inceput. Asigurati-va ca va asumati toate aceste lucruri.

Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Capricorn:

In zilele de 7 si 8 noiembrie, Luna se misca prin casa cuplului din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi de dorit sa petreceti timpul pe care il aveti la dispozitie in compania partenerului/ei de viata. Acest lucru va va ajuta sa va reasezati viata sentimentala pe traseul potrivit. Din 7 incolo, Venus intra in casa prietenilor din horoscopul vostru general, fapt pentru care intalniti persoane noi si interesante.

Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Varsator:

In zilele de 9 si 10, Luna se misca prin casa cuplului din horoscopul vostru general, semn cum ca se arata un final de saptamana destul de bun pentru a il petrece cu cel/a draga. Chiar daca poate aveti si alte angajamente sociale, cert este ca v-ati putea face timp si pentru persoana iubita, dar tine numai de voi acest lucru. Cautati sa impacati intr-un fel sau altul si capra, si varza.

Horoscop 6-12 noiembrie 2017, Pesti:

In zilele de 9 si 10, Luna se misca prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care exista riscul ca efortul fizic sau intelectual prea mari sa va creeze unele probleme. Bine ar fi sa faceti in asa fel incat, catre sfarsitul acestei saptamani, sa nu va propuneti sa realizati prea multe lucruri, mai ales daca stiti ca suferiti de o boala cardiaca.

Sursa text: horoscop-urania.org