HOROSCOPUL SAPTAMANII 7-13 AUGUST 2017. SUISURI si COBORASURI in DRAGOSTE

HOROSCOP SAPTAMANAL 7-13 AUGUST 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE:

Horoscop 7-13 august 2017, Berbec:

In zilele de 9 si 10 august, Luna se deplaseaza prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, indiciu cum ca se arata un mijloc de saptamana in care nivelul vostru de energie este scazut. Meditatia si introspectia va sunt favorabile acum, dat fiind ca va aflati intr-un moment in care va puteti ajuta sa va puneti ordine in minte si in suflet.

Horoscop 7-13 august 2017, Taur:

Luna Plina din data de 7 se manifesta plenar in casa carierei din horoscopul vostru general, semn ca daca v-ati axat pe acest sector de viata in ultimele doua saptamani, puteti avea parte de realizari importante. S-ar putea, de exemplu, sa primiti o promovare sau o oferta greu de refuzat din partea unei companii concurente. Adevarul este ca va aflati la mare cautare in perioada urmatoare.

Horoscop 7-13 august 2017, Gemeni:

Luna Plina din ziua de 7 stimuleaza axa cunoasterii din horoscopul vostru general, cu mentiunea ca, in cazul vostru, se manifesta plenar in casa filozofiei voastre de viata. Se recomanda ca in perioada urmatoare sa urmariti experimentarea de senzatii noi, deci iesiti din zona de confort si aruncati-va in necunoscut. Veti avea parte de un suflu de aer proaspat daca va incercati putin limitele acum.

Horoscop 7-13 august 2017, Rac:

Saptamana aceasta poate plana o atmosfera grea in cuplul pe care il formati cu cel/a drag/a. Este posibil sa cedati mai usor decat de obicei geloziei, semn cum ca exista totusi o problema de incredere mai grava intre voi decat v-ati fi imaginat. Se recomanda in continuare atentie si moderatie in stilul vostru de viata si alimentatie.

Horoscop 7-13 august 2017, Leu:

Multumita Lunii Pline din data de 7 august, viata voastra sentimentala va avea numai de castigat. Popularitatea partenerului/ei de cuplu va poate deranja insa intr-o masura oarecare, probabil pentru ca are multi/te prieteni/e, iar atentia sa nu va este rezervata in totalitate. Cautati sa nu il/o sufocati.

Horoscop 7-13 august 2017, Fecioara:

Din cauza Lunii Pline din 7 a lunii, asteptati-va la o saptamana lucratoare foarte grea. Parca nu se mai sfarsesc sarcinile de munca, nivelul lor de dificultate creste constant, iar asteptarile superiorilor sunt din ce in ce mai mari. V-ar prinde bine daca ati invata sa cereti ajutorul colegilor/elor de munca. Nu este nimic rau in a mai delega din responsabilitati cand simtiti ca nu le puteti face fata.

Horoscop 7-13 august 2017, Balanta:

In ultima zi a saptamanii debuteaza retrogradarea lui Mercur in semnul caruia ii este asociata casa subconstientului din horoscopul vostru general, ceea ce inseamna ca se arata o perioada de cateva saptamani in care ati putea fi exagerat de critici/e cu voi insiva/eva si cu cei/le din jurul vostru. Poate ca ar fi bine daca din cand in cand ati fi mai blanzi/de si ati aprecia frumosul lucrurilor marunte.

Horoscop 7-13 august 2017, Scorpion:

In zilele de 9 si 10 ale lunii august, Luna trece prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca sistemul vostru imunitar ar putea fi destul de slabit la mijlocul acestei saptamani. Se cere sa faceti mult sport, sa mancati moderat si la ore fixe, dar si sa va odihniti suficient. Altfel, este posibil sa contractati destul de rapid orice virus care circula perioada aceasta.

Horoscop 7-13 august 2017, Sagetator:

Luna Plina din data de 7 stimuleaza axa cunoasterii din horoscopul vostru general, cu mentiunea ca, in cazul vostru, se manifesta plenar in casa comunicarii. Feedback-ul celor din jur va poate ajuta sa aflati in ce directie puteti sa va dezvoltati cel mai bine in perioada urmatoare. Iata o ocazie mai mult decat buna sa le cereti parerea sincera in ceea ce va priveste. Invatati sa acceptati critica si sa va folositi de ea.

Horoscop 7-13 august 2017, Capricorn:

Luna Plina din prima zi a saptamanii stimuleaza axa financiara din horoscopul vostru general, cu mentiunea ca, in cazul vostru, se resimte influenta ei cu prioritate in casa banilor si a bunurilor dobandite de pe urma muncii proprii. Acum este timpul sa puneti in aplicare strategii de suplimentare a veniturilor si/sau de valorificare a economiilor. Puteti castiga bani multi daca le implementati.

Horoscop 7-13 august 2017, Varsator:

Luna Plina din 7 a lunii se manifesta plenar tocmai in casa vitalitatii din horoscopul vostru general, indiciu cum ca ati putea deborda de energie saptamana aceasta. Folositi-o insa in scopuri practice, de orice fel ar fi ele, caci altfel s-ar putea sa va nelinisteasca si sa dati dovada de irascibilitate. Administrati-o intelept si in felul acesta puteti realiza mai multe lucruri decat v-ati propus sa faceti saptamana aceasta.

Horoscop 7-13 august 2017, Pesti:

Din cauza Lunii Pline din ziua de 7 august, aceasta saptamana lucratoare se anunta a fi una foarte grea, dar si ofertanta in acelasi timp. Incercati doar sa nu aplecati urechea la barfele de la locul de munca si sa aveti mare grija in cine va puneti increderea. Daca ati facut o treaba de mantuiala in trecut, este posibil ca erorile de executie sa iasa la vedere zilele acestea. Remediati-le si asigurati-va ca nu se mai repeta.

Sursa text: horoscop-urania.org