HOROSCOPUL SAPTAMANII 7-13 NOIEMBRIE 2016. PREVIZIUNI KARMICE COMPLETE

Se fac mutari definitive pe tabla astrala de sah in perioada 7-13 noiembrie. Intrarea zeului razboiului, Marte, in Varsator va produce o serie de schimbari de mentalitati in perioada ce vine. Vor exista explozii de personalitate, mai ales in randul zodiilor de aer si de pamant. Iata ce se va intampla pana pe 13 noiembrie.

Previziuni karmice 7-13 noiembrie 2016:

ZODIILE DE AER

GEMENI – Vei fi obligat sa revii cu picioarele pe pamant, sa iti redescoperi menirea cu care ai fost harazit in aceasta lume. In sufletul tau se nasc o serie de intrebari, de dileme, de confuzii, insa foarte interesante, ceea ce inseamna ca iti vei ocupa mintea toata saptamana.

BALANTA – In cazul tau se recomanda mai multa blandete. Oricat de mult ti-ai dori sa iesi din tipare, trebuie sa iti pregatesti cu atentie fiecare gest, fiecare iesire publica. Nu trebuie sa te astepti ca ceilalti sa faca lucrurile in locul tau, dar nici sa le scoti ochii daca nu isi indeplinesc sarcinile.

VARSATOR – Marte se va perinda in toate casele tale si va lasa in urma ordine. Pentru obtinerea echilibrului va trebui sa treci prin clipe destul de complicate. Te vei lovi de acuzatii, de atitudini ostile, de situatii din care nu vei putea scapa foarte usor.

ZODIILE DE PAMANT

TAUR – Cea mai critica zi a saptamanii va fi 11 noiembrie. Pot aparea o serie de ganduri de despartire fata de locul in care ti-ai petrecut cea mai mare parte din timp in ultima vreme. Va iesi Taurul la iveala!

FECIOARA – Saptamana te va solicita mult din toate punctele de vedere. Se vor ivi tot felul de situatii conflictuale. Nici cu sanatatea nu vei sta excelent, ceea ce inseamna ca trebuie sa te protejezi mai mult in urmatoarea perioada.

CAPRICORN – Oboseala te va acapara aproape in totalitate. Va trebui sa gasesti o modalitate sa ramai consecvent in actiunile tale, dar sa ai si timp liber. Va fi o perioada plina de diversitate. Apar lacrimi de fericire, dar si lacrimi de tristete.

ZODIILE DE APA

RAC – Nu vei fi in apele tale. Pana pe 13 noiembrie, astrele iti dau un ultimatum legat de comportamentul tau vizavi de cei dragi si felul in care gestionezi treaba la serviciu. Sunt necesare niste schimbari urgente daca vrei sa nu ai surprize neplacute.

SCORPION – Initiative noi? Uita de ele. Se vor gasi destule persoane sa te boicoteze. Poti sa iesi in evidenta saptamana viitoare intr-un singur fel: prin absenta. Lasa-te asteptat, lasa-i pe cei din jur sa se intrebe unde ai disparut, de ce nu mai comunici. E timpul sa joci cartea misterului.

PESTI – Melancolia te va cuprinde inca din primele zile ale saptamanii. Dorinta de a fi ce ai fost candva, de a te bucura cum o faceai cand erai copil va creste foarte tare mai ales dupa data de 10 noiembrie.

ZODIILE DE FOC

BERBEC – Nu poti renunta la incapatanare, asta e! Trebuie sa ii convingi pe cei din jur sa iti suporte toanele, sa le arati ca nu faci anumite lucruri cu rea intentie. Vei avea multe drumuri de facut si vei incepe proiecte noi. La unele dintre ele nici nu te-ai gandit.

LEU – Apar tot felul de rivali de temut in perioada urmatoare. Vei reusi sa le faci fata folosindu-ti simtul umorului. Important e sa nu te panichezi.

SAGETATOR – In familia ta apar niste probleme a caror rezolvare sta in mainile tale. Vei fi eroul celor din jurul tau. Capacitatea ta de a vedea lucrurile in profunzime ii va ajuta sa se ridice de jos.

Sursa text: teotrandafir.com