HOROSCOPUL SAPTAMANII 9-15 OCTOMBRIE 2017

HOROSCOPUL SAPTAMANII 9-15 OCTOMBRIE 2017. Previziunile astrale complete pentru fiecare zodie in parte aferente saptamanii urmatoare

Horoscop 9-15 octombrie 2017, Berbec:

Din 10 incolo, Jupiter tranziteaza semnul Scorpionului, fapt pentru care, pentru o lunga perioada de timp, se poate ca trairile, sentimentele si emotiile voastre sa fie mai puternice decat oricand. Aveti grija insa ca este posibil ca acest lucru sa functioneze in detrimentul vostru in jurul sau in cursul zilei de 15, zi in care acest bagaj sa schimbe felul in care va simtiti la nivel fizic.

Horoscop 9-15 octombrie 2017, Taur:

Din cate se pare, ziua de 15 nu se anunta a fi una prea reusita nici in cazul vostru. Cel mai probabil, acest lucru este cauzat de faptul ca munciti mult peste saptamana, sunteti stresati/te, iar tot acest bagaj de presiune se resimte in felul in care va simtiti. Bine ar fi asadar ca macar in ultima zi de weekend sa nu va programati angajamente sociale care sa va solicite mult fizic si emotional.

Horoscop 9-15 octombrie 2017, Gemeni:

In zilele de 9 si 10, Luna se misca prin semnul nasterii voastre careia ii corespunde casa vitalitatii din horoscopul vostru general, fapt pentru care nivelul vostru de energie ar putea fluctua destul de mult in zilele de luni, marti si miercuri. Daca nu va propuneti sa realizati mai multe lucruri decat sunteti de fapt capabili/e, acestea trec fara sa aduca prejudicii prea mari din acest punct de vedere.

Horoscop 9-15 octombrie 2017, Rac:

In zilele de 9 si 10, Luna se plimba prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care ati putea fi predispusi/se sa va faceti scenarii ireale. Cu cat va dati seama mai repede ca acest lucru functioneaza in dezavantajul vostru, cu atat va fi mai bine pentru voi pe viitor. Nu va foloseste la nimic sa dezvoltati astfel de ganduri si mai ales sa le cultivati.

Horoscop 9-15 octombrie 2017, Leu:

In zilele de 11 si 12, Luna se misca prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca nivelul vostru de sensibilitate ar putea fi destul de ridicat zilele acestea. Daca lucrurile dau semn ca se schimba in zilele de 14 si 15, nu va asteptati sa fie vorba de o transformare radicala. Dupa 10 incolo, sunteti ceva mai susceptibili/e la suparari, dar si emotii intense din partea membrilor/elor familiei voastre.

Horoscop 9-15 octombrie 2017, Fecioara:

In zilele de 13 si 14, Luna se misca prin casa subconstientului din horoscopul vostru general, semn cum ca atentia poate constitui o sursa de nelinisti pentru voi. S-ar putea sa nu primiti suficienta atentie ori sa fiti impinsi/se in lumina reflectoarelor fara sa va doriti acest lucru, fapt pentru care este posibil sa nu reactionati tocmai bine si sa nu fiti in apele voastre la sfarsitul acestei saptamani.

Horoscop 9-15 octombrie 2017, Balanta:

Astrele par sa nu va dea prea mult de furca saptamana aceasta, exceptie facand ultima zi din weekend in care pare ca nu va simtiti in apele voastre si nimic nu va convine, nici la voi, nici la cei/le de langa voi. Poate ca daca ati fi mai indulgenti/te cu oamenii din jurul vostru si cu voi insiva/seva, lucrurile ar fi cu totul altfel. Cautati sa vedeti partea buna a lucrurilor si toate se vor aranja bine.

Horoscop 9-15 octombrie 2017, Scorpion:

Din 10 incolo, Jupiter tranziteaza zodia nasterii din horoscopul vostru general, semn caruia ii corespunde casa vitalitatii, indiciu cum ca dispuneti de un bagaj energetic mai mare decat de obicei in perioada urmatoare, dar capacitatea voastra de a il folosi depinde intru totul de nivelul de interes pe care vi-l starneste o activitate sau alta.

Horoscop 9-15 octombrie 2017, Sagetator:

Din 10 a lunii incolo, Jupiter tranziteaza casa subconstientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care nu este exclus sa revina in actualitate unele obsesii, traume, angoase si vicii care nu v-au dat pace acum cativa ani. Ideal ar fi sa profitati de prezenta sa in acest domeniu al vietii voastre pentru a le vindeca definitiv. Pana la urma, este in folosul vostru sa va descotorositi de ele.

Horoscop 9-15 octombrie 2017, Capricorn:

In zilele de 9 si 10, Luna se misca prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, fapt pentru care s-ar putea sa nu fiti tocmai cele mai indemanatice persoane din lume. Bine ar fi ca in primele doua zile ale acestei saptamani, sa nu va propuneti sa realizati activitati care presupun asa ceva din partea voastra. Altfel, este posibil sa se ajunga la accidente mici ce puteau fi evitate.

Horoscop 9-15 octombrie 2017, Varsator:

In zilele de 11 si 12, Luna se misca prin casa sanatatii fizice din horoscopul vostru general, semn cum ca daca va supara vreun disconfort pe plan fizic, s-ar putea ca acesta sa aiba o componenta emotionala destul de puternica. Incercati sa nu mai aveti asteptari prea mari din partea celorlalti/te si veti vedea ca veti incepe sa priviti viata cu alti ochi. Tine doar de voi sa nu luati lucrurile personal.

Horoscop 9-15 octombrie 2017, Pesti:

In primele doua zile ale acestei saptamani faceti-le o vizita parintilor sau macar sunati-i. Va veti simti mult mai bine daca reusiti sa petreceti ceva mai mult timp impreuna. In urmatoarele doua zile, incercati sa stati mai mult in compania partenerului/ei de cuplu si/sau a celor mici, mai ales daca programul din ultima perioada nu v-a permis acest lucru.

Sursa text: horoscop-urania.org