HOROSCOPUL SEXUAL AL LUNII IULIE 2017. TREI ZODII SE CEARTA RAU in DORMITOR

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna iulie. Afla daca este “luna lui cuptor” si in dormitor sau ajungi la cearta in pat.

Berbec

Luna iulie este “fierbinte”. Daca s-ar pune impozit pe pasiune, ai fi falit. Relatia de cuplu infloreste, esti deschis si sincer in exprimarea sentimentelor si iti tratezi partenerul cu multa dragalasenie. Nu sunt excluse iesirile romantice sau o vacanta intr-un loc exotic.

Sfat: Nu-ti reprima nicio pofta, s-ar putea sa regreti apoi.

Taur

Luna  iulie este destul de agitata, fara a avea vreun motiv anume. Daca te-ai despartit de curand de partenerul de cuplu s-ar putea sa-ti doresti sa reiei relatia. Nu este indicat, insa, sa-ti faci sperante prea mari in acest sens. Uneori, ciorba reincalzita nu mai are niciun gust.

Sfat: Ai grija de tine si onoreaza-ti sentimentele. E tot ce ai nevoie pentru a te repune pe picioare.

Gemeni

Luna iulie se anunta fierbinte si pentru Gemeni. Chiar si certurile sunt pasionale si de cele mai multe ori sfarsesc in dormitor. Aproape ca te certi doar pentru impacarea de mai tarziu. Incearca, totusi, sa nu-ti enervezi prea tare partenerul.

Sfat: Ai grija ca fiecare actiune a ta sa fie in conformitate cu propriile valori.

Rac

Toata luna iulie va fi o linie fina intre dragoste si ura, mai ales in cuplurile recent formate. Pana veti ajunge sa va cunoasteti suficient de bine, veti traversa momente de energie intensa care vor necesita diplomatie pentru a fi depasite.

Sfat: Acceptati-va reciproc punctele slabe si lucrati impreuna la intarirea celor forte!

Leu

Iulie incepe excelent pentru Lei. Iti vei pune pe primul plan sentimentele si vei onora relatia de cuplu asa cum crezi ca merita. Nu stai prea mult pe ganduri si iti rasfeti partenerul cu iesiri amoroase, calatorii romantice si cadouri pretioase. In dormitor se anunta canicula.

Sfat: Da frau liber imaginatiei!

Fecioara

Trecutul incepe sa te bantuie. Daca nu ai grija de sentimentele tale, s-ar putea sa ai de suferit. Fa o analiza a ceea ce-ti doresti cu adevarat si momentele pasionale nu vor intarzia sa apara. Fii sincer cu tine insuti si cu partenerul de cuplu.

Sfat: Nu te arunca cu capul inainte fara sa te gandesti la consecinte!

Balanta

Nu iti bate capul prea mult cu ce spun altii despre relatia ta. Este mult mai importat sa afli ce are de spun partenerul de cuplu despre voi. S-ar putea sa nu fie prea incantat de atitudinea ta. Daca tii la aceasta relatie, incearca sa-ti asculti partenerul de cuplu.

Sfat: Nu ocoli conflictele, uneori sunt necesare pentru a te lamuri cum stau lucrurile!

Scorpion

Capeti o reputatie proasta din cauza faptului ca iti place sa flirtezi. Daca esti la inceputul unei relatii pe care ai vrea sa o continui, atunci incearca sa-ti temperezipornirile. Altfel risti sa dai vrabia din mana. Daca apar conflicte in cuplu, este recomandat sa fii precaut.

Sfat: Alegeti corect “bataliile”, pe unele chiar se merita sa le pierzi.

Sagetator

Dragostea are nevoie de eforturi pentru a inflori. Nu o poti lasa in ghiveci, fara sa o uzi si sa o ingrijesti. Daca nu esti atent la acest aspect, lucrurile ar putea lua o turnura care sa nu-ti placa. Organizeaza-ti mai bine timpul la birou ca sa ai timp mai mult pentru relatie.

Sfat: Recucereste-ti partenerul asa cum numai tu stii cum!

Capricorn

Luna iulie te cam infierbanta si iti pierzi destul de repede calmul. Orgoliul este la cote inalte si pot aparea conflicte in cuplu. Atentie la impulsurile de a acorda mai multa atentie atingerii telurilor profesionale in detrimental timpului petrecut cu partenerul!

Sfat: Cauta sa-ti echilibrezi viata de cuplu cu viata profesionala in aceasta  luna iulie!

Varsator

Daca esti singur sunt sanse mari sa incepi o relatie speciala. Nu trebuie neaparat sa fie o idila cu o persoana pe care o vei cunoaste acum, ci poate fi cineva din anturajul tau fata de care incepi sa ai altfel de sentimente. Relatiile care incep in aceasta luna sunt de bun augur.

Sfat: Pregateste-te pentru surprize in luna iulie!

Pesti

Esti creativ si vei face o multime de nebunii in aceasta luna iulie. Esti pregatit sa incerci lucruri noi in dormitor, sa iti pui in aplicare dorintele si fanteziile. Simti ca acum este momentul cel mai bun pentru a-i spune partenerului ce-ti doresti.

Sfat: Traieste asa cum vrei, nu pleca urechea la gura lumii!

Sursa text: sfatulparintilor.ro