HOROSCOPUL SEXUAL AL LUNII OCTOMBRIE 2016

HOROSCOPUL SEXUAL AL LUNII OCTOMBRIE 2016. Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in luna OCTOMBRIE 2016.

HOROSCOP SEXUAL OCTOMBRIE 2016. Berbec

Se anunta o luna favorabila amorului. Indiferent ca esti singur sau intr-o relatie de cuplu, astrele iti surad. Vei avea timp si pentru afaceri, si pentru romantism. Dupa Luna Noua, lucrurile devin si mai “fierbinti”.

HOROSCOP SEXUAL OCTOMBRIE 2016. Taur

Simti nevoia unei escapade amoroase si incerci sa-ti gasesti un weekend in care sa-ti pui in aplicare toate fanteziile. Esti foarte nerabdator sa inchei toate proiectele si sa-ti iei o pauza. Dupa 30 octombrie, visele incep sa ti se implineasca.

HOROSCOP SEXUAL OCTOMBRIE 2016. Gemeni

Gemenii au in luna octombrie o dispozitie foarte romantica. Nativii zodiei implicati intr-o relatie de cuplu pot primi vestea unei casatorii sau a venirii pe lume a unui bebelus. Gemenii singuri au sanse sa-si gaseasca jumatatea dupa Luna Noua.

HOROSCOP SEXUAL OCTOMBRIE 2016. Rac

Dragostea apare de unde nu te astepti. Ai o stralucire speciala in ochi care te face si mai atragator. Luna Noua iti prilejuieste o aventura romantica salbatica.  Pentru nativii zodiei implicati in relatii de cuplu pot aparea cateva “fantome” ale trecutului care sa le tulbure linistea.

HOROSCOP SEXUAL OCTOMBRIE 2016. Leu

Luna octombrie se anunta bogata in evenimente erotice. Pui in practica scenarii care te-au intrigat si pe care n-ai avut prilejul sa le experimentezi. Pentru nativii singuri, Luna Noua prilejuieste intalnirea cu o persoana de sex opus speciala.

CITESTE SI: HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE 2016. Previziuni complete

HOROSCOP SEXUAL OCTOMBRIE 2016. Fecioara

Pentru unii nativi ai zodiei bat clopotele de nunta sau se anunta marirea familiei. In schimb, Fecioarele singure vor fi tentate de escapade amoroase riscante. Luna Noua aduce experiente fierbinti atat pentru cei singuri, cat si pentru cei implicati in relatii de cuplu.

HOROSCOP SEXUAL OCTOMBRIE 2016. Balanta

Ai parte de multe evenimente in luna octombrie. Flirt, seductie, escapade erotice, jucarii sexuale, pe toate le poti experimenta. Dupa Luna Noua nu este exclusa o cerere in casatorie. Balantele singure isi pot intalni jumatatea mult asteptata.

HOROSCOP SEXUAL OCTOMBRIE 2016. Scorpion

Energia sexuala este la cote inalte, iar luna octombrie iti va oferi suficiente oportunitati in care sa-ti pui in practica abilitatile erotice. Nu vrei sa porti discutii “serioase”, ci doar discutii siropoase care sa-ti stimuleze apetitul sexual.

HOROSCOP SEXUAL OCTOMBRIE 2016. Sagetator

Partenerul de cuplu simte nevoia de mai multe dovezi de iubire. In ultima perioada s-a simtit neglijat si nu mai este sigur de sentimentele tale. Ai prilejul, in luna octombrie, sa readuci romantismul in casa ta, iar Luna Noua va intensifica pasiunea.

HOROSCOP SEXUAL OCTOMBRIE 2016. Capricorn

Luna octombrie se dovedeste a fi una pasionala: lumanari parfumate, scenarii erotice, discutii deochiate. Te bucuri alaturi de partenerul de cuplu de momente de intimitate care sa readuca armonia in relatie.

HOROSCOP SEXUAL OCTOMBRIE 2016. Varsator

Un succes financiar neasteptat iti ofera ocazia sa iesi mai des cu partenerul de cuplu. Intalniri romantice, escapade amoroase vor ridica temperatura in cuplu. Te vei simti in al noualea cer, iar persoana iubita te va rasfata cum stie ea mai bine.

HOROSCOP SEXUAL OCTOMBRIE 2016. Pesti

Daca in ultima vreme ai lasat amorul la coada listei de prioritati, lucrurile se schimba in luna octombrie. Iti faci o promisiune ca te vei ocupa de viata privata mai mult decat de cea profesionala. Nu este exclus un voiaj romantic, poate o a doua luna de miere.

Sursa text: sfatulparintilor