HOROSCOPUL WEEK-END-ului 27-28 AUGUST 2016. Ce v-au harazit astrele la final de vara

Horoscopul week-end-ului 27-28 august 2016. Ce v-au pregatit astrele pentru acest ultim sfarsit de saptamana al verii:

BERBEC

Sambata: Esti tentat sa risti mult pentru un castig mare, insa cel mai bine ar fi sa te consulti cu o persoana apropiata inainte de a lua vreo decizie.

Duminica: Daca nu inveti sa comunici, relatiile cu persoana iubita si cu prietenii pot avea de suferit. Cel mai bine ar fi sa-ti iei inima in dinti si sa spui lucrurilor pe nume.

TAUR

Sambata: Aveti o zi agitata si cel mai indicat ar fi sa dormiti bine, sa va incarcati cu multa rabdare, pentru ca aveti multe lucruri de rezolvat.

Duminica: Dupa o zi atat de incarcata simtiti nevoia sa va relaxati, insa o invitatie in oras va tenteaza si nu stiti cum sa refuzati.

GEMENI

Sambata: Este o zi buna pentru studiu. Aveti dispozitia necesara care va va ajuta sa asimilati foarte bine informatiile

Duminica: Este o zi perfecta pentru o plimbare cu persoana iubita. Cu aceasta ocazie va si relaxati, dar va acordati si timp relatiei.

RAC

Sambata: O femeie va pune piedici la munca, ceea ce va obliga sa munciti si azi, desi aveati programata o intalnire importanta.

Duminica: In aceasta zi veti merge in vizita la rude. Insa, aveti mare grija si cu sanatatea. S-ar putea sa va simtiti rau si sa ajungeti la medic.

LEU

Sambata: Veti incepe ziua cu nervi, insa lucrurile intra pe fagas normal dupa ce veti primi o o surpriza din partea unei persoane la care nu v-ati fi asteptat.

Duminica: Dimineata va veti ocupa, fara sa va fi dorit, de unele lucruri ce tin de job. Dupa-amiaza insa va veti odihni.

FECIOARA

Sambata: Chiar daca este sambata, va veti ocupa ziua la munca. Si o faceti cu atat de multa pasiune, incat veti rezolva sarcini extrem de importante.

Duminica: Unele probleme medicale, poate chiar o durere de cap, va impiedica sa faceti ceea ce planuiti de la inceputul saptamanii. Insa, nu strica sa va odihniti.

CITESTE SI: HOROSCOPUL LUNII SEPTEMBRIE 2016. PREVIZIUNI COMPLETE PENTRU TOATE ZODIILE

BALANTA

Sambata: Aveti idei care sunt extrem de apreciate de partenerii de afaceri. Profitati de acest aspect si de faptul ca aveti o energie buna.

Duminica: Reusiti sa terminati o treaba la care munciti de cateva zile. Ulterior, va vine o alta idee, care nu va fi pe placul familiei.

SCORPION

Sambata: Aveti grija la tonul pe care il folositi in discutiile cu colaboratorii, pentru ca s-ar putea sa va coste. Chiar daca aveti nervi ca va strica ziua de sambata, incercati sa va pastrati calmul.

Duminica: Va veti relaxa aproape toata ziua, iar spre seara veti iesi in oras cu prietenii si veti reusi sa va gasiti echilibrul.

SAGETATOR

Sambata: In ultima vreme va preocupa doar cariera si ati neglijat relatia amoroasa, care deja incepe sa scartaie. Asadar, incercati sa indreptati lucrurile.

Duminica: Persoana iubita va va face anumite reprosuri si cel mai bine ar fi sa ascultati si sa adoptati atitudinea potrivita.

CAPRICORN

Sambata: Aveti o zi grea la serviciu si reusiti sa terminati cu brio, spre surprinderea si laudele colegilor.

Duminica: S-ar putea sa intelegeti gresit gesturile unui prieten si sa va certati. Mai bine scapa de obiceiul de a lua lucrurile personal si mai ales de a le interpreta.

VARSATOR

Sambata: Te trezesti fara chef, iar nervii fara motiv pot avea repercursiuni asupra atmosferei din familie. Mai bine gasiti o metoda sa va recapatati buna dispozitie.

Duminica: Veti petrece o dupa-amiaza relaxanta cu prietenii, la restaurant. Insa, spre seara este posibil sa va certati cu persoana iubita.

PESTI

Sambata: Fiti foarte atenti la persoanele cu care intrati in contact, pentru ca s-ar putea sa gasesti colaboratorul perfect.

Duminica: Este posibil sa primiti o veste proasta si sa vi se ceara si ajutorul. Tot din acelasi motiv exista probabilitatea sa fiti nevoiti sa calatoriti.

Sursa text: huff.ro; SURSA FOTO: teotrandafir.com